Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Разбиване.....
Разбиване.....
Привет колеги реших да ви заредя със оптимизъм за уикенда,излета се състоя във понеделник на див водоем стръв,захранка,монтажи и име на водоем няма да казвам,че ми се драйфа от месари инфо само на лс.Пристигнахме към 06.00 със Коцето нямаше никой избрахме си места започнахме да захранваме със около 10-15 спомба,10 топки на петно,топчета и пелети.Времето беше мн.променливо и ни беше ясно,че началото ще бъде трудно ту духаше силен вятър ту спираше напълно и от нищото пак почваше но не се предавахме и първата риба ни посети към 10.00 обратно във водата и пак чакане най-новият модел стол на Тракер , бивакът.Ударите бяха горе долу през 2 часа това до към 17.30-18.00 и след това направо полудяха удари през 10-20мин.имаахме и троен удар
Незнам колко удара имахме броих ги до 10 и после им изгубих бройката сиг.бяха над 18 имахме 4 откачени масовите бяха между 5-6 кг.Хванахме 4 люспести което си е рекорд защото 99.99% са голи,направо ни се угаси тока
и така неусетно стана 21.30 събрахме багажа и газ към вкъщи,ояе снимки за цвят , , ,, . , това са част от рибите не сме снимали всичките,че нямахме време
утре пак отивам....... поздрави и наслука 
Последно промяна от albundi29 на Пет Юли 31, 2015 4:19 pm, променено общо 1 път.
Жаден съм а вода не ми се пие
- Bigmarlin
- сериозен играч

Re: Разбиване.....
Отдавна не бях виждал толкова чист язовир.Добре сте ги наджаскали!
Направо сте в РАЯ,ЗА КОЕТО

- Chromeo
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
Колега, даже и на ЛС недейalbundi29 написа:излета се състоя на див водоем стръв и име на водоем няма да казвам,че ми се драйфа от месари инфо само на лс.
catch a fish or die trying !!!
- muerter
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Е те тук вече е нормално зависта да ме обземе !!!
Браво ,и за риболова , и за майсторлъка

Браво ,и за риболова , и за майсторлъка
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Е-еееее..... верно си е било разбиване....
Чудно , че по това време на годината , а няма никаква трева покрай брега , което навява на мисълта , че в язовира се въдят и амури.... В тоя ред на мисли - някой амур не ударихте ли?
Стола незнам как е попаднал там не е менте а е от масивно дърво,ама карай шоу да става утре като отида може да са докарали и масата със диван нищо вече не ме учудва,а хората завиждат и са озлобени идват сядат под моя чадър без да питат можели не можели....на какво ловиш....и почват да се поитват да хвърлят на петното преплитат и даже не се извиняват ама немогат да го достигнат защото е на 000+метра и тетека....Chromeo написа:Колега, даже и на ЛС недейalbundi29 написа:излета се състоя на див водоем стръв и име на водоем няма да казвам,че ми се драйфа от месари инфо само на лс.Евала за репортажа и рибите, то на тоя водоем повече кълве отколкото на платено
И не мога да се сдържа да не отбележа СТОЛА - много добър акцент в снимката
Амури няма щото няма какво да папкат,има щука,бяла,каракуда,слънчак,лин ама мн.рядко 1 път на 5 години има и трофйни шарковци ама излизат само пролетта и после незнайно каде изчезватsalmo написа:Е-еееее..... верно си е било разбиване....Чудно , че по това време на годината , а няма никаква трева покрай брега , което навява на мисълта , че в язовира се въдят и амури.... В тоя ред на мисли - някой амур не ударихте ли?
- Chromeo
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
albundi29 написа: избрахме си места започнахме да захранваме със около 10-15 спомба,10 топки на петно,топчета и пелети.
Със спомб 000+метра ? Явно сте по-нацепени бадги, отколкото изглеждате на снимкатаalbundi29 написа: ама немогат да го достигнат защото е на 000+метра и тетека....![]()
![]()
catch a fish or die trying !!!
Chromeo написа:albundi29 написа: избрахме си места започнахме да захранваме със около 10-15 спомба,10 топки на петно,топчета и пелети.Със спомб 000+метра ? Явно сте по-нацепени бадги, отколкото изглеждате на снимкатаalbundi29 написа: ама немогат да го достигнат защото е на 000+метра и тетека....![]()
![]()
![]()
- hshopov
- разбира нещата

Прав си...100 метра,никакъв проблем! Страхотни риби...евалаalbundi29 написа:Chromeo написа:albundi29 написа: избрахме си места започнахме да захранваме със около 10-15 спомба,10 топки на петно,топчета и пелети.Със спомб 000+метра ? Явно сте по-нацепени бадги, отколкото изглеждате на снимкатаalbundi29 написа: ама немогат да го достигнат защото е на 000+метра и тетека....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
спод 5лб,лонг каст макара,спомб-медиум,шок 0.35,моно.31 и като помааш няколко години свикваш и правиш 100+
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Евала браво - майстори сте - хареса ми и и отношението към рибите - да Ви се връща тройно заслужавате го 
-
valeri_1914@abv.bg
- ще става разбирач

Това не е истина !!!!!!Толкова чист водоем в България няма.

- Skellington
- вече хвърля и на тежко

Браво, това на див водоем в България... чак не е за вярване. Успех и за напред.