Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Здравейте колеги,
един път в годината имам възможност да направя тридневен излет и този път съм решил да го осъществя на този язовир, който никога не съм посещавал. Дайте информация къде да се установя и колата да е до мен, ще търся основно шаран, амур и каракуда. Без вашата помощ няма да се справя, затова моля за съдействие. Пишете на лични. Предварително благодаря на всички отзовали се и НАСЛУКА!
един път в годината имам възможност да направя тридневен излет и този път съм решил да го осъществя на този язовир, който никога не съм посещавал. Дайте информация къде да се установя и колата да е до мен, ще търся основно шаран, амур и каракуда. Без вашата помощ няма да се справя, затова моля за съдействие. Пишете на лични. Предварително благодаря на всички отзовали се и НАСЛУКА!
От страната на Беловица не е лошо
дистанция около 100 тина метра и около 5-6 метра дълбочина .За захранка вкисната царевица 

- hshopov
- разбира нещата
При пъна липса на места ние се наместихме от другата страна на залива(срещу селото) Там е плиткаж та гонихме по голяма дистанция!carpfish написа:От страната на Беловица не е лошодистанция около 100 тина метра и около 5-6 метра дълбочина .За захранка вкисната царевица
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
-
- вече хвърля и на тежко
- hshopov
- разбира нещата
Левия сектор на ограденото...така излиза и според думите на колегата(той е бил от към селото или поне аз така разбрах)
Държа да отбележа,че ме водиха там и това ми е 3тото посещение на водоема до сега...само да не те подведа с нещо 

В ляво може да е плиткаж,но в дясно на червеното е дълбоко преди 3 дни се върнах от там. На 30-40 метра е 8 метра дълбоко 

- hshopov
- разбира нещата
от към страната на селото или от другата??? за съжаление не можахме да се наместим там и гонихме свободно място където и да е! Сам знаеш каква лудница еcarpfish написа:В ляво може да е плиткаж,но в дясно на червеното е дълбоко преди 3 дни се върнах от там. На 30-40 метра е 8 метра дълбоко

от другата страна от страната на кулата 

- hshopov
- разбира нещата
Петкооо ти си бил много далече от нас бе!carpfish написа:от другата страна от страната на кулата

-
- вече хвърля и на тежко
Има ли тролингисти на този язовир да събират монтажите на шаранджиите?
- hshopov
- разбира нещата
Трудно се събира на тролинг,шаранджийски монтаж(не че по закона на Мърфи е невъзможно)! В нашия район нямаше нито една лодка! Незнам как е било към стената,но като на всеки язовир,със сигурност има!mitaka_dimitrov написа:Има ли тролингисти на този язовир да събират монтажите на шаранджиите?
Воблерите минават на дълбочина 3-5 метра, а обикновено шаранджийските въдици са на дъното - на 7-12 метра дълбочина. Много рядко се стига до колизия.mitaka_dimitrov написа:Има ли тролингисти на този язовир да събират монтажите на шаранджиите?
Сомът обича смелите!
-
- вече хвърля и на тежко
А пътищата към язовира как са, ще може ли да се минава след тези дъждове и през коритото ли се кара за достъп в близост до водата.

Колеги, внимавайте много в мястото, оградено с жълтои не се доближавайте на по-малко от 50 м. от водата. Отгоре изглежда сухо, но е като тресавище. А закъса ли се там, няма и кой да дойде да ви издърпа, защото и джипките остават там.
-
- новобранец
Здравейте колеги,интересуваме след тези дъждове може ли да се стигне с лека кола до язовира?