Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Re: Инфо за р. Струма!
Тия риби от 2013 година,още ли не са се умерисали у таа кофа..prodigy666 написа: за кратко след работа има ли ?
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Някой с горещо инфо за Невестино и надолу след Четирци моля да драсне нещо. Бях на моренце и съм загорял от тен и за риболов!
- Jumpi
- фен клуб-скобар

Утре съм планирал един риболов в дефилето и ще споделя впечатленията си.fishingman написа:Някой с горещо инфо за Невестино и надолу след Четирци моля да драсне нещо. Бях на моренце и съм загорял от тен и за риболов!
-
- фен клуб-скобар
Е тия са му пресни на Асен от днескаБай Гого- Сиромаха написа:Тия риби от 2013 година,още ли не са се умерисали у таа кофа..prodigy666 написа: за кратко след работа има ли ?

- Прикачени файлове
-
- image.jpg (1.86 MiB) Преглеждано 1513 пъти
-
- image.jpg (1.07 MiB) Преглеждано 1513 пъти
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Браво Марти! Страхотен риболов сте сътворили. След такива снимки направо ме хвана срам да си покажа днешния улов от река Струма
Все пак за колегите, които предпочитат местата за риболов в област Кюстендил ще споделя накратко своите впечатления.
Днес избрах да риболовствам в живописното дефиле между село Невестино и град Бобошево. Тръгнах с известна доза песимизъм, а и първите ми наблюдения съвсем го затвърдиха. Реката ме посрещна ниска и бистра. Под мостовете на Бобошево и Вуково, като изключим дребните мренчета, други риби не се наблюдават. След кратко колебание какво да предприема, реших да заложа на красивата природа и дебелите сенки. Качих се над бунгалата на "Софарма" и избрах за място изтичалото на един вир. Риболовът не тръгна много обещаващо, но следобеда заедно с досадните пръскачи успях да хвана прилично количество мрени и редки, но трофейни скобари.

Днес избрах да риболовствам в живописното дефиле между село Невестино и град Бобошево. Тръгнах с известна доза песимизъм, а и първите ми наблюдения съвсем го затвърдиха. Реката ме посрещна ниска и бистра. Под мостовете на Бобошево и Вуково, като изключим дребните мренчета, други риби не се наблюдават. След кратко колебание какво да предприема, реших да заложа на красивата природа и дебелите сенки. Качих се над бунгалата на "Софарма" и избрах за място изтичалото на един вир. Риболовът не тръгна много обещаващо, но следобеда заедно с досадните пръскачи успях да хвана прилично количество мрени и редки, но трофейни скобари.
Аре и аз да обобщя изминалата седмица.Вторник агромаха http://prikachi.com/images.php?images/236/8277236B.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; 7 риби с много зор!Мътиха сутринта за два часа рибите определено доста намалели!
Петък http://prikachi.com/images.php?images/237/8277237b.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; ново място, нов късмет.На толкова променливо време не бях ловил!Валя ме шест пъти,гръмотевици работи,рибата реагира на манджата и резултата се вижда.
Вчера,без снимки миах на директен релийз ,че имаше фира у петък.Хванах 8 риби на същото място,ма беше такъв събор,че сигур и на състезание на сирената не полита толкова храна колко вчера!Щеки меки,всички слабо.Хванах ги до 12ч и следобяда откачих 3-4.
Рапорт даден,следващия февруари 2016!До тогава!!!
Петък http://prikachi.com/images.php?images/237/8277237b.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; ново място, нов късмет.На толкова променливо време не бях ловил!Валя ме шест пъти,гръмотевици работи,рибата реагира на манджата и резултата се вижда.
Вчера,без снимки миах на директен релийз ,че имаше фира у петък.Хванах 8 риби на същото място,ма беше такъв събор,че сигур и на състезание на сирената не полита толкова храна колко вчера!Щеки меки,всички слабо.Хванах ги до 12ч и следобяда откачих 3-4.
Рапорт даден,следващия февруари 2016!До тогава!!!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Те така..Друго си е пресната риба..DJONI RINGO написа:Е тия са му пресни на Асен от днескаБай Гого- Сиромаха написа:Тия риби от 2013 година,още ли не са се умерисали у таа кофа..prodigy666 написа: за кратко след работа има ли ?
- prodigy666
- разбира нещата
отбора на 8миците ...DJONI RINGO написа:Е тия са му пресни на Асен от днескаБай Гого- Сиромаха написа:Тия риби от 2013 година,още ли не са се умерисали у таа кофа..prodigy666 написа: за кратко след работа има ли ?

Браво бе машини. Кефим Ви се от морето, уикенда съм на линия.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Еми Шапки долу. Няма какво друго да се каже. Ловили сте ги като уклей. Браво. Аз лично се надявам на още снимки, защото реката за мен на този етап е химера.
-
- фен клуб-скобар
Васко там,където си ловил твойте риби се изисква силна нерва и висок ранг майсторлък ,за да се хванат! Познавам мястото много добре и знам какви са рибите в него и колко трудни са:) не всеки би хванал! За нашият риболов с Асен-понеже аз не обичам да спя по местата,да ги пазя и да ловя със сто човека-ставам си и си отивам към обяд,умея поне според мен да чета реката и да намирам места:) риболова беше жесток,динамичен с дълги тояги,вълшебна храна и финес:) започна към 2 до 20:30:) След снимките имаме поне още 15 риби които естествено в тъмното нвмаше кой да ги снима:) общо взето се получи -Джони се прибра:)
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- jasonsmith
- разбира нещата
След като даде толкова точно информация къде си ги ловил (аз разбира се, дълбоко се съмнявам да е било точно там), можеше да пуснеш и някоя снимка с фон за да се изкефим на добре избраното "изтичало" на вира и на природата около тебVeleka написа: Качих се над бунгалата на "Софарма" и избрах за място изтичалото на един вир. Риболовът не тръгна много обещаващо, но следобеда заедно с досадните пръскачи успях да хвана прилично количество мрени и редки, но трофейни скобари.

По - скоро си мисля че я пусна тая информация за да преброиш другата седмица колко "балъци" са отишли на местото, подведени от теб.
И за да не е пълен спам, търся си нова болонеза, след като едно-килограмови скобари за малко да я направят на трески, опитвайки се да ги дръпна пред мен от бързея, сгъвайки се с все макарата..
Обръщам се с апел към колегите риболовци да не обръщат внимание на нескопосаните закачки на jasonsmith. Информацията, която предоставих е много точна и всеки, който е запознат с риболова в дефилето безпогрешно ще открие мястото. Вчера по обяд на въпросното изтичало се видяхме и с Джони Ринго - Марти. Легендата знаеше къде се надлъгвам с рибите, но търсеше интензивен риболов и съвсем логично се запъти за района на Благоевград. Няколко часа по-късно Марти успя да извади едно ято скобари от Струма.jasonsmith написа:След като даде толкова точно информация къде си ги ловил (аз разбира се, дълбоко се съмнявам да е било точно там), можеше да пуснеш и някоя снимка с фон за да се изкефим на добре избраното "изтичало" на вира и на природата около тебVeleka написа: Качих се над бунгалата на "Софарма" и избрах за място изтичалото на един вир. Риболовът не тръгна много обещаващо, но следобеда заедно с досадните пръскачи успях да хвана прилично количество мрени и редки, но трофейни скобари..
По - скоро си мисля че я пусна тая информация за да преброиш другата седмица колко "балъци" са отишли на местото, подведени от теб.
-
- фен клуб-скобар
Абсолютно точно мястото където ловеше Велека е над бунгалата!Човека беше с възрастния си баща( много готин тип) и спрях ,за да се видя с тях към 11 преди обяд!От снимките на Васил с рибите гарантирам,че е бил там където описва и където аз се видях с него! Не е балък тоя дето може,балък е тоя дето не може !Човек се учи докато е жив,некои никога! Акира ти кога
?

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите