Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!
Молко инфо и от мен. Ходих до Невестино и барнах мрените в един бързей дълбок около 50-60 см. само на бял, хванаха се и трофейни, закачих и 4 скобара но само 1 изваден. Линия фина 0.12мм основно и 0.10мм повод и кука №15. Това от 17.30 до 20.00ч. опитах скобарите на троха- неще да пипне, но изхвърлих с прашката около 180гр. бели за този период и се завъртаха на тях. Това от мен!!! Наслука!!!
- калин кацаров
- сериозен играч
Днес никой ли не е ходил по реката 

-
- фен клуб-скобар
Аз бях по реката! Много паднала и ужасно бистра! Рибите пред мен огромни и не им пукаше за нищо-минаваха като кораби! 5 риби -всичките над 1.200 ,най голямия 1.600! После реших да сменям мястото и си доунищожих риболова:) Жегата беше добра,това не спираше орките дошли за храна! Един дойде и учудено ми каза,че съм му взел мястото ,и разказа как предните три дни са вадили животни по 1,5 и всеки от трима им е хващал по 20 кг, стана ми ясно ,защо рибата беше като неадекватна! Затова си бих камшика към 16:00 и може би сгреших за поне още 2-3 риби до вечерта!калин кацаров написа:Днес никой ли не е ходил по реката
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Малко ще разбуня духовете, но тези дни в бистрата и ниска вода, "корабите" май искат само едно. Уточнявам, че вземаха само на една блесна, със стръвни атаки, общо 7 бр, всички захапали здраво както е показано на снимките. Не съм ги търсил целенасочено, но за разлика от клена, тези бяха като полудели по железото. Случката се разигра рано сутринта, след 9:30 станаха абсолютно апатични към примамката, все едно нищо не е било
.
пп
Сори за вида им, но кеп нямах, не съм и очаквал, че ще ми трябва... връщани са веднага, живарници не ползвам

пп
Сори за вида им, но кеп нямах, не съм и очаквал, че ще ми трябва... връщани са веднага, живарници не ползвам

Днес от 09:00 до обяд хванах 11 скобара, като почти всичките бяха над кило. Около 13:30 излязах от реката да си вържа кукичка и след 5 минути като се обърнах с лице към реката течеше боза 
Такова чудо не бях виждал....явно дъжда си каза думата дори и след 4 часа. Натоварих циганията и се прибрах.

Такова чудо не бях виждал....явно дъжда си каза думата дори и след 4 часа. Натоварих циганията и се прибрах.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- разбира нещата
Явно Агромах добре работят, а не дъждовете.

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Явно е Агромах, щото на Търновлак реката малка бистра и като пекне слънцето броиш камъчетата на дълбочина 60-70 см. Пробвах ги и аз на бели излязоха хубави мрени, и при разходката да си намеря място видях и аз едни такива "големи кораби" дето явно си имат гориво и не се интересуваха от мойте подхранки и стръв. Блескаха се във водата на дълбочина не повече от 50 см. но доста прикрити от страна на развесила се върба над тях.
Дойде с детенцето си един доста известен, да го кажа дизайнер Мони Петров отидоха на 70-80м. под мен и се започна една виканица, но късно ги видях, бях вече си тръгнал то беше мятане на едни парашути все едно са в собствения гьол. Званях на ИАРА но без отговор. Това от мен!
Дойде с детенцето си един доста известен, да го кажа дизайнер Мони Петров отидоха на 70-80м. под мен и се започна една виканица, но късно ги видях, бях вече си тръгнал то беше мятане на едни парашути все едно са в собствения гьол. Званях на ИАРА но без отговор. Това от мен!
- prodigy666
- разбира нещата
ахромах не копаят в струма стига глупости благоевградската бистрица беше кална и вдигнала валяло е по рила яко и рилската река е била кална .... но аз ако бях щех да ги пробвам и в тая вода мин. година ставаха убииства у бозата
Марто кога ще има 2ра серия чички се смеят после стават зрители ? 

Първо и аз реших, че са Агромакс, но един дядо каза, че е от дъжда, а и на обратно видях рилската и беше кал.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- фен клуб-скобар
Нека изясниме ситуацията! Рилската река от последните ми 5 риболова -5 пъти беше кал! Струма сълза,Рилска -КАЛ! Това идва от строежа на магистралата! А за конкретния случай с Иво-може би има и от дъжда! Агромакс не пипат в реката вече!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
Еми дано да е така, щото през седмицата реката е постоянно мътна от агромах надолу а тия за магистралата що копат толкова аз не мога да разбера.
Как е реката след тия дъждове?

E - e - e, Джони, па ти си бил жив манекен, браво и за слуката. Който видял, видял 

Споделете цвят-ниво, моля; колкото по-близо до моста преди Коняво - толкова по-добре!
Благодаря предвалително на отзовалите се...
Благодаря предвалително на отзовалите се...

Ето един типичен пример за "колегиалност". Четири дни стои отворен въпросът, какви са условията за риболов на реката след дъждовете и отговор няма. Не мога да повярвам, че никой от четящите темата не е виждал Струма отблизо.