Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Красава
Модератор: Paublo_Eskobar
Язовир Красава
Някой има ли прясна Информация за Язовира понеже мисля да го посетя тези дни ?
Re: Язовир Красава
Шаранчета около 1.5-2кг(много борбени)някое амурче и много раци(не броя плевелната риба).Като цяло рибите са доста трудни,добро място е срещу къщичката на носа.
Ходихме вчера с преспиване и днеска се върнахме !
Място : НА Носа срещу къщата
Резултати : Вчера 1 шаран 700 грама през нощта - Нищо Днеска - 2 толстолоба около 10 кила ВСЕКИ и 1 шаран към кило и половина и 1 каракуда . Тръгнахме си на обед.
Срещу нас - до Къщата Колегите хванаха около 15 шарана като шараните кълвяха и през нощта и през деня. Извадиха и 1 амур около 3-4 кила.
Колегата до мен имаше 3 изпускания на риби над 10 кила
Като кълване на шаран - слабо ,Но Големите риби кълвяха повече от шараните .
Място : НА Носа срещу къщата
Резултати : Вчера 1 шаран 700 грама през нощта - Нищо Днеска - 2 толстолоба около 10 кила ВСЕКИ и 1 шаран към кило и половина и 1 каракуда . Тръгнахме си на обед.
Срещу нас - до Къщата Колегите хванаха около 15 шарана като шараните кълвяха и през нощта и през деня. Извадиха и 1 амур около 3-4 кила.
Колегата до мен имаше 3 изпускания на риби над 10 кила
Като кълване на шаран - слабо ,Но Големите риби кълвяха повече от шараните .
Последно промяна от tonkatabg на Нед Авг 31, 2014 8:29 pm, променено общо 2 пъти.
Колега може ли още малко инфо,какви са условята,на какво излизат и на плувка,фидер....Мерси предварително. 

mario_855 написа:Колега може ли още малко инфо,какви са условията,на какво излизат и на плувка,фидер....Мерси предварително.
8 лева на пръчка за 12 часа , 10 лева за 24 часа .
Шарани над 5 кила се пускат , другата риба може да се взима.
Ние ловихме на дъно. На червей през деня не става за риболов поради многото слънчаци . През нощта пък нямаше резултат . Собствениците са направили беседки и пейки. Има и хищник (пускан преди 5 години ) обаче не е останал много , но пък каквото го има е от 5 кила нагоре.
Рибоците :

Евала колега за инфото,ходя ли ще споделя и аз
Здравейте. Някой има ли прясно инфо за този язовир? Също така ме интересува дали има пейки и чадъри, защото ще водим дете на година и пет месеца с нас.
- kostura_24
- ще става разбирач
Нищо няма там освен слънчевки не си губи времето.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

Съгласен съм с Колегата - Няма смисъл да се ходи .