Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

р.Огоста
Модератор: sapuna
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: р.Огоста
Не се оплаквам.Трудно успявам да задоволя търсенето.io6kata написа:Еми то и аз съм израснал покрай Огоста , пък не съм седнал да си предлагам произведенията в темата ... за това хората са направили раздел обяви и като ти гледам подхода едва ли някой ще си купи воблери от теб
В събота ходих на Хайредин, и останах разочарован. Десетина рибета които си заслужаваха да не ги пусна(над педя) доста удари(не постоянно, но имаше) но бяха слаби, вероятно на още малки риби. Ползвах и блесни и воблери, на които до сега съм имал късмет, но този път уви...
Някой ако е ходил може да сподели той какво е направил.
- metodid
- ще става разбирач
В неделя по нагоре по течението на реката от сутринта до обяд имах 6 риби като най-малата бе 35 см, 2 близнета по 45 см и другите по средата. Всичките си заслужиха да ги пусна.stefo_mnt написа:В събота ходих на Хайредин, и останах разочарован. Десетина рибета които си заслужаваха да не ги пусна(над педя) доста удари(не постоянно, но имаше) но бяха слаби, вероятно на още малки риби. Ползвах и блесни и воблери, на които до сега съм имал късмет, но този път уви...

- къца - кълве
- сериозен играч
Вчера 21.07. от 15.00 до 20.00 часа на Громшин имах седем риби.Маломрни и около границата.Водата е ниска и пъла с дребосък,ако от това оцелее един процент ще има много риба.
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
А дано. Иначе има риболов по Огоста, ама много жега... На муха доста клен, излизат и по-едри. И не само на муха...
А по Лехчево как е? Че мислех да ходя събота или неделя на там.
-
- новобранец
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Клен доволно, за друго не мога да кажа.stefo_mnt написа:А по Лехчево как е? Че мислех да ходя събота или неделя на там.
- къца - кълве
- сериозен играч
Сега идвам от Лехчево.Водата е супер и големите кленове започнаха да се обаждат.
- къца - кълве
- сериозен играч
Днес на Лехчево беше жестоко.С тежката рибка беше леш.Най-големия беше 53 сантиметра.
Някой събота и неделя навит да идем да похвърляме?
Мотае ми се из главата за Лехчево, или ако ме домързи Портитовци евентуално.
Мотае ми се из главата за Лехчево, или ако ме домързи Портитовци евентуално.
Много зле този weekend. От Лехчево до Бели брод в събота 20-тина уловени малки кленчета. Само едно по-добро което си заслужаваше. В неделя от Громошин до моста на Царовене само 2 по-добри кленчета(там и водата е спаднала доста та местата са малко). Явно големите риби са отпуска 

- io6kata
- вече хвърля и на тежко
На Хърлец правят ВЕЦ , честито на печелившите ... До тук с дунавските морунажи и мрените , да не кажа и половината риба в реката ...
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Ех мамицата им... преебаха я и тая река тотално... И на Громшин направиха тая година, изобщо пълна мизерия, няма кой да ги спре, тъпите идиоти... с тъпия им ток. Са кво стана, ВЕЦ-ове има на язовир Огоста, който по принцип тотална прецака работата от него та чак до към Хайредин, според зависи колко пускат... ама, след тва при Громшин, Хайредин, сега и Хърлец, има я и скапаната дига при Софрониево, преградите никнат като гъби, между тях стават некви язовири - затворени еко системи, а нивото варира яката работа и рибата просто и се разказва играта. Щяха и при Михайлово да правят, засега нещо не стана, ама кой знае... къде ли ще изникне следващата ?!? Баси тъпата държава, друго не мога да кажа... 

направо си го кажи, винаги влизат и шарковци и амури от Дунав в Огостаio6kata написа:На Хърлец правят ВЕЦ , честито на печелившите ... До тук с дунавските морунажи и мрените , да не кажа и половината риба в реката ...