Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

prodigy666 написа: за кратко след работа има ли ?
Тия риби от 2013 година,още ли не са се умерисали у таа кофа..
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Някой с горещо инфо за Невестино и надолу след Четирци моля да драсне нещо. Бях на моренце и съм загорял от тен и за риболов!
Аватар
Jumpi
фен клуб-скобар

Мнение от Jumpi »

:fishing7: Днес на Невестино да кажем не пипна нищо реката леко кална и малко по висока.
Изображение
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

fishingman написа:Някой с горещо инфо за Невестино и надолу след Четирци моля да драсне нещо. Бях на моренце и съм загорял от тен и за риболов!
Утре съм планирал един риболов в дефилето и ще споделя впечатленията си.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Бай Гого- Сиромаха написа:
Е тия са му пресни на Асен от днеска ;)
Прикачени файлове
image.jpg
image.jpg (1.86 MiB) Преглеждано 1513 пъти
image.jpg
image.jpg (1.07 MiB) Преглеждано 1513 пъти
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

Браво Марти! Страхотен риболов сте сътворили. След такива снимки направо ме хвана срам да си покажа днешния улов от река Струма :) Все пак за колегите, които предпочитат местата за риболов в област Кюстендил ще споделя накратко своите впечатления.
Днес избрах да риболовствам в живописното дефиле между село Невестино и град Бобошево. Тръгнах с известна доза песимизъм, а и първите ми наблюдения съвсем го затвърдиха. Реката ме посрещна ниска и бистра. Под мостовете на Бобошево и Вуково, като изключим дребните мренчета, други риби не се наблюдават. След кратко колебание какво да предприема, реших да заложа на красивата природа и дебелите сенки. Качих се над бунгалата на "Софарма" и избрах за място изтичалото на един вир. Риболовът не тръгна много обещаващо, но следобеда заедно с досадните пръскачи успях да хвана прилично количество мрени и редки, но трофейни скобари.
20150802_201505.jpg
20150802_201505.jpg (1.95 MiB) Преглеждано 1508 пъти
20150802_201616.jpg
20150802_201616.jpg (1.84 MiB) Преглеждано 1508 пъти
45324
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Аре и аз да обобщя изминалата седмица.Вторник агромаха http://prikachi.com/images.php?images/236/8277236B.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; 7 риби с много зор!Мътиха сутринта за два часа рибите определено доста намалели!

Петък http://prikachi.com/images.php?images/237/8277237b.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; ново място, нов късмет.На толкова променливо време не бях ловил!Валя ме шест пъти,гръмотевици работи,рибата реагира на манджата и резултата се вижда.

Вчера,без снимки миах на директен релийз ,че имаше фира у петък.Хванах 8 риби на същото място,ма беше такъв събор,че сигур и на състезание на сирената не полита толкова храна колко вчера!Щеки меки,всички слабо.Хванах ги до 12ч и следобяда откачих 3-4.

Рапорт даден,следващия февруари 2016!До тогава!!!
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

DJONI RINGO написа:
Те така..Друго си е пресната риба..
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

DJONI RINGO написа:
отбора на 8миците ... :drinkers: Марто кажи си че тия риби са за нема и половин ден ... :D
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Браво бе машини. Кефим Ви се от морето, уикенда съм на линия.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Еми Шапки долу. Няма какво друго да се каже. Ловили сте ги като уклей. Браво. Аз лично се надявам на още снимки, защото реката за мен на този етап е химера.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Васко там,където си ловил твойте риби се изисква силна нерва и висок ранг майсторлък ,за да се хванат! Познавам мястото много добре и знам какви са рибите в него и колко трудни са:) не всеки би хванал! За нашият риболов с Асен-понеже аз не обичам да спя по местата,да ги пазя и да ловя със сто човека-ставам си и си отивам към обяд,умея поне според мен да чета реката и да намирам места:) риболова беше жесток,динамичен с дълги тояги,вълшебна храна и финес:) започна към 2 до 20:30:) След снимките имаме поне още 15 риби които естествено в тъмното нвмаше кой да ги снима:) общо взето се получи -Джони се прибра:)

Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Veleka написа: Качих се над бунгалата на "Софарма" и избрах за място изтичалото на един вир. Риболовът не тръгна много обещаващо, но следобеда заедно с досадните пръскачи успях да хвана прилично количество мрени и редки, но трофейни скобари.
След като даде толкова точно информация къде си ги ловил (аз разбира се, дълбоко се съмнявам да е било точно там), можеше да пуснеш и някоя снимка с фон за да се изкефим на добре избраното "изтичало" на вира и на природата около теб :D.

По - скоро си мисля че я пусна тая информация за да преброиш другата седмица колко "балъци" са отишли на местото, подведени от теб.

И за да не е пълен спам, търся си нова болонеза, след като едно-килограмови скобари за малко да я направят на трески, опитвайки се да ги дръпна пред мен от бързея, сгъвайки се с все макарата..
Изображение

Изображение
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

jasonsmith написа:
Veleka написа: Качих се над бунгалата на "Софарма" и избрах за място изтичалото на един вир. Риболовът не тръгна много обещаващо, но следобеда заедно с досадните пръскачи успях да хвана прилично количество мрени и редки, но трофейни скобари.
След като даде толкова точно информация къде си ги ловил (аз разбира се, дълбоко се съмнявам да е било точно там), можеше да пуснеш и някоя снимка с фон за да се изкефим на добре избраното "изтичало" на вира и на природата около теб :D.

По - скоро си мисля че я пусна тая информация за да преброиш другата седмица колко "балъци" са отишли на местото, подведени от теб.
Обръщам се с апел към колегите риболовци да не обръщат внимание на нескопосаните закачки на jasonsmith. Информацията, която предоставих е много точна и всеки, който е запознат с риболова в дефилето безпогрешно ще открие мястото. Вчера по обяд на въпросното изтичало се видяхме и с Джони Ринго - Марти. Легендата знаеше къде се надлъгвам с рибите, но търсеше интензивен риболов и съвсем логично се запъти за района на Благоевград. Няколко часа по-късно Марти успя да извади едно ято скобари от Струма.
45324
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Абсолютно точно мястото където ловеше Велека е над бунгалата!Човека беше с възрастния си баща( много готин тип) и спрях ,за да се видя с тях към 11 преди обяд!От снимките на Васил с рибите гарантирам,че е бил там където описва и където аз се видях с него! Не е балък тоя дето може,балък е тоя дето не може !Човек се учи докато е жив,некои никога! Акира ти кога :D ?

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”