Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Амури на мач
Амури на мач
Вчера реших да направя един риболов, е така понеделнишки. Целта беше амури на мач
(на платено естествено,на свободен водоем амури на мач е фантастика
), Бях на водоема в ранни зори (около 8
), разпъване на сергията, монтаж на пълно пропадане (никакво утежнение по линията освен вирбела), едно бързо кафе и ваглера полетя към водата. Постоянна стрелба на пелети с прашката и след около час ме навести едно торпедо:

След още 15- 20 минути дойде и брат му близнак:

Несравним кеф е да вадиш такива риби на мач
! Равносметката е 9 риби (от тоя калибър) за деня. Един колега който седеше в съседство, по едно време вика: "Е това вече не е риболов, а сеч"
Доволен съм, получи се прекрасен риболов, даже ме боли малко ръката от теглене 

Несравним кеф е да вадиш такива риби на мач

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Re: Амури на мач
Хубави риби, браво!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Супер, а къде се намира това местенце?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Богров платеното.gopet0000 написа:Супер, а къде се намира това местенце?
Екстра риболов!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
Добър риболов колега, все "торпеда" ли бяха и деветте риби и на пелетите ли кълват или на царевица
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Екстра риболов.С мача е голям кеф.
Абе много мършави тез амури, явно няма растителност във водоема. 

Бързай бавно.
ILEGAL написа:Вчера реших да направя един риболов, е така понеделнишки. Целта беше амури на мач(на платено естествено,на свободен водоем амури на мач е фантастика
), Бях на водоема в ранни зори (около 8
), разпъване на сергията, монтаж на пълно пропадане (никакво утежнение по линията освен вирбела), едно бързо кафе и ваглера полетя към водата. Постоянна стрелба на пелети с прашката и след около час ме навести едно торпедо:
Несравним кеф е да вадиш такива риби на мач! Равносметката е 9 риби (от тоя калибър) за деня. Един колега който седеше в съседство, по едно време вика: "Е това вече не е риболов, а сеч"
Доволен съм, получи се прекрасен риболов, даже ме боли малко ръката от теглене
Този размер бяха всичките, плюс-минус кило. Абе, като по калъп правени, гвардейциbarim написа:Добър риболов колега, все "торпеда" ли бяха и деветте риби и на пелетите ли кълват или на царевица

Ти си машина!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пробвай ги на голяма троха хляб, 2х2см, примерноILEGAL написа:Само на пелета (от техните..

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Ще се пробва
! Още тая седмица. Благодаря за жокера
Наслука на всички колеги през почивните дни! 

Браво колега
.Изпитал си невероятен кеф. Смело решение си е амур на мач.Би ли споделил нещо за акцията и дължината на мача.

Sensas Crazy Match Medium 3.90 ,Акция до 20 гр.
Да ти кажа доста добре се държи мача с тоя калибър риби
, повече проблеми ми създаде повода, ползвах 0.16, но пък така кефа е по голям