Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Дилема между стол и платформа
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Дилема между стол и платформа
Здравейте колеги. Реших да си купя столче за риболов,а именно http://www.colmic.bg/equipment/12/9295/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Обаче няма възможност да се окомплектова с оригинална скара.После поразгледах още малко обявите и попаднах на това https://www.nariba.com/obiavi/obiava/%D ... o-3-a15789" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;
Кое според вас е по-доброто?Отворен съм и за други предложения,като да са в този цени диапазон.
Само да кажа,че ловя на директен и мач.Не използвам щека.
А и по възможност да е със скара за краката.
Ако ме питате що толкоз държа на тази скара,няма да мога да ви дам отговор,ама ми се иска да има.

Обаче няма възможност да се окомплектова с оригинална скара.После поразгледах още малко обявите и попаднах на това https://www.nariba.com/obiavi/obiava/%D ... o-3-a15789" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;
Кое според вас е по-доброто?Отворен съм и за други предложения,като да са в този цени диапазон.
Само да кажа,че ловя на директен и мач.Не използвам щека.
А и по възможност да е със скара за краката.
Ако ме питате що толкоз държа на тази скара,няма да мога да ви дам отговор,ама ми се иска да има.

Ако пиеш ром в 10 сутринта, това не те прави алкохолик, а пират!
- azareus
- ще става разбирач
Re: Дилема между стол и платформа
Много е добре да има скара, особено при неравни терени с по-голям наклон, а също така скарата ти позволява да се настаниш и във водата при риболов в плитки участъци! Вторият ти избор на мен ми изглежда много добре. Платформата е със стабилни лапи, добро захващане на краката, а самите крака са с 25мм. кръг, което е добре, тъй като се намират доста евтини прикачни за този модел крака. Цената е добра. Успех в избора!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- М. Сталев
- разбира нещата
минуса на втората платформа е че изтърват краката,имам я същата платформа,но аз ловя предимно само на мач и разкарах скарата,и ми е много удобна и компактна сега 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Seatbox.bg
Според мен скарата е задължителна, за да седнеш удобно.
Според мен скарата е задължителна, за да седнеш удобно.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
Сайтът на seatbox не работи.
- azareus
- ще става разбирач
Seatbox - вече не се внасят в БГ. Нямало интерес към тях ...remarketo написа:Сайтът на seatbox не работи.

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тъпо, много тъпо! Явно сме страшно идиотски пазар.azareus написа:Seatbox - вече не се внасят в БГ. Нямало интерес към тях ...remarketo написа:Сайтът на seatbox не работи.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- новобранец
Незнайно защо,бях останал с впечатление, че са български.
Май май се насочих към Behr-a. Ще изчакам още малко,да не би някой да предложи нещо друго,ама май като гледам тя ще е.
Май май се насочих към Behr-a. Ще изчакам още малко,да не би някой да предложи нещо друго,ама май като гледам тя ще е.
Много точно казано!chirusa_bg написа:Тъпо, много тъпо! Явно сме страшно идиотски пазар.azareus написа:Seatbox - вече не се внасят в БГ. Нямало интерес към тях ...remarketo написа:Сайтът на seatbox не работи.
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Стягите на платформата се оправят от стругар за един ден (подменят се гайките), аз самия имам платформа с подобни ...
Не си заслужава гол стол с такова тегло ... В случай, че е само столче с прикачно за мач, по-добре се ориентирай към нещо по-лекичко Октопус или подобен.
Плартформа със скара .. си е въпрос на избор
Не си заслужава гол стол с такова тегло ... В случай, че е само столче с прикачно за мач, по-добре се ориентирай към нещо по-лекичко Октопус или подобен.
Плартформа със скара .. си е въпрос на избор

Не щя ... не щя ... не щя .... че кат спря 

-
- новобранец
Колеги,вече съм собственик на платформа Behr
Благодаря за помощта при избора

Благодаря за помощта при избора

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Със здраве да я ползваш и догодина щека.... 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."