Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг около Плевен.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Re: Спининг около Плевен.
След като вчера за пореден път не остана време за риболов, днес успях да открия на река Вит. Стоварих се в 7:00 на брега, а водата малка, малка, но за сметка на това пък мътна. Помятах тук, там и резултатът не закъсня:

Ей такива малолетници налитаха на малкия Хорнет и не обръщаха внимание на нищо друго. Докато към девет часът се покриха. Започнах да ги мъча на малки блесни, но нямаше ни вопъл, ни стон. След което, и аз не знам защо закачих една Пантерка №6, та ухилен си продължих с още 3 броя, от малко по-голям калибър:

Между другото забелязах приятелчето от предния излет, че си е намерил компания, затова ги документирах и тях покрай рибките:

Общо взето се получи добро откриване: рибки, животни, треволяци (абе друго си е човек, да се разходи сред природата)! Аййй, на слука!

Ей такива малолетници налитаха на малкия Хорнет и не обръщаха внимание на нищо друго. Докато към девет часът се покриха. Започнах да ги мъча на малки блесни, но нямаше ни вопъл, ни стон. След което, и аз не знам защо закачих една Пантерка №6, та ухилен си продължих с още 3 броя, от малко по-голям калибър:

Между другото забелязах приятелчето от предния излет, че си е намерил компания, затова ги документирах и тях покрай рибките:

Общо взето се получи добро откриване: рибки, животни, треволяци (абе друго си е човек, да се разходи сред природата)! Аййй, на слука!
- mblagoev
- научил се да хвърля
Наслука, колега! 

Да подновим малко темата,че се позагуби из страниците.Спининга около Плевен взе неочакван обрат,силикона изтика блесни и воблери на дъното на чантата

Остави само стъпки
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Ихх, ей това са си квалитетни риби!
- Vid
- кандидат преподавател
Браво...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
При мен пък по река Вит само по педя кленчета. Миналата седмица взимаха на жълтия L-minnow, а днес само на една пантерка пипаха и не искаха нищо друго. Реката е с много тънка вода, може затова да не посягат по-едрите.

- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Днешната разходка по река Вит може да се каже, че вобще не ме изненада с ниската си и бистра вода. Водата толкова паднала, че камънистите брегове са се озовали на сухо, а тревата станала на слама от тези горещини.

Отново апетитът на рибите се възбуждаше само от тази блесна, а всичко друго с което разполагам бе подминаван с пълна апатия.
Под тези дървета се опитвах да открия big Poppa

но ме спохождаха само тези малчугани

Вече ми минават през главата разни варианти за дъждовни ритуали, че както е тръгнало скоро река няма да остане!
Та, такива ти му работи. Поздрави и наслука!

Отново апетитът на рибите се възбуждаше само от тази блесна, а всичко друго с което разполагам бе подминаван с пълна апатия.
Под тези дървета се опитвах да открия big Poppa

но ме спохождаха само тези малчугани

Вече ми минават през главата разни варианти за дъждовни ритуали, че както е тръгнало скоро река няма да остане!
Та, такива ти му работи. Поздрави и наслука!
- Bigmarlin
- сериозен играч
Хубави белки,Дъбничето си държи рибки.
И клендачето дето гледа у камерата е красавец.
И клендачето дето гледа у камерата е красавец.
-
- фен клуб-скобар
Колега снимката на реката къде е правена?
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
В района на Ясен.
Аре и един двуразов излет(една сутрин и една вечер) в търсене на костури и белки.Костури не намерих,освен един два но белки
Всички риби са на силикон,освен едно костурче,предпочело блесната.Те и малко снимки

Резултата-около 30 риби,е нема по-голям кеф.Единственото нещо което ми помрачи настроението,са боклуците навсякъде,но няма пълно щастие.

Резултата-около 30 риби,е нема по-голям кеф.Единственото нещо което ми помрачи настроението,са боклуците навсякъде,но няма пълно щастие.
Остави само стъпки
- Bigmarlin
- сериозен играч
Висшият пилотаж си е висш пилотаж.
колега къде ги ловиш тези бели риби
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Снощи както гледам на gergi хубавите бели риби, рязко ми се доходи за риба. Но защо ми е да пътувам цели 15 мин. до Дъбника, като за 5 мин. ще бъда на Вита
И така днес деня започна със сутрешна проверка на моите кУенчета. Искаше ми се някой техен дядо да намине на мижавата ми въдичка, но уви само детската градина спохождаше до болка
позната им Пантерка.

След поредния дребос реших, че днес повече няма да я пускам в боя и ще ловя само с воблери барем някой по-голям се излакоми. Сменям-връткам, сменям-връткам, но няма никой. Така дойде реда и на Salmo Tiny който закова малко по-голям дребос

Може би не издържа на невинният му поглед
След което започна да вали и рибата заигра пас.

След поредния дребос реших, че днес повече няма да я пускам в боя и ще ловя само с воблери барем някой по-голям се излакоми. Сменям-връткам, сменям-връткам, но няма никой. Така дойде реда и на Salmo Tiny който закова малко по-голям дребос

Може би не издържа на невинният му поглед

След което започна да вали и рибата заигра пас.