Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
ne sam pisal ce sam gi vzel,aman ot kritici
Така е ,не си писал, че си ги взел.qwerty написа:ne sam pisal ce sam gi vzel,aman ot kritici
Но това не те оправдава да пишеш на Маймуница. Никой не е длъжен да се кьори пред поста ти и да се чуди какво аджеба, имаш в предвид.
Пп. В правилата на форума пише,, мнения на латиница се трият без предупреждение,,, писането на кирилица ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.!???

Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Колеги,някаква информация за яз. Ясна поляна,че много километри до там.Налична риба и условия при риболов.
Невероятно, но факт хванах я с ръце!
- YordanDanev
- сериозен играч
Забранен освен ако тази година има нов план, но не вярвам.kami.59 написа:Колеги,някаква информация за яз. Ясна поляна,че много километри до там.Налична риба и условия при риболов.

Нещо ново колеги ?
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес на разлятото на Мандрата направих приличен риболов на таранки на мач , но аверчето нямаше толкова кълванета като мен въпреки че ловяхме на една дистанция , но затова пък му удари едно линче.Рибата кълвеше само на торен или на торен с бял.Стрелях жито и царевица ,подавах и малко захранка.Пробвах на царевицата и житото но никакви кълванета на тях , рибата си сакаше цръв.Риболова протече от 05:30 до към 12:00
Та равносметката е 5-6 таранки и 1 линче за авера

И 24 таранки за мен от които отбрах 6-7 по едри а другите заминаха коя от където е дошла

Та равносметката е 5-6 таранки и 1 линче за авера

И 24 таранки за мен от които отбрах 6-7 по едри а другите заминаха коя от където е дошла

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- ще става разбирач
дано тоя лин да се развъди по мандра
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Някой запознат ли е защо каракудите от Мандра розовеят леко?
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравейте, някой ходил ли е в този район да каже как е http://goo.gl/maps/7TA3Q" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; че гледам има гора и ще е сянка, риба каква се очаква? Мерси
-
- вече хвърля и на тежко
Мястото е трудно достъпно, дори мисля го затвориха като ловно стопанство. Ако не ме лъже паметта се казва "Стария соват" или нещо подобно. Не познавам ходили там. Ако го посетиш, бъди добър да споделиш с нас каква е дълбочина... риби....GoriLLaz написа:Здравейте, някой ходил ли е в този район да каже как е http://goo.gl/maps/7TA3Q" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow че гледам има гора и ще е сянка, риба каква се очаква? Мерси
Успех.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравейте, наистина е затворено като ловно стопанство, мой приятел се познава с човека който го стопанисва, но не можахме да отидем до там (не остана време) който се е запътил натам, внимавайте мястото се пази много добре от бракониери от всякакъв тип. Иначе направихме риболов на Порой, само средни каракудки на торен, на царевица(всякакъв сладък аромат) и бял не пипна и оставих 4 монтажа че много закачки 

Здравейте колеги,
от скоро се заребих много по риболова с изкуствени примамки.
Някой може ли да ме посъветва къде се лови хищник около бургас( като изключим новоселци и дебелт каналите, там повече на стари лаври).
от скоро се заребих много по риболова с изкуствени примамки.
Някой може ли да ме посъветва къде се лови хищник около бургас( като изключим новоселци и дебелт каналите, там повече на стари лаври).
Здравейте, някой ходил ли е скоро в Константиново на канала(или на разлятото). Излиза ли таранка.