Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Руенското езеро шаран
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Re: Руенското езеро шаран
butnik написа:Не 20 ами 120 години да ходиш за риба не си схванал най-важното,че риболова е ХОБИ-не начин за прехрана.С риба са се прехранвали нали знаеш кога няколко века назад,въпреки,че ние сме точно там сега като манталитет.Аз казах хау

От такива торбаланковци-професори сме на този хал......няма законен лимит на улова, няма светла част на деня, няма забрани.....ееееееееееее няма и риба. Ако не си променим манталитета, риба няма и да има и ще ловим от трите най-дългото.
-
- разбира нещата
Само говорите
Бас ловя,че половината от вас хващат 100 пъти повече риба и си я взимат ама хайде,да не спорим ..... В риболовния билет какво пише бе колеги ??? " Всеки има правото да вземем до 2 кг риба с изключение на екземпляри над 1 или 2 кила беше .... демек те не влизат в тези 2 кг риба. За какъв манталитет си говорим ??? Че аз като ида и си пускам маломерните риби,а 90 % от "рибарите" си ги прибират !!!!!! И това ви казвам,че е било с тези улови преди десетилетие,че и от горе
ся и дума не може да става за това. Ако аз хвана 10 риби по 2 кила,а селяка до мен хване 50 риби по 100-150 грама, кой ще ощети повече язовира ??? Ей много критици тука ей 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Даже и закона не знаеш,нали се разбрахме нещо 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
Ей яко сте наспамили тая тема
Ай са по-прясно инфо от неделя да дам.
На фидера 4 каракуди на око над 500 гр едната щото риба не съм взимал. Също така 2 шаранета по кило кило и малко и един удар който скъса преди да съм усетил колко е голяма рибата.
Тва е от второ лице единствено число щото бащата е скаран с компютрите пък е редно да дам актуално инфо.

Ай са по-прясно инфо от неделя да дам.
На фидера 4 каракуди на око над 500 гр едната щото риба не съм взимал. Също така 2 шаранета по кило кило и малко и един удар който скъса преди да съм усетил колко е голяма рибата.
Тва е от второ лице единствено число щото бащата е скаран с компютрите пък е редно да дам актуално инфо.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
-
- научил се да хвърля
И аз да споделя актуално инфо от днес на Руенското езеро . Отидохме сутринта по средата на стената. Захранихме си едно петно за мачов риболов,а дънните пръчки хвърлихме на 3 сладки царевички по средата на езерото. На перата нямахме никакви пипания целия ден.Само на бял извадихме няколко малки костурчета. На дъното един единствен удар в 14:00 ч. - шаранче 5 кг ,което почти ми отмъкна пръчката във водата.ДОбре,че макарата опря в колчето
Имаше колеги по-надолу от нас.Те извадиха 2 риби за целия ден. Като цяло слаб риболов,пазача каза,че от няколко дни рибата въобще не взима . Това е 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Търсете рибите на пропадане и над дъното ако ловите на плувка.Стрелба с едра храна постоянно и подаване на царевица и гранули.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Както и на фидер .butnik написа:Търсете рибите на пропадане и над дъното ако ловите на плувка.Стрелба с едра храна постоянно и подаване на царевица и гранули.
Здравейте, имате ли скорошна информация относно какво излиза, на какво излиза, цени и т.н.?