Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яката работа!
- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Яката работа!
Все по-рядко ми остава време за риболов, да пиша за емоции от излети също, а и не съм като някои колеги с дар слово, но следя форума с интерес. Та колеги мисля, че дойде момента и аз да постна тема тази година. След не лош риболов на мирни риби,средни и доста малки, повечето от които връщах обратно ме споходи и мен голямата слука. Място и водоем няма да пиша, че ми писна да, чета как се мрежарстват язовирите, пускат се токове и т.н и т.н пък ние хората с пръчките мятаме като заблудени от брега. Рибока се закачи на попче от язовира. След няколко минути борба се озова на брега. Ето няколко снимки.

Моля, ако не друго поне си събирайте боклуците.

Моля, ако не друго поне си събирайте боклуците.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Яката работа!
Браво за улова, браво и за последната снимка!
Винаги си режа бутилките от вода и пълня с боклуците от мен и тези преди мен. Няколко пъти вече ходя на едно и също място и съм го изчистил перфектно. Сега виждам, че след мен са идвали други хора....по фасче, семчица.... но никакви оставени боклуци. Перфектна чистота.
Лек ден.
Винаги си режа бутилките от вода и пълня с боклуците от мен и тези преди мен. Няколко пъти вече ходя на едно и също място и съм го изчистил перфектно. Сега виждам, че след мен са идвали други хора....по фасче, семчица.... но никакви оставени боклуци. Перфектна чистота.
Лек ден.
- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Мерси! Забравих да напиша по-горе: рибока е 70см и тежеше 3.6кг. Относно чистотата. Язовира си е доста мръсен и мрежосван. Постоянно чета новини за извадени мрежи и естествено срещу неизвестен извършител. Даже и срещу мен във водата имаше едно шише цял ден не помръдна. По едно време лодки правеха вълни пак не помръдна. Не знам дали е случайност или някой е белязал нещо (не им разбирам на мрежарските работи). При съмнение за мрежи на кого мога да звъня?
- Bigmarlin
- сериозен играч
Добър ти е смадока.За това безрибие,направо си е ....Колкото до шишето може да е шаранджийска шамандура,едва ли ще държат мрежите и през деня.
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
OOoo yeah!!! Поздравления за уловът. Нека и за в бъдеще те спохождат такива успехи, дай Боже и по-големи.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво, яка риба!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Vesko1
- сериозен играч
Хубава сулка колега....такова нещо не се хваща всеки ден,3,6 кила..Относно боклуците....нема оправия.И аз постоянно събирам и ..какво от това.А за тубата има 3 варианта..1-.шамандура на шаранджии,2-белег за начало на мрежа...3-или за комбайна.
Браво още веднъж...и все така и все на свободни колкото и да е трудно!Наслука!
Браво още веднъж...и все така и все на свободни колкото и да е трудно!Наслука!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Браво за улова и чистенето на боклука! Пожелавам ти все такъв улов за в бъдеще , че и по-добър.
- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
На този язовир шарани няма или ако има останали са единични бройки. От малък ловя там шаран не съм вадил дори някой маломерен. Отделно, че и не съм чувал някой да вади, а много хора мятат къде с лодки, къде от брега на фидер. Някога толстолоб е имало, ама някога.Vesko1 написа:.А за тубата има 3 варианта..1-.шамандура на шаранджии,2-белег за начало на мрежа...3-или за комбайна.
Браво ,ГОЛЯМО БРАВО такава риба .............