Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Сезон - 2015
Модератор: nkolev66
-
- ще става разбирач
Re: Сезон - 2015
Злати таз година си със същото злато кято името просто шампион разказа им играта. Тренира зала зима и сега си направо във върхова форма.
Другите не показваме щото няма какво.
Аз съм в бокса. Но не много.
Ники плава а Иво по планините шава.
Всички цени са свободни за душите ранобудният
Да се насладят на слука поздрави на всички тука.
Другите не показваме щото няма какво.
Аз съм в бокса. Но не много.
Ники плава а Иво по планините шава.
Всички цени са свободни за душите ранобудният
Да се насладят на слука поздрави на всички тука.
- rikitikitavi
- разбира нещата
Аз може да съм далеч ама ви държа под око. Сезона започна силно. След като удари първата буря очаквайте много и едри риби в брега до към....септември. Тогава ще се домъкнат в брега леферите и кефалите или ще се пръснат на двойки или ще се групират на големи пасажи. Наслука.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Радвам се, че имаш време да хвърляш по едно око. Още повече, че ще можеш и да подкрепяш от разстояние.
Аз се опитвам по малко, но все още не разбирам много неща, но колкото мога толкова. Тази неделя, мисля да се пробвам малко и на плитко. За сега ще се наслаждавам повече на новите колеги и на успехите на Златко.
Поздрави и попътен вятър!
Аз се опитвам по малко, но все още не разбирам много неща, но колкото мога толкова. Тази неделя, мисля да се пробвам малко и на плитко. За сега ще се наслаждавам повече на новите колеги и на успехите на Златко.
Поздрави и попътен вятър!
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Ееее страхотен мерник и слука колега!!! Нека да ни е все така пълен кукана!
Браво!
Браво!
baretata,ще кажеш ли колко излезе това Кефалче ,ако си го мерил де ,че ми е любопитно 
И поздрави за улова разбира се .

baretata написа:Без коментар................

Сега ако уцелиш и един такъв Лаврак, .......... имаш шише домашна сливова, за точното око от мен.
На времето бях чел за руските ловци в тайгата.
Някакъв Пич целел катеричките само в окото, за да не им разваля козината.
Имаш нова цел за постигане.

- rikitikitavi
- разбира нещата
Браво Барета. Дойдоха и големите.
Е-книгата "Черноморски риболов"
Точно 1950 грама.Angel73 написа:baretata,ще кажеш ли колко излезе това Кефалче ,ако си го мерил де ,че ми е любопитно
Пашата обича смелите.
-
- новобранец
Благодарности за информацията и репортажите на Боби, много ми е драго да ги чета! Малко инфо и от мен докато съм се позапрял на компа в тия жеги
Вчера на Кранево гмуркане от към 8 и незнам колко до към 11 и .. морето тава, риби видях и платерини и кефали на около 3-4м а видимостта беше разкошна 3-4-5м на места ,неколко пропуска като за начало, но на всяко 3-4 гмуркане виждах рибки, но бяха все набързо докато не прицелих един кефал и се почна на изстрел по рибка докато не нанизах 5. бях повече от доволен от себе си и си излязах да си понабера рапани та и с тях се олях , но поне ще има салатка за зимъска. ето и какво си нанизах на кукана:

- Прикачени файлове
-
- 11138117_1121778167849902_555184202460572255_n.jpg (51.75 KiB) Преглеждано 1204 пъти
-
- новобранец
та днес на същото място от 8 до 11 и .. видимост на повърхността 4-5м на дъното до 2м за час и нещо гмуркане никаква риба не видях освен едно спари дето ми се стори че трябва да опитам. след още час опити и тренировки за апнея си мернах хубав кефал, поздравих го с добър ден държейки го в ръце изплувайки с предусещането "почнах" ги както вчера
да ама не риба няма и няма докато не излязох по на открито където еднахубава платерина не реши да прави компания на кефала на кръста! гмуркане гмуркане и няма и няма.Потърсих я на ръба на рифа с пясъка където се завъртя малка платерина и тя на кбързайки укана. пак гмурне и няма докато след хубаво позициониране се появи пасаж дребни платеринки събираха се разделяха се а аз чакам някоя по едричка да с епояви ам нъц, нагледаха ми се и си тръгнаха и аз за да не пропилявам хубавата апнея си прицелих една ама хващайки я в ръка се оказа доста малка, но и тя на кукана! та пет видяни риби, пет изстрела пет на кукана
и пак няма движение никакво докато при поредното позициониране още намествайки се не дойде на скорост едър кефал над кило и доста при което отправих каубойски изстрел на вече скриващата се риба зад тетрапода очаквайки да опъне кордата ама нъц. Даже тоя нахалник се върна огледа си ме най спокойно докато още бях притихнал и се тръгна спокое и необезпокояван. В опитите си да го барна пак не успях,явно това ми е бил шанса с него, за съжаление днес пропуска беше на най хубвата риба
видях и още една платерина която заслужаваше да си закича но не ми даде шанс дори и да я огледам! та това от мен за днес:

- Прикачени файлове
-
- 11846619_1122252954469090_541451016698149542_n.jpg (49.02 KiB) Преглеждано 1204 пъти