3.0 Lbs Като спод

Модератор: sapuna

Alifornication
новобранец
новобранец

3.0 Lbs Като спод

Мнение от Alifornication »

Привет колеги, ако ползвам една от пръчките ми като спод въдица за захранване на близки разтояния до 60 метра да речем с малка ракера или мини Spomb , има ли опасност да повреда пръта според вас.
Аватар
steiner
новобранец
новобранец

Re: 3.0 Lbs Като спод

Мнение от steiner »

Откажи се от тази идея , с такава въдица може да замяташ безопасно около 120 гр. тежест. Вземи си истински спод , има по-евтини и съвсем читави такива , ще ги ползваш вечно.
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Има огромна опасност да се счупи,даже! Пусна вече тема за евтин спод...защо си дублираш мненията? Пиши там! С трици,маймуни не се ловят за съжаление! Вземи си спод и го използвай по предназначение! В другата тема,колега даже ти е предложил много добър вариант!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
dizela_88
новобранец
новобранец

Мнение от dizela_88 »

Послушай колегите и си вземи спод , ето ти още по евтин вариант http://riboco.com/index.php?mod=product&show=2132&click" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; ,пробвано с 300 гр.
Аватар
oneillbgm
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от oneillbgm »

Вече има скорошни подобни теми. Най-добрият вариант е да си вземеш истинска спод въдица 5 lbs.

Рискът е за твоя сметка ако използваш 3 или 3.5 lbs си пръчка.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Ако ставаше с всяка гьостерица нямаше да има спод въдици , а просто въдици под общ знаменател :idea: И на колко години си , че пускаш тема след тема без да помислиш дори какво пишеш и ти пишат :?:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

oneillbgm написа:Вече има скорошни подобни теми. Най-добрият вариант е да си вземеш истинска спод въдица 5 lbs.

Рискът е за твоя сметка ако използваш 3 или 3.5 lbs си пръчка.
Е тя скорошната тема е негова :mrgreen:
Аватар
oneillbgm
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от oneillbgm »

Ебаси спамера.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

АКО ползваш сам мини спомб даже 3 -3,5 либрова е идеална , с 4,5 -5 либри минито не може да го хвърлиш ,пробвано е от мене и гарантирам НО ,пак казвам МИНИ спомб .
пп. Всъщност ,имах една 3,5 либри която мяташе и големя спомб марката беше ,сиит игъл нещо си.
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

Димитър Чаушев написа:АКО ползваш сам мини спомб даже 3 -3,5 либрова е идеална , с 4,5 -5 либри минито не може да го хвърлиш ,пробвано е от мене и гарантирам НО ,пак казвам МИНИ спомб .
пп. Всъщност ,имах една 3,5 либри която мяташе и големя спомб марката беше ,сиит игъл нещо си.
Напълно подкрепям Г-н Чаушев!
С риск да учудя всички взели участие по темата,големия спомб,съм го мятал на около 60-70м с 3,60м/3,5лб c Наш Ейч Гън!!!
–не казвам че е лесно,но е постижимо.
Мини спомб-а,мисля че ще може спокойно да го метнеш с 3лб пръчка-25гр тежи празен.Пълен,около 85гр-това са близо 3 унции олово
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Хора,стига...и с двамата си имам приказка и ви тача ама храненето с мини спомб си е изморително изживяване! Не е казано,че не е невъзможно и това не е темата! Храни се със сподове иначе нямаше да ги направят, защото шаранджийките се чупят! Помагайте на момчето...предложете му спод! :drinkers:
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

hshopov написа:Хора,стига...и с двамата си имам приказка и ви тача ама храненето с мини спомб си е изморително изживяване! Не е казано,че не е невъзможно и това не е темата! Храни се със сподове иначе нямаше да ги направят, защото шаранджийките се чупят! Помагайте на момчето...предложете му спод! :drinkers:
Да така е , изморително ако трябва да хвърлиш половин кофа но , безценно когато дохранваш ,и точно за мини спомба имам една тояга 3 либри с която дохранвам когато трябва .
Аз спод мога да му предложа но ........ на него май точно спод не му трябва :lol:
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Димитър Чаушев написа:
hshopov написа:Хора,стига...и с двамата си имам приказка и ви тача ама храненето с мини спомб си е изморително изживяване! Не е казано,че не е невъзможно и това не е темата! Храни се със сподове иначе нямаше да ги направят, защото шаранджийките се чупят! Помагайте на момчето...предложете му спод! :drinkers:
Да така е , изморително ако трябва да хвърлиш половин кофа но , безценно когато дохранваш ,и точно за мини спомба имам една тояга 3 либри с която дохранвам когато трябва .
Аз спод мога да му предложа но ........ на него май точно спод не му трябва :lol:
Митаче има много ако...и за дохранването не си прав,принципно...не можеш да метнеш 2 големи спомба вместо 5 или 6 малки ли?!?! Ти имаш рутината да метнеш с 3 либровката...не мисля,че колегата я има(четейки ,какво търси и иска)
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Ицо дохранвам на див водоем , там всяко по голямо и силно "пляс" е равно на изчезване на рибите от петното . Да , много си прав за условностите и рутината , иска се голям опит , тука мнооого си прав :smt023
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

Много вярно казано,адаш!!!Даже и с големия спомб си е трудоемко.Ама така като се замисля,над заглавието на темата,дали автора не иска да използва пръчките си,хем да лови,хем да сподва с тях?!

Колега,опитвал съм със спомб,но лично на мен не ми допада.Пък и колегата Г-н Чаушев е много прав с плясъка на див водоем.Аз предпочитам,ПВА с всяко замятане.Реши си,колко можеш да отделиш за спод и най-вече дали имаш нужда от спод.Запалените шаранджии имат и маркер прът,всеки инструмент си има цел.
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”