Керамоти
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- lyukost
- научил се да хвърля
Re: Керамоти
Вчера се върнах от Керамоти. Рибата все още я няма никаква. Само на пристанището гърците ловят дребосък. Мормурите кълват с яко хранене / миди / и то не по всяко време. А скатовете късат 120 lb въже като стой та гледай. С един приятел мятахме бомбарди на носа за три часа. Резултата е един заблуден зарган и туна около 2 кила. Потъваща бомбарда, повод 1,50 - 2 метра и зелена силиконка, любезно дадена ни от Иван
.

-
- новобранец
Жалко 

Информация от тази седмица - цяла седмица на пристанището само дребна риба на пиле или солина. Пробвах няколко дни подред най-различни воблери, жлеза, силикони, но уви нямах слука. Сутрин към 6:30 рибарите изхвърлят много дребна риба от мрежите, а после тези които вадят миди - и доста дребни миди.
Новак съм, ама така ме сърбят такъмите че....
-
- новобранец
Браво на колегите!Много добър улов.stan4opk1 написа:Информация от днес
- asenfisherman
- ще става разбирач
Ради излови рибата по гръцко
,накрая един от митичните скатове.Браво!

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Здравейте колеги,на 29 отивам в Керамоти за 3-4 дена.Никога не съм ходил там и много искам някой да сподели инфо къде и какво да ловя.Ще съм благодарен ,ако някой ми каже конкретно място,стръв и какви риби да търся(а ако може и направо да ми хване....).Нямам никаква представа на спининг ли да заложа или дъно или плувка.Всякакви съвети ще са ми от огромна полза.Благодаря.Ако мога да попитам и за пътя.Ще тръгвам от София и на всички навигации ми дава,че е по-добре да мина преа Маказа,а не през Кулата.Ако може и за това да даде съвет някой 

Колега през Гоце Делчев - кпп Илинден до Керамоти ще ти е 350км, около 4часа - 4часа и половина. А за риболов си вземи една пръчка за плувка и една за бомбарда и на място ще се ориентираш за риболова.
Информация от днес
заргана тръгна
заргана тръгна
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Благодаря колега,за пътя ще се минава през Маказа,че ще се мине през роднини предният ден,а за риболова от брега или от кей да търся рибоците?Предполагам,че от някой кей?vito07 написа:Колега през Гоце Делчев - кпп Илинден до Керамоти ще ти е 350км, около 4часа - 4часа и половина. А за риболов си вземи една пръчка за плувка и една за бомбарда и на място ще се ориентираш за риболова.
много добри заргани на какво удариха на бомбарда ли ?
за да нямаш проблеми,трябва да си умрял ...
Зарганите удариха на воблер Tackle House Feed Shallow
браво колега !!!!stan4opk1 написа:Зарганите удариха на воблер Tackle House Feed Shallow
за да нямаш проблеми,трябва да си умрял ...