Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Миналата година излизаха и на пружина в началото на септември ама сега не съм ходил да пробвам още.bogno написа:Колеги някой да има впечатления относно Враждебна-черното кафе.Преди 2-3 години по това време ловях хубави каракуди на фидер а дали щуките и костурите се изявяват подобаващо?Благодаря!
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
Едно костурче от Веринско.
Излизаха и каракуди на дъно на торен и царевица, а на плувка на царевица хубави червеноперки.
Костурчето е 1.250

Излизаха и каракуди на дъно на торен и царевица, а на плувка на царевица хубави червеноперки.
Костурчето е 1.250

Страхотен улов , поздравления.
- ludiqdoctor
- научил се да хвърля
Такъв костур последно съм вадил 98-ма на яз. Тича и беше захапал друг костур, който се беше хванал на рибе. Евала за теоя
Антистрес терапия - с въдица в ръка!
- sa4kov
- научил се да хвърля
Колеги ,понеже съм от скоро по Софията... дайте съвет къде да си напарвя сефтето в околността... хем да си направя кефа за риболов хем пикник да има..
Нещо ми се цъка на спининг , но може и за шаранче и т.н. 
ПС: браво на колегата с костурчето, такива съм вадил на мандрата преди 7-8 години

ПС: браво на колегата с костурчето, такива съм вадил на мандрата преди 7-8 години

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
-
- новобранец
За жалост все по рядко ще виждаме такива екземпляри.Браво колега
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Пробвай нашия красив язовир Искърsa4kov написа:Колеги ,понеже съм от скоро по Софията... дайте съвет къде да си напарвя сефтето в околността... хем да си направя кефа за риболов хем пикник да има..Нещо ми се цъка на спининг , но може и за шаранче и т.н.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
-
- научил се да хвърля
Колеги, някой има ли информация за Долни Богров (свободните), мисля да убия някой свободен ден там. Ще се радвам за съвет за самия водоем (кой да бъде, тъй като там са доста, а никога не съм ходил преди), има ли смисъл да се търси хищник и какъв да е той. Благодаря ви много!
- stoiann80
- научил се да хвърля
Emo-el написа:Едно костурче от Веринско.
Костурчето е 1.250
Браво Колега! Все такива /минимум/ да ги вадиш! Учудвам се, че са останали такива екземпляри....
Memento mori
- akoto13
- ще става разбирач
Здравейте приятели. Реших да споделя мялко информация от Огняново от днес. Продължават да се ловат едри каракуди, но риболова е по-капризен и ограничен. Все пак ,ако се застане на подходящо място се ловат. Хващат се и едри уклейчета и костурета. В плиткажа костура и клена гони рибета целодневно.Който владее спининга ще си направи удоволствието.Нивото продължава да намалява. а
Искам да попитам, дали някой иска да ме насочи, къде в момента може да се направи реален риболов на червеноперки или в краен случай баби.
Нещо тази година тези плевели ми убягват, а ми се ловат много. Мерси, живи и здрави
Искам да попитам, дали някой иска да ме насочи, къде в момента може да се направи реален риболов на червеноперки или в краен случай баби.

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- sa4kov
- научил се да хвърля
akoto13 написа:Здравейте приятели. Реших да споделя мялко информация от Огняново от днес. Продължават да се ловат едри каракуди, но риболова е по-капризен и ограничен. Все пак ,ако се застане на подходящо място се ловат. Хващат се и едри уклейчета и костурета. В плиткажа костура и клена гони рибета целодневно.Който владее спининга ще си направи удоволствието.Нивото продължава да намалява. а
Искам да попитам, дали някой иска да ме насочи, къде в момента може да се направи реален риболов на червеноперки или в краен случай баби.Нещо тази година тези плевели ми убягват, а ми се ловат много. Мерси, живи и здрави
Здрасти , чета тука този колега @мренката , писал за яз. Искър ,че накъсал червенопера и платики.

Мен обаче ми се ходи за шаранче или пък да поцъкам малко със спининга , че забравих вече как се прави.. пфф от тая пуста работа една година без риболов някак си.......

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
-
- новобранец
Колеги, дайте идея за място на искъра подходящо за къмпинг 2 3 палатки. С цел риболов и отдих, по възможност сравнително лесно достъпно. Благодаря!
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Събота все пак посетих черното кафе.6 каракуди,на метод-фидер-убави(на земен).
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Вчера на пънча капо, хищника се е скрил. Един колега се оплака че мятайки с микроклатушка 2гр му плаша рибата, не осъзнавайки явно истинските причини да не е активна рибата.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Покри се още в петък към 16ч ,иначе преди това беше полудялД.Граховски написа:Вчера на пънча капо, хищника се е скрил. Един колега се оплака че мятайки с микроклатушка 2гр му плаша рибата, не осъзнавайки явно истинските причини да не е активна рибата.

излизаха ето такива

и по дребни но към 16 стана нещо и риболова приключи