Чепинци

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Чепинци

Мнение от joroNH »

Здравейте колеги,чудех се дали да не пиша в неуспешни :oops: ,но реших да пиша тук,защото това ми беше първия риболов за тази година,междо другото на този водоем закрих минало годишния сезон.Макар и за краткото време от 9 до 13ч. днес останах доволен десетина костура около педя хванати на плувка 3.5-4.5м.със стръв бял червей.При пристигането ми на гьола имаше тънак слой лед почти на всякъде :? ,но по-късно се разстопи.Много лошо впечатление ми направи множеството различни боклуци :evil: по средата на гьола и в по-малки количества по брега.Преди тръгване рибите бяха пуснати пак на свобода :lol: .Това е от мен успех на всички :wink: .
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
extralong
новобранец
новобранец

Re: Чепинци

Мнение от extralong »

Еваларка! А камионите и булдозерите проължаваха ли да го зариват?
Мразя да не ходя за риба!
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

extralong написа:Еваларка! А камионите и булдозерите проължаваха ли да го зариват?
Да ти кажа честно не видях хубаво аз бях с/у драгата където вадят пясъка в долния край към ок.път имаше някъкви камиони.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Разбира се че си е успешен Жоро,за сезона нормално.Тия боклуци са от камионите дето изсипват м******* им,незнам кой им разреши да го съсипват.Трябва да се пита в Столичната община може би ,но къде точно?Май имаме човек в сайта ,който работи там ,ако може да помогне.Иначе и аз в сряда мисля да пробвам там.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

MITKO70 написа:Иначе и аз в сряда мисля да пробвам там.
Митак желая ти успех :smt023 ,да пишеш после за излета и дано се засечем някой път.
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

MITKO70 написа:Разбира се че си е успешен Жоро,за сезона нормално.Тия боклуци са от камионите дето изсипват м******* им,незнам кой им разреши да го съсипват.Трябва да се пита в Столичната община може би ,но къде точно?Май имаме човек в сайта ,който работи там ,ако може да помогне.Иначе и аз в сряда мисля да пробвам там.
Никой не им е разрешил, просто анархията е преминала всякакви граници и всеки, който строи си изсипва боклука там, а по пътни листи го пишат на 50 км. Незнам "Мавриков" дали няма да помогне, но дори да стане ще е временно. Пък и незнам дали не е добре малко да се позатрупат, че големи дълбочини и трудно се лови.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”