Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Крум до Димитровград !
Модератор: sapuna
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Крум до Димитровград !

catch a fish or die trying !!!
-
- новобранец
Re: Крум до Димитровград !
Понеже никой не е писал, аз ще ти дам доста старо инфо, но все пак...
Ходил съм на въпросния язовир преди 4-5 години, доколкото помня го държеше някакъв си директор от Неохим и пускаха риба уловена от яз. Черногорово. За такса не си спомням колко беше. На плувка излизаха прилични каракуди, които не се плащат, иначе уж държи прилични шарани, за друга риба вече не помня, а и арендатора може и да се е сменил вече. Преди време някой ми беше казал, че рибата се била разболяла от нещо, дали все още е така, не знам.
Това е от мен, не е много, но все пак се надявам да съм ти помогнал.
Ходил съм на въпросния язовир преди 4-5 години, доколкото помня го държеше някакъв си директор от Неохим и пускаха риба уловена от яз. Черногорово. За такса не си спомням колко беше. На плувка излизаха прилични каракуди, които не се плащат, иначе уж държи прилични шарани, за друга риба вече не помня, а и арендатора може и да се е сменил вече. Преди време някой ми беше казал, че рибата се била разболяла от нещо, дали все още е така, не знам.
Това е от мен, не е много, но все пак се надявам да съм ти помогнал.
Не си губи времето с този язовир. Арендаторът е същият, таксата и тя - 10лв. Много каракуда и досадни десетки дребни шаранчета, тук-таме някой може да извади шаранче около кило. Има и редки амури, както и сом. Като поотраснат шаранчетата се пускат мрежи.
По-добре се ориентирай към Черногорово - язовирът, арендаторът и условията за риболов са същите, но има съвсем други риби, както и трофеи.

По-добре се ориентирай към Черногорово - язовирът, арендаторът и условията за риболов са същите, но има съвсем други риби, както и трофеи.

- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Много ми допада Черногорово, колега, но тази година бях и имах проблем с платиките ! Изяждат ми захранката, дори налапват 24 мм. протеиново топче, което и да искам насила не мога да й го набутам в устата, голяма напаст саkendo написа:Не си губи времето с този язовир. Арендаторът е същият, таксата и тя - 10лв. Много каракуда и досадни десетки дребни шаранчета, тук-таме някой може да извади шаранче около кило. Има и редки амури, както и сом. Като поотраснат шаранчетата се пускат мрежи.![]()

catch a fish or die trying !!!