Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Don4o_62 »

В неделя на Студения на тролинг,има уловен 80 и нагоре кг. сом от пловдивчанин,мястото и воблера ми ги казаха,но няма да ги споменавам,инфото е от човек дето е помагал да го разтоварят,след висване на ченгела и задължителното Ох и Ах от махалата с прискърбие съобщавам,че сома е насякан с брадва по формулата на гладните,демек нищо не се хвърля :lol: ,после натъпкан в буркани и сварен,ДАНО ВСИЧКИТЕ ДА МУ СЕ РАЗВАЛЯТ :mrgreen:
Много жалко за голямата риба,а можеше да се снима и да си я пусне
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Много малко хора биха пуснали такава риба.Аз лично познавам един или 2-ма.
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Петър Недев написа:Много малко хора биха пуснали такава риба.Аз лично познавам един или 2-ма.
80кг сом....не става за нищо друго освен за пускане...и снимки за пъчене.Сома за ядене е до 10кг.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
to4eh
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от to4eh »

Колеги дайде идея за места за спининг от брега на Студения или на яз. Кърджали...и какво може да се улови?
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Vesko1 написа:
Петър Недев написа:Много малко хора биха пуснали такава риба.Аз лично познавам един или 2-ма.
80кг сом....не става за нищо друго освен за пускане...и снимки за пъчене.Сома за ядене е до 10кг.
Според теб е така,но според 99% става за буркани.

На нулата пълен ташак.Язовира спада. Димо имаше един удар днес сутринта и късане. Иначе като няма шаран си хванахме бяла риба. 4бр по 1,6-2 кг и едно сомче 3,5
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Къде се изгуби бре народе? Що никой нищо не писва?
Направих две разходки по Студения /само разходки за разузнаване, такъм не мъкнах/. Та на първо впечатление водата спаднала
Изображение
Рибари по бреговете тук - таме ма дъл фащаха нещо :roll: ......
Второто излизане водата още повече паднала /па разходка без такъм/. Тези от язовира ми в разказаха играта, не мъ питайте ка съм смъквал кораба по този ямач :wink:
Изображение
Отново по бреговете рибари тук - таме, до Лисиците изброих към 4-5 коли. Тролингистите почнаха от моста на Лисиците и надолу. По думите им много слабо и нищо не излизало. По брега основния панаир беше под Широко поле, на обяд бая музика бяха надули.
Още като тръгнах язовира си мяза на мъртъв, на това хубаво време, от рано сутринта та цял ден да не се види нищо да не играе и да скача по повърхността, никъде не се мярна кръг да направи.... :?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Когато спада водата е така на всички язовири.
Аватар
Калин–Стоянов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Калин–Стоянов »

Днес на носа под с.Звезделина / Студения/ имаше риболов на едри Бабушки на фидер...
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Аз па съм се вманиачил да се науча да кльонкам.Започвам да събирам такъм за този вид риболов.Да видим как ще се представя в това поприще.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

На тези жеги хем ще слънчасаш, хем ще почне да ти пльока и кльонка в главаса от пляскане по водата.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:На тези жеги хем ще слънчасаш, хем ще почне да ти пльока и кльонка в главаса от пляскане по водата.
Въдиците продадох вече, две от макарите също.Продавам,стойката и сигнализаторите, взимам си един читав мотор, и поне като отидем някъде тримата, по цял ден ще седа на масата с вас без да се ослушвам като сурикат.Ще си пийваме ментата, и надвечер ще излизам да тропам с дървото.
ПП Вик, левия балон на каяка е усукан, и като го надуя се огъва по средата.А дупката, на дъното-леле мале. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:
antivik написа:На тези жеги хем ще слънчасаш, хем ще почне да ти пльока и кльонка в главаса от пляскане по водата.
Въдиците продадох вече, две от макарите също.Продавам,стойката и сигнализаторите, взимам си един читав мотор, и поне като отидем някъде тримата, по цял ден ще седа на масата с вас без да се ослушвам като сурикат.Ще си пийваме ментата, и надвечер ще излизам да тропам с дървото.
ПП Вик, левия балон на каяка е усукан, и като го надуя се огъва по средата.А дупката, на дъното-леле мале. :D
То ти така без стойка и въдица на брега ще умреш от скука бре :shock: , то туй да не да съм аз, де да мога изкарам цял ден без да събера и
пльосна сопа във водата :lol: .
То ... балона май има чалъм да се оправи, що до колко си спомням имаше некви ципове там, ама мен не ми се занимаваше/на времето/, а па и като гръмна дъното.... :?
За дъното ти казах, самата материя си е калпава, едва ли ще може да се залепи, виж ако се измисли твърдо дъно от тези плоскости с коит се санира, сините и по-плътните...Другия вариант е да се пердаши на малки разстояния без дъно, обаче "галоша" е много мек без дъно....
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Тонка,не си прави шега с разни полуразлепени презервативи и то по големите язовири,преди много време да имаше риба а нямаше лодки,с това кльонкане,април месец ми се е цепвало дъно на една уфимка,та го ядох докато дойдоха да ме изкарат,а бях много навътре
казах ти като захлади малко,ще дойда и ще влезнем да видиш това онова :wink: и дали си струва :wink: щото много почнаха като теб, но бързо се отказаха,сома не е това което беше преди,или намаля,или захитря или му е през кур..а дали някой му кльонка :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ъъъъъ.....може да оглушава.... :lol: :drinkers:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:Тонка,не си прави шега с разни полуразлепени презервативи и то по големите язовири,преди много време да имаше риба а нямаше лодки,с това кльонкане,април месец ми се е цепвало дъно на една уфимка,та го ядох докато дойдоха да ме изкарат,а бях много навътре
казах ти като захлади малко,ще дойда и ще влезнем да видиш това онова :wink: и дали си струва :wink: щото много почнаха като теб, но бързо се отказаха,сома не е това което беше преди,или намаля,или захитря или му е през кур..а дали някой му кльонка :lol:
Бат Дончо,за на Вики,стария каяк става дума.Аз си имам лодка...
Вик,оставил съм си две дънарки,за да има с какво да се занимавам.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”