Гърция-Фанари и Порто Лагос
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Гърция-Фанари и Порто Лагос
Някакъв нишан за района на Марония, че имам "творчески планове" за там? 

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- научил се да хвърля
Колеги,
имам път към Фанари и се чудя дали да взима спининг с мен и да мятам на кастмастери, клатушки. Също ме интересува дали могат да се ловят някакви дребни риби на дребни примамки, тип силикончета, около брега.
имам път към Фанари и се чудя дали да взима спининг с мен и да мятам на кастмастери, клатушки. Също ме интересува дали могат да се ловят някакви дребни риби на дребни примамки, тип силикончета, около брега.
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Малко снимки от седмицата преди Grexit-а.
Общо взето и рибите го бяха дали на уволнение. Както сподели един руски гръц (или беше гръцки рус, не разбрах точно) - "времето в момента е типично пролетно.
Готиното е, че добавих нови риби в колекцията, лошото е че освен баракудата и морската лястовица, останалите цаци не ги знам кви са.

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Здравейте! Има ли условия за палатки в района? И ако може да ме опътите, къде може да се лагерува.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- разбира нещата
По това време проверките са засилени и палатка само на къмпинг ,иначе рискуваш сериозна глоба.В района има 2 кънпинга к-г. Натура с.Мандра м-ду Порто Лагос и Авдира и к-г. Крионери зад едноименното село.Препоръчвам Натура ,по скъп е но е на самия бряг и е в тополова гора. Крионери е на 6-700м от брега и е нов къмпинг ,има засяти тополи ,но са още малки и няма сенки.
Извинявай, колега, за това село Мандра ли говориш? Какви са таксите?
https://www.google.bg/maps/dir//Mandra+ ... 1532?hl=bg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
П.с. Намерих пътя до къмпинга, благодаря много!
https://www.google.bg/maps/dir//Mandra+ ... 1532?hl=bg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
П.с. Намерих пътя до къмпинга, благодаря много!
Да попитам, около тоя къмпинг къде са удобните места за спининг от брега?
-
- разбира нещата
Авдира и Порто Лаго имат пристанища,пред къмпинга е много плитко.
И аз така видях от снимките, че е плитко. Дали няма да е по-добре да търся подслон във Фанари или Порто Лагос, да не ми е много голямо размотаването от лагера?Станимир Бегов написа:Авдира и Порто Лаго имат пристанища,пред къмпинга е много плитко.
-
- новобранец
малко инфо и от мен.
преди няколко дни се върнах от авдира. на спининг на пристанището - капо. на дъно - мурмури, спари и една голяма ципура, която даде смисъл на целия риболов
стръв: на бял - няколко чуквания, но нямах риба, само един рак. копах си червеи от плажа и един дядо ми даде няколко миди - солини. и на двете кълвеше, но ципурата е хванах на мидата.
някой знае ли как да си намеря такива миди, по плажа е пълно с черупки, ама никаде не ги намирам тея миди.
преди няколко дни се върнах от авдира. на спининг на пристанището - капо. на дъно - мурмури, спари и една голяма ципура, която даде смисъл на целия риболов

стръв: на бял - няколко чуквания, но нямах риба, само един рак. копах си червеи от плажа и един дядо ми даде няколко миди - солини. и на двете кълвеше, но ципурата е хванах на мидата.
някой знае ли как да си намеря такива миди, по плажа е пълно с черупки, ама никаде не ги намирам тея миди.

- njoyz
- научил се да хвърля
Здравей колега gorgy,
Може ли да те питам за червеите, които си копал на плажа.Къде точно трчбва да ги търсиш, при водата ли и има ли някакъв признак, който паказва присъствието им, или просто се копае на късмет.
Може ли да те питам за червеите, които си копал на плажа.Къде точно трчбва да ги търсиш, при водата ли и има ли някакъв признак, който паказва присъствието им, или просто се копае на късмет.
Hrabri je vodja narodu treb'o.
-
- новобранец
там където се разбиват вълните и като че ли на отлив полесно се намират. може би защото копаш по-надолу.
аз ги открих както си правих замъци с детето.... и се почна едно копанеее
аз ги открих както си правих замъци с детето.... и се почна едно копанеее
-
- новобранец
аз търсих същите червеи на половин метър от там където спират вълните. Ако има червеи се намират бързо, на 20-30 см дълбочина, ако няма - търсиш на друго място. Относно мидите (солина), в един магазин ми дадоха около 15-ина миди за 1 евро.
Колега, не опита ли на устието?gorgy_ski написа:малко инфо и от мен.
преди няколко дни се върнах от авдира. на спининг на пристанището - капо. на дъно - мурмури, спари и една голяма ципура, която даде смисъл на целия риболов![]()
-
- сериозен играч
здр колеги някакво инфо за Порто Лагос или Фанари,че мисля да направя един риболов
Благодаря предварително
Благодаря предварително