Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

толстолоб на дъно.
-
- разбира нещата
толстолоб на дъно.

равносметката -2 толстолоба по 4 и 6 захранката кг ,3 кефала ,и няколко каракуди .захранката освен обичайната от царевица и жито ,взех и оакетти ,но преоценена ,понеже я бяха напитили пеперуди и ми я дадоха за 5 пакета на 4 лв-шаран газирана ;каракуда ;дребна риба и уклей ;червеноперка.а по-късно един познат ми остави торба с някакви натрошени бисквити,а аз добавях и обикнновена ярма.
- Прикачени файлове
-
- Изображение131.jpg (440.3 KiB) Преглеждано 4895 пъти
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Re: толстолоб на дъно.
Човек това което си написал е уникално. 

Колега,без да се обиждаш това е най-дългото изречение което съм чел някога.
Иначе,браво за рибите.И на мен ми се е случвало да съм за шаран ,пък да ловя толупи.
Иначе,браво за рибите.И на мен ми се е случвало да съм за шаран ,пък да ловя толупи.
Не сме наследили земята от дедите си,а сме я взели на заем от децата си.От нас зависи в какво състояние ще им я върнем!
-
- новобранец
Здравей колега,с колко въдици лови? Уклея и дребната риба ли лови с шаранджийски монтажи? Е за толупите поздравления.
-
- фен клуб-скобар
Mistor ribar написа:Здравей колега,с колко въдици лови? Уклея и дребната риба ли лови с шаранджийски монтажи? Е за толупите поздравления.
Уклей, да може ловиш го на косъм с царевичка и повдигач, ако не пробвай на протеиново топче.....

- hshopov
- разбира нещата
Добър улов...браво!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Интересна презентация на излета. Тая джаджа от втората снимка служи за захранване нали? Колко пари може да се намери втора ръка?
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
-
- фен клуб-скобар
Браво за рибите.
Това за дългото изречение ,няма значение.
Важното и похвалното е ,че си написал такъв репортаж.
Това си е труд.
Повечето колеги, ходят и не пишат .
Това за дългото изречение ,няма значение.
Важното и похвалното е ,че си написал такъв репортаж.
Това си е труд.
Повечето колеги, ходят и не пишат .
- Vesko1
- сериозен играч
браво,хубави риби,хубави такъми и лодка и много хубаво изречение.за мен беше удоволствие да го изчета цялото,в него са обяснени много полезни тактики ,а и като цяло целия излет е обяснен много подробно с тактики,монтажи,което не можеш да прочетеш в повечето излети,които са описани в рубриката Моя риболовен излет,за да може младите колеги да вземат нещо полезно,да се понаучат на някои чалъми и фатки и да знаят и толупи как се хващат и кефали.обяснено е подробно и за захранката,а относно злополучния челник аз се чудя как още тогава не си го запокитил във водата.има едни челници на petzl,препоръчвам ти ги много са леки практични с много екстри,дори с могат да ти стоят на главата докато спиш,немат грешка ,но са малко скъпички.продължавай все така колега,а на простотиите на някои хора относно уклея на косъм не обръщай внимание,защото както е казал пр.д-р чирков-завистта вреди на сърцето повече от цигарите.наслука и все така напред.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- новобранец
Здравей,пич не четеш ли че съм новобранец? Разбрах те, на косъма залагам царевичка Конски зъб и ако няма резултат,залагам протеиново топче /слива $ мида/.Нали затова е форума да споделяме опитN.Dimitrov написа:Mistor ribar написа:Здравей колега,с колко въдици лови? Уклея и дребната риба ли лови с шаранджийски монтажи? Е за толупите поздравления.
Уклей, да може ловиш го на косъм с царевичка и повдигач, ако не пробвай на протеиново топче.....
-
- фен клуб-скобар
Да колега, всички сме били новобранци не е срамно да се пита ама, ако се смяташ поне малко за рибар сам можеш да предположиш ,че шаранджийски монтаж и уклей просто нямат място в едно изречение....или имат може и аз да съм неук. Но само с питане във форума няма да стане
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
аз разбрах ,че човека е ползвал такава захранка.. вие къде прочетохте ,че е ловил укле.. нз
-
- новобранец
Здравей колега, моят пост беше с колко тояги лови рибоците? И за рибите съм го П О З Д Р А В И ЛN.Dimitrov написа:Да колега, всички сме били новобранци не е срамно да се пита ама, ако се смяташ поне малко за рибар сам можеш да предположиш ,че шаранджийски монтаж и уклей просто нямат място в едно изречение....или имат може и аз да съм неук. Но само с питане във форума няма да стане
Аз като новобранец зная Чл.24 ал.1 от Закона за риболова ,че се разршават до 3бр.въдици с 2куки................. на снимката са 5 тояшки и значи толерираш бракониерсвото.Има един много стар цитат" Аз знам че нищо не знам", просто ти се опита да ме "врътнеш" не се засягай явно трупаш точки.Че delio-haidutin си е хайдутин то си личи и от писанието му ,просто не разбрах захранката ли е била уклеиска и ли е ловил уклеи и тн.с неговите такъми.Е и да има малко шегичка няма лошо нали? Майтапа си е майтап но истината си е истина,и ти ли си бракониерче?Аз питам Delio, а ти се правиш на разбирач.Нищо лично, приеми колегиален съвет- всеки отговаря за собствените си деиствия.Явно горещината ни стяга шапката.ПС. с питане до Цариград се стига, в тоя век какво ли не се измисли,пожелавам ти да хванеш много а ма много Р И Б О Ц И. Успех
- hshopov
- разбира нещата
То лошо няма да питаш ама не се ли замисли,че човека може да е отишъл на платено и по регламент да няма проблеми с пръчките?! Една пръчка винаги може да се извади и да се метне мач без да се обяснява в излишно писане и така нататък! Вярно....от горещината ще да еMistor ribar написа:Здравей колега, моят пост беше с колко тояги лови рибоците? И за рибите съм го П О З Д Р А В И ЛN.Dimitrov написа:Да колега, всички сме били новобранци не е срамно да се пита ама, ако се смяташ поне малко за рибар сам можеш да предположиш ,че шаранджийски монтаж и уклей просто нямат място в едно изречение....или имат може и аз да съм неук. Но само с питане във форума няма да стане
Аз като новобранец зная Чл.24 ал.1 от Закона за риболова ,че се разршават до 3бр.въдици с 2куки................. на снимката са 5 тояшки и значи толерираш бракониерсвото.Има един много стар цитат" Аз знам че нищо не знам", просто ти се опита да ме "врътнеш" не се засягай явно трупаш точки.Че delio-haidutin си е хайдутин то си личи и от писанието му ,просто не разбрах захранката ли е била уклеиска и ли е ловил уклеи и тн.с неговите такъми.Е и да има малко шегичка няма лошо нали? Майтапа си е майтап но истината си е истина,и ти ли си бракониерче?Аз питам Delio, а ти се правиш на разбирач.Нищо лично, приеми колегиален съвет- всеки отговаря за собствените си деиствия.Явно горещината ни стяга шапката.ПС. с питане до Цариград се стига, в тоя век какво ли не се измисли,пожелавам ти да хванеш много а ма много Р И Б О Ц И. Успех

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
-
- фен клуб-скобар
Бе не се карам с никой няма против колегата, ако беше някой друг от форума досега да го е погнал както се казва.
Аз просто исках да кажа ,че с шаранджийски такъми няма как да хване уклей а щом самият колега задал въпроса за укеля се е бъзикал няма проблем всеки може да вкара малко настроение в една тема.
Айде наслука и не се напрягайте нямам нищо против никой
Аз просто исках да кажа ,че с шаранджийски такъми няма как да хване уклей а щом самият колега задал въпроса за укеля се е бъзикал няма проблем всеки може да вкара малко настроение в една тема.
Айде наслука и не се напрягайте нямам нищо против никой