Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колеги някой случайно да има инфо за Николаевка големия,какъв ще е регламента на риболов от 01.08.
Последно инфо. ЗАБРАНЕН.до неизвестно кога.
Невероятно, но факт хванах я с ръце!
Чух от сигурен източник , че ще пускат яз.Звънец - Страхил
15.08.2015 събота условията 10 лв. и две риби ама не е уточнено точно, само светлата част на деня без преспиване.
п.с с точност , като разбера условията ще пиша.
15.08.2015 събота условията 10 лв. и две риби ама не е уточнено точно, само светлата част на деня без преспиване.
п.с с точност , като разбера условията ще пиша.
- svetlio86
- ще става разбирач
А информация каква риба има и дали е бил зарибен като хората???
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Пролетта го зарибиха с дребни шаранчета
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Язовир Николаевка-големия ще е отворен за риболов от 15.08.2015г. при същите условия.Doncho69 написа:Колеги някой случайно да има инфо за Николаевка големия,какъв ще е регламента на риболов от 01.08.
А какви са те и имаше ли зарибяване?
-
- новобранец
Имаше отрибяване и то мащабно,иначе условията за плащането са същите.
Колега аз питам башията, който е там.Нека той да си каже пък ние ще видим дали ще го посещаваме въобще.
Когато човек е анонимен,може да ръси неистини на килограм.Откъдето си черпил информацията,на него гьол ходи на риболов.Твоят,де...ivan ivanov ivanov написа:Имаше отрибяване и то мащабно,иначе условията за плащането са същите.
Язовир Николаевка не е рибарски магазин.Не ти харесва-не го посещаваш.

Специално ти не го посещавай,просто топи плувката другаде.Doncho69 написа:Колега аз питам башията, който е там.Нека той да си каже пък ние ще видим дали ще го посещаваме въобще.

Колеги пуснали са КАЛИМАНЦИ за риболов от 01.08 15г.отидох да видя за какво става въпрос,излиза много хубава едра таранка,най едрата ми беше 715 гр на торен червей,също излиза и сулка около 500гр но казват че имало и едра,таксата е 10 лв
kaloqnis написа:Колеги пуснали са КАЛИМАНЦИ за риболов от 01.08 15г.отидох да видя за какво става въпрос,излиза много хубава едра таранка,най едрата ми беше 715 гр на торен червей,също излиза и сулка около 500гр но казват че имало и едра,таксата е 10 лв
gevshekov написа:Ходих на разузнаване в района на Николаевка не е разрешен и е пълен с някакви тапи а на Левски таксата е 40лв разрешено е да се лови от 6 до 20 часа корабчета и лодки не се разрешавати може да се вземе една риба до 5кг.И както може да се очаква няма никой даже и в неделя.Има едно блато преди Калиманци посока Варна и на него не дават да се лови.
-
- новобранец
Не съм анонимен и не посещавам рибарски магазини,щото не ям риба.Язовира е спрян за риболов поради отрибяване ,не зарибяване и го зная от човека,който изкупува рибата,както и раците.А вие колеги ходете където искате да си давате таксата.Рашо написа:Когато човек е анонимен,може да ръси неистини на килограм.Откъдето си черпил информацията,на него гьол ходи на риболов.Твоят,де...ivan ivanov ivanov написа:Имаше отрибяване и то мащабно,иначе условията за плащането са същите.
Язовир Николаевка не е рибарски магазин.Не ти харесва-не го посещаваш.
Язовир Николаевка е частна собственост.Политиката я определят собствениците.От три години се продава само толстолоб и раци.Това ще продължава и в бъдеще.А ти продължаваш да си анонимен,затова спирам да ти обръщам внимание,защото фантазията ти е доста развихрена...
Последно промяна от Рашо на Пон Авг 10, 2015 11:36 am, променено общо 2 пъти.