Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от kutinchev »

Аз да се оплача, един ХАМУР ми счупи кука.... :fishing12:
milenskiq525
новобранец
новобранец

Мнение от milenskiq525 »

Spoks написа:
milenskiq525 написа:
flex написа:Ок, мерси :)
Здр колега,тая сутрин се видях с Илиян,каза че ще пуска,но от август :)
Здравей, колега? Имаш ли инфо дали вече може да се лови на Кацелово?
Току що му се обадих,каза от 1-ви септември ще пуска ,за повече инфо мога да дам тел.му номер
silviya85
новобранец
новобранец

Мнение от silviya85 »

Здравейте момчета! Нова съм във форума и в света на риболова, гледах, четох и ви се радвах! Браво!
Сега ако може да ми кажете някое спокойно язовирче в околностите на Русе с възможност за палатка, ще съм много благодарна! Ходили сме на Юпер, Каран Върбовка, Долна студена, Николово, Красен, Бели лом.... и ми се ще да видя и други. Някакво инфо за яз. Могилино?
:D
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

silviya85 написа:Здравейте момчета! Нова съм във форума и в света на риболова, гледах, четох и ви се радвах! Браво!
Сега ако може да ми кажете някое спокойно язовирче в околностите на Русе с възможност за палатка, ще съм много благодарна! Ходили сме на Юпер, Каран Върбовка, Долна студена, Николово, Красен, Бели лом.... и ми се ще да видя и други. Някакво инфо за яз. Могилино?
Привет, дай ни малко повече информация - кое е приоритет успешният риболов или място за отдих + скара, бира и т.н. :)
Изображение
niko_bad
новобранец
новобранец

Мнение от niko_bad »

И трите Дядо Попе, и тритееее. :drinkers: :fishing3: :ANAL:
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

niko_bad написа:И трите Дядо Попе, и тритееее. :drinkers: :fishing3: :ANAL:
Вие май двамата ще ходите :D, лошото е, че в нашия район не присъства такъв язовир за тези всички изисквания - Баниска е мястото, където би трябвало да се хване най-много риба, лично на мен за отдих не ми харесва този язовир. Хубава дестинация е Помен като за отдих и ловене на шаран. Обаче в момента нямам никакво инфо за тези 2 дестинации дали рибата взема при тези жеги.
Изображение
silviya85
новобранец
новобранец

Мнение от silviya85 »

kasabinho написа:
silviya85 написа:Здравейте момчета! Нова съм във форума и в света на риболова, гледах, четох и ви се радвах! Браво!
Привет, дай ни малко повече информация - кое е приоритет успешният риболов или място за отдих + скара, бира и т.н. :)
По-скоро за отдих, а рибка ако има добре дошло! :)
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

kasabinho написа: Баниска е мястото, където би трябвало да се хване най-много риба,
Колега ,какви риби може да очаквам да хвана на баниска?Вторник отивам с приятели с една нощувка.Никога не съм бил там а чувам добри отзиви!
Благодаря!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

silviya85 написа:
kasabinho написа:
По-скоро за отдих, а рибка ако има добре дошло! :)
Помен е вашата дестинация.
Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Венци ® написа:
kasabinho написа: Баниска е мястото, където би трябвало да се хване най-много риба,
Колега ,какви риби може да очаквам да хвана на баниска?Вторник отивам с приятели с една нощувка.Никога не съм бил там а чувам добри отзиви!
Благодаря!
Основно каракуда, шаранчета. Има много толостолоб, и ако искате да го избягвате, не хвърляйте никаква ронлива храна :). На времето на едно състезание бяха завъртели едни амури, но оттогава не съм чувал да се хващат.
Изображение
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Здравейте, колеги
В събота обмислям разходка по Реката за 4-5 часа /сутринта от тъмно, докато ме напече слънцетo :lol: /. От близо месец не съм стъпвал на брега и вчера минах само информативно през "топлата вода" да видя нивото - ами нисичко е. Все пак може да пробвам с 7-цата да излъжа някой заблуден морунаж или платика :)
Отворен съм за предложения къде на друго място може да се пробва на плувка, евентуално и фидер /ще го метна в колата/. Лошото е, че общо взето имам няколко часа само и не ми се разхожда извън рамките на града.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
elbosi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elbosi »

kasabinho написа:
Венци ® написа:
Благодаря!
Основно каракуда, шаранчета. Има много толостолоб, и ако искате да го избягвате, не хвърляйте никаква ронлива храна :). На времето на едно състезание бяха завъртели едни амури, но оттогава не съм чувал да се хващат.
Моля да не се заблуждаваме със остаряла и непроверена информация,колега.В момента,язовира е дълъг около 4 километра и държи доста добра популация от шарани и амури с тегло до 15-16 килограма.По големи просто не можахме да извадим.Проблема е,че са доста трудни риби,искат си своето и трудно се лъжат.Моя съвет е,че неподготвените колеги да не тръгват с големите надежди и голямата кошница.Иначе каракуда и канален сом има доволно.
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

elbosi написа: Моля да не се заблуждаваме със остаряла и непроверена информация,колега.В момента,язовира е дълъг около 4 километра и държи доста добра популация от шарани и амури с тегло до 15-16 килограма.По големи просто не можахме да извадим.Проблема е,че са доста трудни риби,искат си своето и трудно се лъжат.Моя съвет е,че неподготвените колеги да не тръгват с големите надежди и голямата кошница.Иначе каракуда и канален сом има доволно.
Хм, не разбрах с какво се заблуждаваме.
Изображение
pavlin666
новобранец
новобранец

Мнение от pavlin666 »

Може ли малко инфо за тоя язовир Помен
такса ?и как е пътя до язовира
Аватар
elbosi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elbosi »

kasabinho написа:
elbosi написа: Моля да не се заблуждаваме със остаряла и непроверена информация,колега.В момента,язовира е дълъг около 4 километра и държи доста добра популация от шарани и амури с тегло до 15-16 килограма.По големи просто не можахме да извадим.Проблема е,че са доста трудни риби,искат си своето и трудно се лъжат.Моя съвет е,че неподготвените колеги да не тръгват с големите надежди и голямата кошница.Иначе каракуда и канален сом има доволно.
Хм, не разбрах с какво се заблуждаваме.
Хм,с риск да те засегна,ако не познавам даден водоем и не мога да дам точна информация,просто не се обаждам.А,ако не ми харесва язовира и не съм имал слука,не значи че няма там риба ,ами аз съм се издънил.И за Текето се говори,че са я избили рибата,само дето там е фрашкано с риба.Просто трудно се лови.Водата е топла и цъфти,рибите са дрогирани без кислород.Знаеш-PH-то е неподходящо.Ако не и фанеш цаката си отиваш капо.Тя,природата си знае работата,че селяндурите му разказаха играта на езерото.Между другото-надвечер излизат доста добри каракуди по 700-800 грама.
Хайде със здраве и нищо лично....
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”