Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Лобош (Пчелина)
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Язовир Лобош (Пчелина)
Dreamer85 написа:Здравейте,колеги.Миналата събота нощувахме откъм радибош,но имаше много слаб риболов.Незнам дали защото беше пълнолуние и дали им влияе на рибите,на какво ли не пробвахме,но само дребни каракуди.Предната седмица там сутринта направихме много хубав риболов.Ще помоля някой,ако има инфо къде дава хубава каракуда,да сподели мястото.Аз се чудя дали да не пробвам след ковачевци,в залива(липите ли,как му викаха забравих),но никога не съм ходил там,ако някой скоро е бил да каже как е.Мерси предварително.
Сега видях,че е местност Брезите,та така някой ако има информация,моля да сподели.Също така миналата седмица,някой ако е бил на Радибош да сподели и при него ли е бил слаб риболова.Мерси предварително.
-
- новобранец
Това, което мога да кажа за това място (при брезите), е че е приятно там. Като изключим, че има боклуци, както навсякъде, има поне много хубава сянка заради дърветата и при големи жеги е хубаво. Информацията ми е от миналата и по миналата година. Преди 2 години ловихме много - каракуда най-вече и то едра. Миналата година обаче беше много кекав риболова и почти нищо не хванахме - тук там някой дребчо, ама до нас един колега хвана 3-4 доста едри каракуди (над половинка). Там ловихме на дъно (на пружина), защото има пелена от водорасли, която е доста продължителна и трябва да се прехвърли. Дано съм бил полезен и на слука!
Мерси много за отговора.Миналата година по целия язовир беше тегав риболова.Тези водорасли дали и сега са там,че е много кофти да се вади риба през тях?Все пак тази седмица реших да сменя дестинацията и бях на Душанци-много слаб риболов,доколкото разбрах не само при нас,а на целия язовир.
Днес от 7 -12 срещу параклиса 57хубави костура на местно рибе .На язовира не се виждаха никакви рибари.Костуа е там и взима слезте от компютрите.
-
- новобранец
няма да има рибари колега ,защото ония боклуци на Радибош като събират такса е така ,но тая година се надиграха мисля тези палячовци !!!никой не им ходи там и те няма кво да вземат поне ще си изкарат добър престой там !успех на всички !
[yandex][/yandex]
Време е да се спрат таксите, както сега спират по плажовете...palamuda84 написа:няма да има рибари колега ,защото ония боклуци на Радибош като събират такса е така ,но тая година се надиграха мисля тези палячовци !!!никой не им ходи там и те няма кво да вземат поне ще си изкарат добър престой там !успех на всички !
Интересни отзиви има за язовира, аз от както се помня не съм правил слаб риболов на язовира. Е да, не винаги съм ловил едри риби, но винаги съм ловил достатъчно. Има достатъчно количество каракуда и дребна и едра, трофейни линове, хубави червеноперки, също така и бабушки, костури, а ако имате късмет и шаран може да хванете. Успех и на слука.
- crazybot
- фен клуб-скобар
При мен много слаб риболов от към стената, редки костури с още по-редки каракудки и всичко само на плувка
Здравейте колеги.Вчера 08,08,2015 семейно ходихме на язовир Лобош,бяхме точно под басейна на комплекс Райски Кът,въпреки силния вятър и слабата подготовка и непрекъснатото внимание над децата и на дамите съм много доволен от 1-то ми ходене...... С стационарен телескоп 6 метра ,без подхранка... 20-тина каракуди ,между 150-200 гр и 4 лина (2 малки около 200 грама които пуснах,и 2 около 600 грама които вземахме ) също и няколко костура, всичко хванах на торен и бял червей, на фидера хванах 1 червеноперка около 500 гр,но кой да разпъне кепчето.... падна си отново във водата .... ще прикача няколко снимки за достоверност.....
- Прикачени файлове
-
- DSC_0314.JPG (3.17 MiB) Преглеждано 1729 пъти
-
- DSC_0356.JPG (4.36 MiB) Преглеждано 1729 пъти
-
- DSC_0343.JPG (4.39 MiB) Преглеждано 1729 пъти
-
- DSC_0345.JPG (3.42 MiB) Преглеждано 1729 пъти
-
- DSC_0348.JPG (3.27 MiB) Преглеждано 1729 пъти
Здравей дали можеш да ми дадеш точните кординати на мястото където си ходил на картата на гугъл например
:)
Улова е страхотен, най-важното е човек да разпусне из природата и какво по хубаво от това да отидеш там със семеиството си и да си цъкаш рибка
хем си с тях хем си и с рибата , безценно !:)

Улова е страхотен, най-важното е човек да разпусне из природата и какво по хубаво от това да отидеш там със семеиството си и да си цъкаш рибка

-
- новобранец
колега къде се намира това място райския кът преди ковачевци ли е някаде ?
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Google нямаш ли? http://raiskikut.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;CyberMan написа:Здравей дали можеш да ми дадеш точните кординати на мястото където си ходил на картата на гугъл например:)
Улова е страхотен, най-важното е човек да разпусне из природата и какво по хубаво от това да отидеш там със семеиството си и да си цъкаш рибкахем си с тях хем си и с рибата , безценно !:)
Е там какво влизаш си като пич заставаш си и си ловиш все пак тва не е ли частна зона неква вътре ?!?: )
Колега кажи може ли да се лови на това място, където си направил снимките.
Или от комплекса ще направят проблем?
Или от комплекса ще направят проблем?