Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Люти торпеда
-
- новобранец
Люти торпеда
Привет колеги!
Събота срещу неделя спретнахме едно 20 часово излетче ето тук:

Колегите срещу нас бяха страшна сила вечерта

и колегите на 4-ти празнуващи рожден ден (благодарим за тортата)

За времето което половихме изкарахме доволно количество шарковци и някой друг амур.Рибите взимаха на всякакво топче стига да беше люто (хот демон, М1, люта слива на Христо).Вечерта ударите бяха на близка дистанция и дълбочина до към 3,5 м. а през деня след 4,5 м.Хранене точково с около две шепи топчета на монтаж.Най големия шарко беше 16+ кг.

И за десерт две "медени питки"

Повечето шарковци бяха в двуцифрените килограми.Изкарахме и четири амурджака от 4 до 7 кг. които заради жегата откачахме от кепа и обратно във водата.
Ами това е, живи и здрави.
Събота срещу неделя спретнахме едно 20 часово излетче ето тук:

Колегите срещу нас бяха страшна сила вечерта

и колегите на 4-ти празнуващи рожден ден (благодарим за тортата)

За времето което половихме изкарахме доволно количество шарковци и някой друг амур.Рибите взимаха на всякакво топче стига да беше люто (хот демон, М1, люта слива на Христо).Вечерта ударите бяха на близка дистанция и дълбочина до към 3,5 м. а през деня след 4,5 м.Хранене точково с около две шепи топчета на монтаж.Най големия шарко беше 16+ кг.

И за десерт две "медени питки"

Повечето шарковци бяха в двуцифрените килограми.Изкарахме и четири амурджака от 4 до 7 кг. които заради жегата откачахме от кепа и обратно във водата.
Ами това е, живи и здрави.
- Bigmarlin
- сериозен играч
Re: Люти торпеда
Кви торпеда,то цело салво.............
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Про-тата ходят на неплатени язовири. Там се кове риболовен дух. Иначе си си направил кефа. Нищо, че и баба може да лови там, нищо лично.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
-
- научил се да хвърля
Даже и на платен водоем риба може трудно да се хване.Така,че браво и другия път пак!
- hshopov
- разбира нещата
А ако знаеш на платено как боли едно капоoneillbgm написа:Про-тата ходят на неплатени язовири. Там се кове риболовен дух. Иначе си си направил кефа. Нищо, че и баба може да лови там, нищо лично.

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
-
- новобранец
oneillbgm написа:Про-тата ходят на неплатени язовири. Там се кове риболовен дух. Иначе си си направил кефа. Нищо, че и баба може да лови там, нищо лично.
Нищо лично и от мен, но...
1-во никога не съм твърдял че съм про...
2-ро излети на диви водоеми не се правят за няколко часа търсейки трофейни риби, а не всички можем да отделим достатъчно дни за такъв излет.
3-то мисля, че е време да започне да се прави разлика между водоеми за спортен риболов и т.нар. ходене на "платено".Поне за мен разликата е голяма.
... а това за "бабата" ще оставя без коментар...
- hshopov
- разбира нещата
Мисля,че колегата не е искал да те убиди! Иначе и паткарничето изглежда много добре! Замислям се сериозно дали да не ходя само по такива места( основно вися по държавните водоеми за нищо) Кефа от ваденето е страхотен,никой не ти хвърля във въдиците,риби и адреналин на макс,а риба в магазина има!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Такива философи най ги обичам. Напротив, протата ходят по платени (или по точно водоеми за спортен риболов), защото те имат нужда да тренират, изпробват нови техники и тактики, а това няма как да стане, ако не ти кълве . И ти гарантирам, че не всички ловят по платените, има много xора дето си тръгват капоoneillbgm написа:Про-тата ходят на неплатени язовири. Там се кове риболовен дух. Иначе си си направил кефа. Нищо, че и баба може да лови там, нищо лично.

- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Споделих си мнението без лоши чувства колегията. Рибите са топ, супер. Тъй като съм си за дивите водоеми, други са за платените-стопанисвани. Лично аз ходя с преспиване за 2 или 3 дни. Вече не харесвам особенно еднодневните излети.
Keep Calm and Carping!!! Живи и здрави.
Keep Calm and Carping!!! Живи и здрави.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
Аз също казах какво мисля и какво виждам по водоемите, без лоши чувства, наздраве и накука 

Колега поздравления за страхотния риболов
Би ли споделил подробности за язовира и телефон ако имаш, къде се намира и каква е таксата. Може и на лично. Благодаря.
Би ли споделил подробности за язовира и телефон ако имаш, къде се намира и каква е таксата. Може и на лично. Благодаря.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Добре изглежда водоема за спортен риболов.
Кейчета и Беседки-така ще привлече клиенти и фенове на тоя вид риболов.
Щом и Риби има големи-идеално за 1 ден.
Познавам много хора който искат такива места,да отидат за ден с деца и жени на пикник и да,
има сянка и да хване едра Риба.
Аз сега ходя само на свободни,или по точно Само на Искър.
Ловя само малки риби-диви-засега.
Кейчета и Беседки-така ще привлече клиенти и фенове на тоя вид риболов.
Щом и Риби има големи-идеално за 1 ден.
Познавам много хора който искат такива места,да отидат за ден с деца и жени на пикник и да,
има сянка и да хване едра Риба.
Аз сега ходя само на свободни,или по точно Само на Искър.
Ловя само малки риби-диви-засега.

Риболовци.
oneillbgm написа:Про-тата ходят на неплатени язовири. Там се кове риболовен дух. Иначе си си направил кефа. Нищо, че и баба може да лови там, нищо лично.
Платена любов

Като не кълве аз ще клъвна.
Платена ама ЛЮБОВ!
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!