Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Съзуки ДТ4 компресия
Модератори: emo vasilev, Кърцата
- borislav_v
- новобранец
Съзуки ДТ4 компресия
Здравеите имам един въпрос колко трябва да е компресията на двутактов сузуки 4 коня модела е ДТ4 1998 година защото я мерих около 8 атмосвери незнам нормално ли е иначе мотора си пали от първия път и върви горе долу добре само като сме двама човека и като му дам гас до дупка не се форсира веднага а постепенно и незнам дали трябва да е така или трябва да си се изфорсира докраи и да започна да ускорява ина4е като е изклиу4ен от скорос като му дам гас си се форсира нормално
-
- сериозен играч
Re: Съзуки ДТ4 компресия
8 атмосфери е добра компресия за 2Т мотор (има още живот в него,после едни нови сегменти и е пушка). Това ,че постепенно наема е нормално,все пак е 4 коня.Използвай хубави безпепелни масла за извънбордови мотори.
- borislav_v
- новобранец
Карам го с куиксилвър безпепелно съотношение 1:100 така ми каза човека дето го купих от него иначе никъде по него не пише колко е съотношението масло бензин
-
- сериозен играч
Щом е произведен преди 2000 година сместа е 20мл.масло на 1 литър бензин или 1:50, след 2000 год. 10 мл. на 1 литър бензин или 1:100. Ако не е правен ремонт с части за нов модел твоето съотношение е 1:50 масло-бензин. И изобщо не слушай разни пльокали които ще ти казват колко по-хубаво е да слагаш повече масло.Вземи си спринцовка 20 мл. и си дозирай лесно и точно.borislav_v написа:Карам го с куиксилвър безпепелно съотношение 1:100 така ми каза човека дето го купих от него иначе никъде по него не пише колко е съотношението масло бензин
- borislav_v
- новобранец
Повече масло никога не слагам човека от които го взех каза че го е карал 1:100 10 грама на литър на мен ми се видя малко и за всеки случаи му слагам по 15