Как се прави повод ? - (Забавно четиво)

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Как се прави повод ?

Мнение от antivik »

Ако е въпроса до връзването....:
http://zamoreto.com/morski-vazli/
https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D ... kAnQ&dpr=1
https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D ... kAnQ&dpr=1
http://nasluka.free.bg/vyzli.html
Те това се получава само с писането на "възли" у "Чичко Гугле", обаче се иска някой да го напише.... :mrgreen:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Как се прави повод ? - (Забавно четиво)

Мнение от hshopov »

Хубава промяна в заглавието,виждам хахах!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

darkuss написа:Моля да ми обясни как се прави повод и колко да е дълъг. И плувката на основното влакно ли трябва да е или на повода ?

Ааааааааааааа,
Признавам си - тази тема съм я изпуснал :D !

Много хубава тема :wink: !
Занимателна :wink: !

Hills написа:.....

Питащият може да попита напримерно-Как се правят поводи за щука ??? :lol:
Там отидоха още пет страници - :drinkers: от мен само !
................................................
А поводи за щука се правят трудно... :lol:

А тук вече и аз съм любопитен!
Стига да не са много трудни, де :D !
Hills
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Hills »

Направа на стоманизирани поводи за риболовни примамки и не само.
Като за начало ще ви намеря хубави видеоклипчета да ви зарибя ! :lol:
Специялни инструменти за изправяне и навиване на стоманизирани поводи.
[youtube]https://youtu.be/doipeQx1y0Y[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/P9GACGeZskY[/youtube]

Специялна машинка за стоманени поводи за щука и други зъбати рибки.
[youtube]https://youtu.be/e2pvmzvW7zs[/youtube]

Самоделна машинка за направа на стоманени поводи.
[youtube]https://youtu.be/XG1lCk-tga4[/youtube]

Повод за щука от флуорокарбон и майстора на спорта на велика Русия другарят Владимир Кукуев. :lol:
Важно е влакното да е 100% флуорокарбон а не корда с такова покритие.
[youtube]https://youtu.be/zEVtjVy5whQ[/youtube]
Адреси за флоурокарбон.
Флуорокарбон - АкваСпорт.com https://ak ... ="nofollow
На практика невидим под водата и здрав.
Направа на повод за риболовни примамки .
[youtube]https://youtu.be/0sJpcx9MQIk[/youtube]

Това беше от мен поводи за примамки от стоманизирани телове и флуопокарбон.
Филмчетата са интересни и аз също си направих такава машинка за навиване на стоманизирани телове.
Дано да ви са интересни клиповете на мен са ми интересни .
Приятно гледане !
darkuss
новобранец
новобранец

Мнение от darkuss »

Хахахаха смешници искам да ва питам вие няматели друга работа освен да стоите 24/7 в тоя сайт и да спорите за кой възел е по-здрав ?!?! ::D :D :D +50 годишни остарели кочове ше ми се надуват тука :D болиме х*я кво мислите и внимавайте какво пишите, незнаете какъв може да е този зад другия монитор ;) и специално към оня рязан турчак от кърджали то там пълно с такива де... ама един решил да си направи рег в този сайт и да се прави на някакав като се крие зад монитора и са мисли за Бог... :D Това беше от мен повече няма да пиша. Пак казвам внимавайте в картинката мога да разбера от къде сте селяндури !! Търпях ви простотийте известно време но до тука беше. Айде оставам ва на мира, като се замисля този сайт е специално направен за вас това е единственото място където можете да се чуствате "играчи" във виртуалния свят и тука ще си останете защото никой не е смел да си покаже главата в истинския живот, защото знае че това не е онова време преди 30 години, вече всеки си отнася последствията и ще ядете бой на лягане и на ставане...
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Баси,
Абе пич,
Ти да не си вързал плувката на повода, а ?
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

G.Petkov написа:Баси,
Абе пич,
Ти да не си вързал плувката на повода, а ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: бааааси големите ръки,чуек...
Hills
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Hills »

Браво !!!
Това е форума по бойни изкуства.
От жегите народа превъртя здраво .
:fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6: :fishing6:
Последно промяна от Hills на Нед Авг 16, 2015 4:29 am, променено общо 2 пъти.
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

darkuss написа:Хахахаха смешници искам да ва питам вие няматели друга работа освен да стоите 24/7 в тоя сайт и да спорите за кой възел е по-здрав ?!?! ::D :D :D +50 годишни остарели кочове ше ми се надуват тука :D болиме х*я кво мислите и внимавайте какво пишите, незнаете какъв може да е този зад другия монитор ;) и специално към оня рязан турчак от кърджали то там пълно с такива де... ама един решил да си направи рег в този сайт и да се прави на някакав като се крие зад монитора и са мисли за Бог... :D Това беше от мен повече няма да пиша. Пак казвам внимавайте в картинката мога да разбера от къде сте селяндури !! Търпях ви простотийте известно време но до тука беше. Айде оставам ва на мира, като се замисля този сайт е специално направен за вас това е единственото място където можете да се чуствате "играчи" във виртуалния свят и тука ще си останете защото никой не е смел да си покаже главата в истинския живот, защото знае че това не е онова време преди 30 години, вече всеки си отнася последствията и ще ядете бой на лягане и на ставане...
А така Чък Норис :lol: Революцията свърши :idea: спри да взривяваш влакове ! :lol:
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Въпреки споровете, лошото възпитание, бавната мисъл и липсата въобще на такава, темата я направихме за триене не ние - спорещите в нея. Голям плач беше, как темата била безсмислена, някой ги тролел с глупави въпроси (без и да са си помисляли да му отговарят), нападки и обиди. Половината постове в форума завършват с :drinkers:
Бавно, но с твърда крачка вървим към светлото бъдеще, една единствена тема в форума, в която да си казвате "наздраве" и после..... мир и любов....

Този възел се тества на тръба и с въже ....
Изображение
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Bethoven
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bethoven »

darkuss написа:Хахахаха смешници искам да ва питам вие няматели друга работа освен да стоите 24/7 в тоя сайт и да спорите за кой възел е по-здрав ?!?! ::D :D :D +50 годишни остарели кочове ше ми се надуват тука :D болиме х*я кво мислите и внимавайте какво пишите, незнаете какъв може да е този зад другия монитор ;) и специално към оня рязан турчак от кърджали то там пълно с такива де... ама един решил да си направи рег в този сайт и да се прави на някакав като се крие зад монитора и са мисли за Бог... :D Това беше от мен повече няма да пиша. Пак казвам внимавайте в картинката мога да разбера от къде сте селяндури !! Търпях ви простотийте известно време но до тука беше. Айде оставам ва на мира, като се замисля този сайт е специално направен за вас това е единственото място където можете да се чуствате "играчи" във виртуалния свят и тука ще си останете защото никой не е смел да си покаже главата в истинския живот, защото знае че това не е онова време преди 30 години, вече всеки си отнася последствията и ще ядете бой на лягане и на ставане...
Тъй като правилата но форума повеляват коректен тон, ще ти кажа баналното "Отиди си с мир".......
И по конкретно... Почивай в мир.
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Венелин Радушев написа:Въпреки споровете, лошото възпитание, бавната мисъл и липсата въобще на такава, темата я направихме за триене не ние - спорещите в нея. Голям плач беше, как темата била безсмислена, някой ги тролел с глупави въпроси (без и да са си помисляли да му отговарят), нападки и обиди. Половината постове в форума завършват с :drinkers:
Бавно, но с твърда крачка вървим към светлото бъдеще, една единствена тема в форума, в която да си казвате "наздраве" и после..... мир и любов....

Този възел се тества на тръба и с въже ....
Изображение
Аааааа бе и вие си се постарахте доста де! Четири страници спорихте за един елементарен клуп в клуп та и се скарахте с Хилс, а да откривате наново топлата вода беше напълно безмислено! Темата си беше за един , два отговора и точка...изчерпва се,а не да се правите на кой е по по най и то пред такъв неблагодарен индивид,който вместо да ви прочете мненията и да се научи ви храни и ви се смее в очите! Лично аз преди да стана модерен шаранджия,знаех почти всичко ОТ ЧЕТЕНЕ...открийте разликата! Накрая Антивик(кротък и мил човечец) излезна най виновен! Постепенно стигам до извода,че на такива елементарни теми не бива да се отговаря,защото се получава точно това! В повечето случай са породени от мързел и липсата на всякакъв мерак да се потърси и да се прочете каквото и да е по въпроса! Айде турете му пепел и със здраве! Наслука на всички със или без повод! :fishing3:П.П. Чируз...слагай ключа,брат,че да не се скарат за нещо друго!!!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

hshopov написа: ............................................................................................................................................... Накрая Антивик(кротък и мил човечец) излезна най виновен! Постепенно стигам до извода,че на такива елементарни теми не бива да се отговаря,защото се получава точно това! В повечето случай са породени от мързел и липсата на всякакъв мерак да се потърси и да се прочете каквото и да е по въпроса! Айде турете му пепел и със здраве! Наслука на всички със или без повод! :fishing3:П.П. Чируз...слагай ключа,брат,че да не се скарат за нещо друго!!!
А-а-а спокойно! Изобщо не се чувствам виновен. На такива, направо казано, тъпи нападки, не обръщам внимание. А да тръгна па да отговарям лично на тоз де ме напада ми е и под достойнството, и под знания, и под акъла :mrgreen: , кога се стигне до нападки между, хора с различно интелектуално и умствено нива то се знае....по-умния спира пръв.
Който има очи да гледа, който има акъл да си вади изводите и другия път да си прави сметката на кого и какъв акъл ще дава....
За разлика от някои, мене нито ме е срам от годините, нито па ме е срам или страх да си посоча место живеенето в профила :wink:
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

antivik написа:
hshopov написа: ............................................................................................................................................... Накрая Антивик(кротък и мил човечец) излезна най виновен! Постепенно стигам до извода,че на такива елементарни теми не бива да се отговаря,защото се получава точно това! В повечето случай са породени от мързел и липсата на всякакъв мерак да се потърси и да се прочете каквото и да е по въпроса! Айде турете му пепел и със здраве! Наслука на всички със или без повод! :fishing3:П.П. Чируз...слагай ключа,брат,че да не се скарат за нещо друго!!!
А-а-а спокойно! Изобщо не се чувствам виновен. На такива, направо казано, тъпи нападки, не обръщам внимание. А да тръгна па да отговарям лично на тоз де ме напада ми е и под достойнството, и под знания, и под акъла :mrgreen: , кога се стигне до нападки между, хора с различно интелектуално и умствено нива то се знае....по-умния спира пръв.
Който има очи да гледа, който има акъл да си вади изводите и другия път да си прави сметката на кого и какъв акъл ще дава....
За разлика от някои, мене нито ме е срам от годините, нито па ме е срам или страх да си посоча место живеенето в профила :wink:
Млък,млък...гаден турчак :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: виновен си :lol: :partyman:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:oops: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”