Впечатления за DAIWA AQUALITE HEAVY FEEDER

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
shefa
разбира нещата
разбира нещата

Впечатления за DAIWA AQUALITE HEAVY FEEDER

Мнение от shefa »

Здравейте, искам да попитам дали някой има някакви впечатления от фидера DAIWA AQUALITE HEAVY FEEDER с акция до 180 грама - с какъв строй е фидера, отговаря ли си на акцията и струва ли си парите или по-добре нещо друго за тая цена.
Евентуално ще се ползва по река Дунав.

Благодаря предварително.

ето и линк към него: http://www.masterfishing.bg/product/325 ... eeder.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Аватар
garfield_90
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Впечатления за DAIWA AQUALITE HEAVY FEEDER

Мнение от garfield_90 »

Здравей колега ! Гледам че никой не ти е отговорил и искам да те попитам ако си го взел да кажеш някакви впечатления
Аватар
a4koy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от a4koy »

За дунава ще ти е добре.Голама акция за тежки хранилки.Върховете ще ти отчитат къшванетата ,а не чак толкова вълните или течението.
Аватар
garfield_90
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от garfield_90 »

А с по-мекия връх дали ще да става и за язовири,в смисъл дали ще отчита кълванетата и на по-дребни рибоци? То напоследък само това остана за жалост, някоя каракуда и червенопера....ужас
Аватар
garfield_90
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от garfield_90 »

a4koy написа:За дунава ще ти е добре.Голама акция за тежки хранилки.Върховете ще ти отчитат къшванетата ,а не чак толкова вълните или течението.
А с по-мекия връх дали ще да става и за язовири,в смисъл дали ще отчита кълванетата и на по-дребни рибоци? То напоследък само това остана за жалост, някоя каракуда и червенопера....ужас
И също така има ли си допир до него или говорим само на теория. Ако си имал, моля за някакви отзиви относно самата пръчка и работата и
Благодаря
Аватар
a4koy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от a4koy »

Просто и аз имам 1 хеви 180гр.Един прятел ми каза вземи си нали по-твърд за да може така и така на река да ловиш.Той е от Русе и ходи на Дунава ,но на мен не ми върши толкова работа язовира,имам риби,но не всяко кълване не може да усетя.
Slavi_82
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Slavi_82 »

Логично е ако кълванетата са по нежни така да го кажем да минете на по мек връх :)
Няколко от най добрите си риболови на шаран направих на връх 1 оз и 0.75 оз вие си правете сметките сами.
Къванетата се отчитаха с 2 см натискане на върха и не го ли засечеш спукано гърнето .
Според мен рибата усеща по грубия такъм и плюе ведната, а като не е гладна просто идва и подбутва стръвта от интерес
и една голяма част от рибите се ловят точно за муцуната, едва едва закачени
Аватар
a4koy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от a4koy »

Е имал съм и малка риба към 200 300гр закачена и върха дори не се мърдаше,разбирах го като презареждам.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”