Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
Ами показвай де, стискаш ги цял месецkutinchev написа:raev, тъпо е, че никой нищо не показва вече.
Всеки седи отваря си, чете си и това е. Снифи се само инфо за места.
Джоко разчупи темата със снимки, и инфо. Ето това е смисъла.

Замислил съм аз, да проверя има ли амури по Русенско, че само се оплаквате

На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
Някой ако може да даде инфо за Хлебарово.Благодаря предварително.
Да пусна и аз едно репортажче за вчерашният ми риболов, като предварително се извинявам за лошото качество на снимките, но ги правих с телефона, а той попринцип прави много хубави снимки, но явно обектива е бил зацапан. И така, вместо на яз. Бели лом където мислех да ходя последно сутринта пристигнах на брега на Дунава в района на с. Нова Черна /понеже в момента се намирам в същото село/. Пристигане в 06.30ч. сутринта /малко се поуспах/ време прекрсно, здрави сянки, тиха вода /и много ниска/, птичките пеят какво му трябва по-вече на човек. Разпънах две дъни на малай и кюспе в очакване на някой шарко и си приготвих фидера да се занимавам докато чакам. Шарковци така и не се появиха, но фидерчето се отчете сравнително добре от 7.00ч. до 16.00ч. налових 10 таранки, 4 червеноперки и две платики, всичкити в диапазона около 200-300гр. След 16.00 до към 18.00 не бутна нищо и си стегнах багажа за към вкъщи. Излизаха ето такива рибета на торен червей или стириопорче с 4 бели червея, пробвах и двата вариянта, но на торния си кълвеше по добре.

Ето и още някоя снимка от бега.

Имах и компанията на един щъркел.

Иначе чужденците си круизят по Дунава

Фидера в бойна готовност в очакване на поредният рибок

Тежката алтилерия която остана безмълвна

Ами това е, останах доволен от излета и утре сутринта мисля пак да посетя брега, с надеждата да се обади и някой шарко, но каквото сабя покаже. Наслука на всички.
п.п. И ако някой реши да посети Дунава в района около Нова Черна да знаете, че пътя е в много лошо състояние, има нападали дървета в гората и и се минава /заобикалят/ през храсталаците /аморфата/, абе с две думи ако ви е жал за колата по-добре не тръгвайте за там, ако ли не я жалите може спокойно да си пробвате късмета в района.

Ето и още някоя снимка от бега.

Имах и компанията на един щъркел.

Иначе чужденците си круизят по Дунава

Фидера в бойна готовност в очакване на поредният рибок

Тежката алтилерия която остана безмълвна

Ами това е, останах доволен от излета и утре сутринта мисля пак да посетя брега, с надеждата да се обади и някой шарко, но каквото сабя покаже. Наслука на всички.
п.п. И ако някой реши да посети Дунава в района около Нова Черна да знаете, че пътя е в много лошо състояние, има нападали дървета в гората и и се минава /заобикалят/ през храсталаците /аморфата/, абе с две думи ако ви е жал за колата по-добре не тръгвайте за там, ако ли не я жалите може спокойно да си пробвате късмета в района.
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ето и от мен една хубава рибка....от района на Кутинчев 

Браво
, предполагам, че сомът е хванат на кльонк или мрежа, а ако е на въдеца още веднъж браво
.

- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
На кльонк...на въдицаstenli написа:Браво, предполагам, че сомът е хванат на кльонк или мрежа, а ако е на въдеца още веднъж браво
.

Много добър!
Много е добър в това топло време 

-
- вече хвърля и на тежко
Петък на Мартен, мрежи от Марината буна до помпената станция заградено, привечер заградиха и буната на драгата, до 12 през нощта обикаляха мрежари и кльонкари с лодки, на въдица само бебета сомчета до 10ч, после се почнаха кебапчета и пържоли.
- трапера
- сериозен играч
То там, винаги си е било заградено...
Преди години, като млад мартенски зет, колко олова и куки съм оставил там
През далечната 1994г на световното по футбол, България играеше някакъв "важен" мач и нея вечер нямаше жива душа на Поляната. Аз като футболен НЕзапалянко бях там. Хвърлих на облез, малко след шамандурата. Не след дълго залових соме 8+ кг. Оттогава на Мартен нищо интересно. Аз разредих и излетите там де
Преди години, като млад мартенски зет, колко олова и куки съм оставил там

През далечната 1994г на световното по футбол, България играеше някакъв "важен" мач и нея вечер нямаше жива душа на Поляната. Аз като футболен НЕзапалянко бях там. Хвърлих на облез, малко след шамандурата. Не след дълго залових соме 8+ кг. Оттогава на Мартен нищо интересно. Аз разредих и излетите там де

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Здравей, колега? Имаш ли инфо дали вече може да се лови на Кацелово?milenskiq525 написа:Здр колега,тая сутрин се видях с Илиян,каза че ще пуска,но от августflex написа:Ок, мерси
Риба може да няма, но важното е да си на гьола
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Здравейте! В събота отново съм на Бели Лом,дано времето е с нас.Мисля да направя по-подробен репортаж.Очаквайте включване в неделя.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Наслука Джоко!
Храни ли се рибата по Дунава колеги? Някой с някакви успехи скоро?
Храни се - когато говорим за шаран и толостолоб.kutinchev написа:Наслука Джоко!

- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
И амури, и амуриии......