Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Руенското езеро шаран
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Руенското езеро шаран
Днес за двучасов риболовен излет ,направих севтето на мача и на шаран

- Rapala_Team
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Re: Руенското езеро шаран
Красиво шаранче
Може ли да кажеш какви са условията колега ??

- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Регламента е 10 лева такса и шарана се заплаща на килограм има големи шарани от по 3 ,4,8,10 кг.Има риба там днес скачаше много но не искаше да пипа много ,а и аз ходих следобед .Но имаше още двама колеги и казаха че са хванали по 3,-4 шаранчета от по 2-4 кг.
Може да ловиш от 06 часа сутринта до 20-00 ве4ерта.Още рибата не е много активна слабо е още.
Може да ловиш от 06 часа сутринта до 20-00 ве4ерта.Още рибата не е много активна слабо е още.
- stoj40doc
- разбира нещата
Браво, много добър двучасов излет, дай Боже всекиму !!!
LONG LIVE ROCK AND ROLL
- genov_eng
- научил се да хвърля
Не, колега, това е около Пловдив. На около 20 км от града. По точно с. Руен, общ. Куклен, обл. Пловдив. Езерото е прекрасно.kasabinho написа:Това, някъде около Русе ли е, че съм изостанал май.
Успех!
-
- разбира нещата
А в таксата не влиза ли някаква риба ??? 10 лв само за такса си е доста !!!
- genov_eng
- научил се да хвърля
Колега, нищо не влиза в таксата. Ловиш с две въдици с по макс. 2 куки. Не са разрешени капани, пружини и др. подобни комбайни. Шарана се заплаща по 6 лв./кг, каракуда и уклей - бонус. Маломерна риба и такава над 3 кг се връща обратно без да се държи в живарник. Това е. Бай Радо следи с бинокълаalankulu1987 написа:А в таксата не влиза ли някаква риба ??? 10 лв само за такса си е доста !!!

Успех!
До-колкото си спомням,защото пролетта направих един излет там,каракуда,червеноперка и уклея не се таксуват!Но има ограничения при другите риби,които се таксуват,като имаш право да задържиш риба тежаща не повече от 3 килограма бройката!!!alankulu1987 написа:А в таксата не влиза ли някаква риба ??? 10 лв само за такса си е доста !!!
-
- разбира нещата
А излизат ли поне каракуда и червеноперка и колко са големи ?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не излизат такива риби,/може да има някоя останала каракуда/,водоема е за риболовци,които не са отишли на излет с мисълта да си избиват таксата.Риба има много,но се лови малко по тарикатски.alankulu1987 написа:А излизат ли поне каракуда и червеноперка и колко са големи ?
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Що си мислиш,че съм с мисълта да си избивам таксата ?? Просто може би ми се хапва прясна,уловена от мен самия риба за която не мисля да плащам 30 лв. Ти ако си заможен и можеш да си позволиш да даваш тия пари за да си вземеш някоя риба от рибарника,има хора които не са
По принцип не съм и превържаник на платените язовири и супер рядко ходя. Предпочитам си дивото, именно там си проличава кой е рибар
На рибарник всеки може да хване риба !

alankulu1987 написа:Що си мислиш,че съм с мисълта да си избивам таксата ?? Просто може би ми се хапва прясна,уловена от мен самия риба за която не мисля да плащам 30 лв. Ти ако си заможен и можеш да си позволиш да даваш тия пари за да си вземеш някоя риба от рибарника,има хора които не саПо принцип не съм и превържаник на платените язовири и супер рядко ходя. Предпочитам си дивото, именно там си проличава кой е рибар
На рибарник всеки може да хване риба !
Класика

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Пробвай се първо на Руенското да хванеш дори плевелна риба и тогава яж много.То да не ви каже нещо човек бе,много чувствителни сте,само за мерене на пи..и ви е в главата.На Антона ли да ходя или на Пясъка,може, ама и там ще хвана защото съм много заможен
И с едно попипване на ден какво ще разбереш от риболова-че свареното жито не събира риба или ,че такъма ти е груб.Ай,че мия мозайка за утре ,а трябва и да съхне,ама няма да правя терасата ще ловя риба с нея

И с едно попипване на ден какво ще разбереш от риболова-че свареното жито не събира риба или ,че такъма ти е груб.Ай,че мия мозайка за утре ,а трябва и да съхне,ама няма да правя терасата ще ловя риба с нея

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....