Язовир Лобош (Пчелина)

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Dreamer85
новобранец
новобранец

Re: Язовир Лобош (Пчелина)

Мнение от Dreamer85 »

Dreamer85 написа:Здравейте,колеги.Миналата събота нощувахме откъм радибош,но имаше много слаб риболов.Незнам дали защото беше пълнолуние и дали им влияе на рибите,на какво ли не пробвахме,но само дребни каракуди.Предната седмица там сутринта направихме много хубав риболов.Ще помоля някой,ако има инфо къде дава хубава каракуда,да сподели мястото.Аз се чудя дали да не пробвам след ковачевци,в залива(липите ли,как му викаха забравих),но никога не съм ходил там,ако някой скоро е бил да каже как е.Мерси предварително.

Сега видях,че е местност Брезите,та така някой ако има информация,моля да сподели.Също така миналата седмица,някой ако е бил на Радибош да сподели и при него ли е бил слаб риболова.Мерси предварително.
martination
новобранец
новобранец

Мнение от martination »

Това, което мога да кажа за това място (при брезите), е че е приятно там. Като изключим, че има боклуци, както навсякъде, има поне много хубава сянка заради дърветата и при големи жеги е хубаво. Информацията ми е от миналата и по миналата година. Преди 2 години ловихме много - каракуда най-вече и то едра. Миналата година обаче беше много кекав риболова и почти нищо не хванахме - тук там някой дребчо, ама до нас един колега хвана 3-4 доста едри каракуди (над половинка). Там ловихме на дъно (на пружина), защото има пелена от водорасли, която е доста продължителна и трябва да се прехвърли. Дано съм бил полезен и на слука!
Dreamer85
новобранец
новобранец

Мнение от Dreamer85 »

Мерси много за отговора.Миналата година по целия язовир беше тегав риболова.Тези водорасли дали и сега са там,че е много кофти да се вади риба през тях?Все пак тази седмица реших да сменя дестинацията и бях на Душанци-много слаб риболов,доколкото разбрах не само при нас,а на целия язовир.
asen77
новобранец
новобранец

Мнение от asen77 »

Днес от 7 -12 срещу параклиса 57хубави костура на местно рибе .На язовира не се виждаха никакви рибари.Костуа е там и взима слезте от компютрите.
palamuda84
новобранец
новобранец

Мнение от palamuda84 »

няма да има рибари колега ,защото ония боклуци на Радибош като събират такса е така ,но тая година се надиграха мисля тези палячовци !!!никой не им ходи там и те няма кво да вземат поне ще си изкарат добър престой там !успех на всички !
kiret0
новобранец
новобранец

Мнение от kiret0 »

[yandex][/yandex]
palamuda84 написа:няма да има рибари колега ,защото ония боклуци на Радибош като събират такса е така ,но тая година се надиграха мисля тези палячовци !!!никой не им ходи там и те няма кво да вземат поне ще си изкарат добър престой там !успех на всички !
Време е да се спрат таксите, както сега спират по плажовете...
vanadium
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от vanadium »

Интересни отзиви има за язовира, аз от както се помня не съм правил слаб риболов на язовира. Е да, не винаги съм ловил едри риби, но винаги съм ловил достатъчно. Има достатъчно количество каракуда и дребна и едра, трофейни линове, хубави червеноперки, също така и бабушки, костури, а ако имате късмет и шаран може да хванете. Успех и на слука.
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

При мен много слаб риболов от към стената, редки костури с още по-редки каракудки и всичко само на плувка
s_st_77
новобранец
новобранец

Мнение от s_st_77 »

Здравейте колеги.Вчера 08,08,2015 семейно ходихме на язовир Лобош,бяхме точно под басейна на комплекс Райски Кът,въпреки силния вятър и слабата подготовка и непрекъснатото внимание над децата и на дамите съм много доволен от 1-то ми ходене...... С стационарен телескоп 6 метра ,без подхранка... 20-тина каракуди ,между 150-200 гр и 4 лина (2 малки около 200 грама които пуснах,и 2 около 600 грама които вземахме ) също и няколко костура, всичко хванах на торен и бял червей, на фидера хванах 1 червеноперка около 500 гр,но кой да разпъне кепчето.... падна си отново във водата .... ще прикача няколко снимки за достоверност.....
Прикачени файлове
DSC_0314.JPG
DSC_0314.JPG (3.17 MiB) Преглеждано 1729 пъти
DSC_0356.JPG
DSC_0356.JPG (4.36 MiB) Преглеждано 1729 пъти
DSC_0343.JPG
DSC_0343.JPG (4.39 MiB) Преглеждано 1729 пъти
DSC_0345.JPG
DSC_0345.JPG (3.42 MiB) Преглеждано 1729 пъти
DSC_0348.JPG
DSC_0348.JPG (3.27 MiB) Преглеждано 1729 пъти
CyberMan
новобранец
новобранец

Мнение от CyberMan »

Здравей дали можеш да ми дадеш точните кординати на мястото където си ходил на картата на гугъл например :):)
Улова е страхотен, най-важното е човек да разпусне из природата и какво по хубаво от това да отидеш там със семеиството си и да си цъкаш рибка :) хем си с тях хем си и с рибата , безценно !:)
palamuda84
новобранец
новобранец

Мнение от palamuda84 »

колега къде се намира това място райския кът преди ковачевци ли е някаде ?
Аватар
bobolinzer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bobolinzer »

CyberMan написа:Здравей дали можеш да ми дадеш точните кординати на мястото където си ходил на картата на гугъл например :):)
Улова е страхотен, най-важното е човек да разпусне из природата и какво по хубаво от това да отидеш там със семеиството си и да си цъкаш рибка :) хем си с тях хем си и с рибата , безценно !:)
Google нямаш ли? http://raiskikut.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
CyberMan
новобранец
новобранец

Мнение от CyberMan »

Е там какво влизаш си като пич заставаш си и си ловиш все пак тва не е ли частна зона неква вътре ?!?: )
bulaf
новобранец
новобранец

Мнение от bulaf »

Колега кажи може ли да се лови на това място, където си направил снимките.
Или от комплекса ще направят проблем?
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Линовете уникални !
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”