Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от Vid »

Къца, оня ден пробвах старите ти жабки за кефал..., е отбелязах поредно капо, НО задната кука при всяко второ замятане се заклецва между краката на жабката....
Имам спомен, че вече сме дискутирали този проблем с жабите и той е отстранен? Тук визирам оне жаби де правеше преди 3-4 г. и още ми стоят в кутишката...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Vid написа:Къца, оня ден пробвах старите ти жабки за кефал..., е отбелязах поредно капо, НО задната кука при всяко второ замятане се заклецва между краката на жабката....
Този проблем с заклецването се решава бързо.Слагаш по-малка тройка отзад и готово.За капото обвиняваш бракониерите,но аз мисля,че главната вина е в замърсяването.Като ме води по Марица забелязах,че водата има не естествен цвят.Може да има киселинност която не позволява размножаването и така рибата от ден на ден намалява.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

къца - кълве написа:.... забелязах,че водата има не естествен цвят...
Айде па ти . То и Панега има доста по-различен цвет от другите реки , постоянно се зарибява , целогодишно е в режим "хвани и пусни" , ама рибата пак от ден на ден намалява в което сигура пръст има основно народонаселението .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Павел Иванов написа:
къца - кълве написа:.... забелязах,че водата има не естествен цвят...
Айде па ти . То и Панега има доста по-различен цвет от другите реки , постоянно се зарибява , целогодишно е в режим "хвани и пусни" , ама рибата пак от ден на ден намалява в което сигура пръст има основно народонаселението .
Панега е малка река.Там бракониерите могат да направят големи поразии,но Марица е много голяма и народонаселението трудно ще повлияе.То тези дето изхвърлят отпадни води пак са народонаселение.
pike13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от pike13 »

Много боклук се излива

Та мръсен народ сме ,незнаем как да пазим за бъдещето...,
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ
firepd69
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firepd69 »

pike13 написа:Много боклук се излива

Та мръсен народ сме ,незнаем как да пазим за бъдещето...,
Ооо pike 13, такива ни направиха :mrgreen: Не знам каква възраст си но за 6-7 десетилетия ни направиха спряли.Затова преди да обвиняваш собственият си народ малко помисли за причините довели до тук.Мога да ти изнеса академична лекция на тази тема :lol: , но мястото и просто не е тук, пък и не е редно - акомеразбираш :D Да не спамим повече хубавата тема на Къца :? Че и мода може да ни тегли сиктира :!:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

къца - кълве написа:
Vid написа:Къца, оня ден пробвах старите ти жабки за кефал..., е отбелязах поредно капо, НО задната кука при всяко второ замятане се заклецва между краката на жабката....
Този проблем с заклецването се решава бързо.Слагаш по-малка тройка отзад и готово.
Нещо влезох в недоумение?? Тъй като воблерите се продават с монтирани тройки, що ти не сложиш по малка кука и проблема да се разреши?? По малките тройки повече пара ли струват? Ако пък не, продавай воблерите без тройки, от таме насетне всеки да си решава......
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Vid написа: Нещо влезох в недоумение?? Тъй като воблерите се продават с монтирани тройки, що ти не сложиш по малка кука и проблема да се разреши?? По малките тройки повече пара ли струват? Ако пък не, продавай воблерите без тройки, от таме насетне всеки да си решава......
Аз обичам да ловя с големи куки.Това,че се закачат не ми пречи.Всеки решава какво да прави.
rumbeti
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rumbeti »

Първо дa блaгодaря нa къцето зa воблерите,ето и от мен снимкa нa кефaлa който хвaнaх с осa.
Прикачени файлове
CAM00262.jpg
CAM00262.jpg (1.33 MiB) Преглеждано 975 пъти
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Много съм благодарен,когато споделяте.Това,което казвате вие е истината.Не слушайте производителите,а потребителите.БЛАГОДАРЯ !!! :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

P1030306.JPG
P1030306.JPG (3.93 MiB) Преглеждано 858 пъти
Това са № 3,4 и 5 от 61 ва страница само,че са по-тежки и са потъващи.
№ 3 и 4 са между 5 и 5,8 грама.
№ 5 е от 3,3 до 3,8 грама.
ventork
новобранец
новобранец

Мнение от ventork »

№ 3 много ми харесаха, както ги направи по-тежки. Много интензивна и "вибрираща" игра. Към момента веднъж имах кратко повличане, последствие откачане /вероятно на расперче/, както и няколко удари на расперчета и бели рибки. Това се случва на р. Дунав, за където съм ги предвидил.
Доволен съм от примамките, за което благодаря на Къцата. :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

ventork написа:№ 3 много ми харесаха, както ги направи по-тежки. Много интензивна и "вибрираща" игра. Към момента веднъж имах кратко повличане, последствие откачане /вероятно на расперче/, както и няколко удари на расперчета и бели рибки. Това се случва на р. Дунав, за където съм ги предвидил.
Доволен съм от примамките, за което благодаря на Къцата. :D
Аз също съм доволен от теб.Ако не беше ти сигурно още да не съм направил тежкия вариант, а с него ги разбих на Огоста.Днес ми се обадиха и от Тунджа доволни клиенти. :D
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

къца - кълве написа:Време е да ви представя цялата колекция "КЪЦА - КЪЛВЕ"
P1030274.JPG
1.Рибка 10 сантиметра, 12 грама ,плаваща,гази около 2 метра.
2.Рибка 7 сантиметра,8 грама, плаваща,гази около 1,5 метра.
.
Къци, имам една идея, ама ще требе малко да си поиграеш за един два кастъм модела. Тия моделчета да ги напреавиш на 3-4 см за пъстърва, окраски, лешанка, пъстървичка и някое розово извращение. Какво мислиш? Имат много хубава игра на туйч и ще станат според мен. Може плуващи и потъващи да спретнеш, пък аз ще те промотирам :D
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Д.Граховски написа:
къца - кълве написа:Време е да ви представя цялата колекция "КЪЦА - КЪЛВЕ"
P1030274.JPG
1.Рибка 10 сантиметра, 12 грама ,плаваща,гази около 2 метра.
2.Рибка 7 сантиметра,8 грама, плаваща,гази около 1,5 метра.
.
Къци, имам една идея, ама ще требе малко да си поиграеш за един два кастъм модела. Тия моделчета да ги напреавиш на 3-4 см за пъстърва, окраски, лешанка, пъстървичка и някое розово извращение. Какво мислиш? Имат много хубава игра на туйч и ще станат според мен. Може плуващи и потъващи да спретнеш, пък аз ще те промотирам :D
Виж № 3 и 5 от 61 ва страница.Може би искаш да са по тънки,но за целта ще ми трябват нови пет бона,а знаеш ли как се връщат подобни средства? :D Пък и не съм сигурен в резултата,а за мен това е най-важно.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”