Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Мнение за лодка BESTEAY VOYAGER 1000
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Мнение за лодка BESTEAY VOYAGER 1000
Здравейте нов съм във форума и имам въпроси относно лодка BESTEAY VOYAGER 1000.Струва ли си парите и колко е надеждна ще се използва в морето и рядко по язовирите. Благодаря. 

- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Мнение за лодка BESTEAY VOYAGER 1000
Доколкото знам да използваш надуваема лодка в морето е равно на глупост. Така съм чувал, тъй като не практикувам морски риболов.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Надуваема лодка с твърдо дъно може да се ползва без проблем на морето.oneillbgm написа:Доколкото знам да използваш надуваема лодка в морето е равно на глупост. Така съм чувал, тъй като не практикувам морски риболов.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Благодаря за отговорите а може ли да ми препоръчате някаква за море. А и лодката няма да се използва за риболов ще се използва за кеф за гребане и не при големи вълни разбира се и ще се използва близко до брега и 5-6 пъти в годината и то само лятото.
Тогава може да ползваш и тази. Мислех, че става въпрос за риболов в морето...
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Благодаря за отговора а коя бихте ме посъветвали да си взема BESTWAY VOYAGER 1000 или BESTWEY MARINE PRO. Благодаря.