Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от topsoft »

Изображение

Това от събота. 44бр. Над 30 хванах с болото, другите един приятел с фидер. Днес на същото място 2бр. И 3 откачени :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

Ивчо, след като вчера си извадил всички риби пред теб, какво очакваш да хванеш днес :)
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

То не аз, а един приятел, но ги умее. Не са минавали риби почти. Направо...ден с ден еднакъв няма...
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Браво Ивак,съжалявам че успях да дойда,ще остане за другия уйкенд!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

добре че си дойдох от Англия та и Иво да хване риби:))))) Днес обиколих реката на търсене-намерих рибите в сумрак-за десет мин ми се откачиха три и три вън! Хубаво местенце намерих на Б поле ,но явно никой не пази тайни:) Уви :)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

topsoft написа:Изображение

Това от събота. 44бр. Над 30 хванах с болото, другите един приятел с фидер. Днес на същото място 2бр. И 3 откачени :)
Какви са тея уклейки бре:D и как се измързоли вчера тактично !Сега днес съм ги намерил ,но не ми стигна времето щот късно ги пипнах! Нищо не казвам на теб :D Готованецо

Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Еми айде де....освобождавай се за целодневен :)
Изображение

Изображение
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Еййй. Какви хора. Набодохте всички риби и сега като тръгна пак Ше се капотирам. :D Браво отдавна не съм гледал такива снимки.
kdpav
новобранец
новобранец

Мнение от kdpav »

Местото беше захранено от мен предишния ден.Ходя веднъж в седмицата на това място и хващам скобари винаги , след вас не можах да хвана нищо и имаше риби нагоре с корема на другия ден!Толкова много риба би трябвало да я държите в няколко живарника !
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

kdpav написа: Местото беше захранено от мен предишния ден.Ходя веднъж в седмицата на това място и хващам скобари винаги , след вас не можах да хвана нищо и имаше риби нагоре с корема на другия ден!Толкова много риба би трябвало да я държите в няколко живарника !
Колега kdpav, със сигурност визираш някое съвсем различно място на реката. Ивчо беше на риболов в събота, а в петък аз бях единственият на това място, който ловеше скобари и нямаше в близост други риболовци. Дори да предположим, че някоя риба на Иво се е споминала по време на снимките, след релийза е невъзможно да остане в зоната на риболовното място.
45324
grilot
новобранец
новобранец

Мнение от grilot »

Незнам кой, къде как и на чие място, но толкова риба и на рибния пазар не съм виждал на куп:))) Браво!!!!! Живот и здраве в събота ще се пробвам и аз...
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

kdpav написа:

Местото беше захранено от мен предишния ден.Ходя веднъж в седмицата на това място и хващам скобари винаги , след вас не можах да хвана нищо и имаше риби нагоре с корема на другия ден!Толкова много риба би трябвало да я държите в няколко живарника !
Колега ние сме риболовци,не шматки! Живарника ми е огромен и когато ги смазах там не усети,че вътре има над 50 броя! Всичко обратно и живо! Вече водата е долу и местото духа супата-за мое голямо удоволствие!

Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Специално съм ходил 60-70м. надолу по течението покрай брега и в плиткажите да видя за умрели скобари и да се уверя, че никой не ги гребе надолу. Няколко избягаха в краката ми, а умрели нямаше....Точно на мене да ми държиш сметка за взета или умрела риба е смешно батка. Който ме познава знае, че съм взел единични риби от реката - сещам се за общо 5 или 6, а май съм хванал доста повечко. Няколко скобара дори реанимирахме с движения напред назад във водата и оживяха, но те бяха в това състояние не заради живарника, за заради това, че малко им бях наранил хрилете без да искам при ваденето.
Изображение

Изображение
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Бат Джони Говорещия с рибите !!! 8ми номер че ги пори и без вода на местото нека са си там наще риби ;)
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

Здравейте колеги. Вчера реших да избягам от непоносимата жега в София и се отправих на риболов в дефилето над Бобошево. Река Струма е бистра като сълза и за десет дни е паднала с над 30см. Риболовът протече изключително слабо, въпреки упоритото ми настояване. През целия ден не успях да видя нито една трофейна риба в съседство. Крайният резултат е десетина мерни мрени и три кленчета. Риболов на плувка с болонезе и стръв бял червей и троха. Рапорт даден :)
45324
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”