Крум до Димитровград !

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Chromeo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Крум до Димитровград !

Мнение от Chromeo »

Krum.jpg
Krum.jpg (475.9 KiB) Преглеждано 1412 пъти
Здравейте, колеги :wink: Рових аз из форума обаче информация за въпросния водоем не намерих. Явно колегите от Димитровград ходят повече на р.Марица и на Черногорово и затова няма инфо за язовира до село Крум. До колкото знам е под аренда с такса 10 кинта и някаква риба дават да се взима, но това е инфо достигнало на принципа на разваления телефон :lol: Така, че моля ви дайте някаква информация за самия язовир, условия, има ли/няма ли риба, някакъв телефон за връзка, да не ходя съвсем неподготвен на гьола :roll: Поздрави :wink:
catch a fish or die trying !!!
slayer88
новобранец
новобранец

Re: Крум до Димитровград !

Мнение от slayer88 »

Понеже никой не е писал, аз ще ти дам доста старо инфо, но все пак...
Ходил съм на въпросния язовир преди 4-5 години, доколкото помня го държеше някакъв си директор от Неохим и пускаха риба уловена от яз. Черногорово. За такса не си спомням колко беше. На плувка излизаха прилични каракуди, които не се плащат, иначе уж държи прилични шарани, за друга риба вече не помня, а и арендатора може и да се е сменил вече. Преди време някой ми беше казал, че рибата се била разболяла от нещо, дали все още е така, не знам.

Това е от мен, не е много, но все пак се надявам да съм ти помогнал.
Аватар
kendo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kendo »

Не си губи времето с този язовир. Арендаторът е същият, таксата и тя - 10лв. Много каракуда и досадни десетки дребни шаранчета, тук-таме някой може да извади шаранче около кило. Има и редки амури, както и сом. Като поотраснат шаранчетата се пускат мрежи. :!:
По-добре се ориентирай към Черногорово - язовирът, арендаторът и условията за риболов са същите, но има съвсем други риби, както и трофеи. :wink:
Аватар
Chromeo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Chromeo »

kendo написа:Не си губи времето с този язовир. Арендаторът е същият, таксата и тя - 10лв. Много каракуда и досадни десетки дребни шаранчета, тук-таме някой може да извади шаранче около кило. Има и редки амури, както и сом. Като поотраснат шаранчетата се пускат мрежи. :!:
По-добре се ориентирай към Черногорово - язовирът, арендаторът и условията за риболов са същите, но има съвсем други риби, както и трофеи. :wink:
Много ми допада Черногорово, колега, но тази година бях и имах проблем с платиките ! Изяждат ми захранката, дори налапват 24 мм. протеиново топче, което и да искам насила не мога да й го набутам в устата, голяма напаст са :?
catch a fish or die trying !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”