Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

3.0 Lbs Като спод
Модератор: sapuna
-
- новобранец
3.0 Lbs Като спод
Привет колеги, ако ползвам една от пръчките ми като спод въдица за захранване на близки разтояния до 60 метра да речем с малка ракера или мини Spomb , има ли опасност да повреда пръта според вас.
Re: 3.0 Lbs Като спод
Откажи се от тази идея , с такава въдица може да замяташ безопасно около 120 гр. тежест. Вземи си истински спод , има по-евтини и съвсем читави такива , ще ги ползваш вечно.
- hshopov
- разбира нещата
Има огромна опасност да се счупи,даже! Пусна вече тема за евтин спод...защо си дублираш мненията? Пиши там! С трици,маймуни не се ловят за съжаление! Вземи си спод и го използвай по предназначение! В другата тема,колега даже ти е предложил много добър вариант!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- dizela_88
- новобранец
Послушай колегите и си вземи спод , ето ти още по евтин вариант http://riboco.com/index.php?mod=product&show=2132&click" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; ,пробвано с 300 гр.
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вече има скорошни подобни теми. Най-добрият вариант е да си вземеш истинска спод въдица 5 lbs.
Рискът е за твоя сметка ако използваш 3 или 3.5 lbs си пръчка.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако ставаше с всяка гьостерица нямаше да има спод въдици , а просто въдици под общ знаменател
И на колко години си , че пускаш тема след тема без да помислиш дори какво пишеш и ти пишат 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- hshopov
- разбира нещата
Е тя скорошната тема е неговаoneillbgm написа:Вече има скорошни подобни теми. Най-добрият вариант е да си вземеш истинска спод въдица 5 lbs.

- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ебаси спамера.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
-
- разбира нещата
АКО ползваш сам мини спомб даже 3 -3,5 либрова е идеална , с 4,5 -5 либри минито не може да го хвърлиш ,пробвано е от мене и гарантирам НО ,пак казвам МИНИ спомб .
пп. Всъщност ,имах една 3,5 либри която мяташе и големя спомб марката беше ,сиит игъл нещо си.
пп. Всъщност ,имах една 3,5 либри която мяташе и големя спомб марката беше ,сиит игъл нещо си.
Напълно подкрепям Г-н Чаушев!Димитър Чаушев написа:АКО ползваш сам мини спомб даже 3 -3,5 либрова е идеална , с 4,5 -5 либри минито не може да го хвърлиш ,пробвано е от мене и гарантирам НО ,пак казвам МИНИ спомб .
С риск да учудя всички взели участие по темата,големия спомб,съм го мятал на около 60-70м с 3,60м/3,5лб c Наш Ейч Гън!!!
–не казвам че е лесно,но е постижимо.
Мини спомб-а,мисля че ще може спокойно да го метнеш с 3лб пръчка-25гр тежи празен.Пълен,около 85гр-това са близо 3 унции олово
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- hshopov
- разбира нещата
Хора,стига...и с двамата си имам приказка и ви тача ама храненето с мини спомб си е изморително изживяване! Не е казано,че не е невъзможно и това не е темата! Храни се със сподове иначе нямаше да ги направят, защото шаранджийките се чупят! Помагайте на момчето...предложете му спод! 

-
- разбира нещата
Да така е , изморително ако трябва да хвърлиш половин кофа но , безценно когато дохранваш ,и точно за мини спомба имам една тояга 3 либри с която дохранвам когато трябва .hshopov написа:Хора,стига...и с двамата си имам приказка и ви тача ама храненето с мини спомб си е изморително изживяване! Не е казано,че не е невъзможно и това не е темата! Храни се със сподове иначе нямаше да ги направят, защото шаранджийките се чупят! Помагайте на момчето...предложете му спод!
Аз спод мога да му предложа но ........ на него май точно спод не му трябва

- hshopov
- разбира нещата
Митаче има много ако...и за дохранването не си прав,принципно...не можеш да метнеш 2 големи спомба вместо 5 или 6 малки ли?!?! Ти имаш рутината да метнеш с 3 либровката...не мисля,че колегата я има(четейки ,какво търси и иска)Димитър Чаушев написа:Да така е , изморително ако трябва да хвърлиш половин кофа но , безценно когато дохранваш ,и точно за мини спомба имам една тояга 3 либри с която дохранвам когато трябва .hshopov написа:Хора,стига...и с двамата си имам приказка и ви тача ама храненето с мини спомб си е изморително изживяване! Не е казано,че не е невъзможно и това не е темата! Храни се със сподове иначе нямаше да ги направят, защото шаранджийките се чупят! Помагайте на момчето...предложете му спод!
Аз спод мога да му предложа но ........ на него май точно спод не му трябва
-
- разбира нещата
Ицо дохранвам на див водоем , там всяко по голямо и силно "пляс" е равно на изчезване на рибите от петното . Да , много си прав за условностите и рутината , иска се голям опит , тука мнооого си прав 

Много вярно казано,адаш!!!Даже и с големия спомб си е трудоемко.Ама така като се замисля,над заглавието на темата,дали автора не иска да използва пръчките си,хем да лови,хем да сподва с тях?!hshopov написа:Хора,стига...и с двамата си имам приказка и ви тача ама храненето с мини спомб си е изморително изживяване! Не е казано,че не е невъзможно и това не е темата! Храни се със сподове иначе нямаше да ги направят, защото шаранджийките се чупят! Помагайте на момчето...предложете му спод!
Колега,опитвал съм със спомб,но лично на мен не ми допада.Пък и колегата Г-н Чаушев е много прав с плясъка на див водоем.Аз предпочитам,ПВА с всяко замятане.Реши си,колко можеш да отделиш за спод и най-вече дали имаш нужда от спод.Запалените шаранджии имат и маркер прът,всеки инструмент си има цел.
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски