Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Китайска му работа...?!?!
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- sa4kov
- научил се да хвърля
Китайска му работа...?!?!
Здравейте колеги , понеже от време на време си поръчвам некви нещица то китайците... и докато разглеждах сутринта попаднах на следното нящо... не знам за вас но аз сефте виждам такъв такъм.. Някой ако е ползвал нека каже как е , работи ли... или е некъв фейк..

MORE INFO -> ЦЪК

MORE INFO -> ЦЪК
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
- Bigmarlin
- сериозен играч
Re: Китайска му работа...?!?!
Да,това е ръката на Фреди Крюгер 

Последно промяна от Bigmarlin на Чет Авг 20, 2015 9:54 am, променено общо 2 пъти.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Последно промяна от dunavski на Чет Авг 20, 2015 8:33 pm, променено общо 1 път.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- кирил великий
- разбира нещата
.
Последно промяна от кирил великий на Чет Авг 20, 2015 9:01 pm, променено общо 1 път.
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Забавна джаджа, прилича ми на нещо от китайска версия на квартално гаражна разпродажба.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
-
- ще става разбирач
Хубав ключодържател 

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Последно промяна от dunavski на Чет Авг 20, 2015 8:34 pm, променено общо 1 път.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Дамммм,закачи по една скарида на кука,и пусни на дъното.Limanov написа:Хубав ключодържател

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Колегата пита едно вие отговаряте друго ,ако пусна тема без текст пак ще има лакардия
100% ще работи
100% ще работи

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Гледах един руски филм по "Охота и рибалка" за риболов във вътрешността на Китай.
Масово хвърляха на дъно с подобен такъм.
На куките слагаха хляб и някакви други стърви.
Авторът на филма разказваше, че не е видял някой да улови нещо, ама седяха упорито от изгрев до залез слънце.
Въобще целият филм показваше едни много прости хора, с много елементарни такъми, ловящи много дребни рибки за ядене
!
Масово хвърляха на дъно с подобен такъм.
На куките слагаха хляб и някакви други стърви.
Авторът на филма разказваше, че не е видял някой да улови нещо, ама седяха упорито от изгрев до залез слънце.
Въобще целият филм показваше едни много прости хора, с много елементарни такъми, ловящи много дребни рибки за ядене

Аз като го гледам с какви куки е, едва ли ще е за дребни рибки
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чл. 24. (1) Лицата, упражняващи любителски риболов, са длъжни:
1. (изм. - ДВ, бр. 59 от 2012 г.) да използват не повече от 3 броя въдици (пръчки) за риболов с монтирани на тях до две куки (единични или двойни) в изкуствените водни обекти, в Черно море и река Дунав; във водите на Черно море може да се постави чепаре на една от въдиците;
1. (изм. - ДВ, бр. 59 от 2012 г.) да използват не повече от 3 броя въдици (пръчки) за риболов с монтирани на тях до две куки (единични или двойни) в изкуствените водни обекти, в Черно море и река Дунав; във водите на Черно море може да се постави чепаре на една от въдиците;

- sa4kov
- научил се да хвърля
хахах и аз тва си мислех като го видях за сефтеLimanov написа:Хубав ключодържател

май го имаше в няколко размера на кукитеrado25 написа:Аз като го гледам с какви куки е, едва ли ще е за дребни рибки

Е хубу де , казах ти че съм го чел това , просто ми е интересно какво ще пишат и другите колеги... пфф нали има и тема за бракониерите , кво толкова като се обсъди и този "ключодържател"dunavski написа:Чл. 24. (1) Лицата, упражняващи любителски риболов, са длъжни:

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Китайско полиангистро 
КИРО е прав, като гледам това чудо със сигурност ще върши работа за морски кефал и разните му скатове и змиорки по Гърция и Турция, даже и някой октопод може да се ковне.

КИРО е прав, като гледам това чудо със сигурност ще върши работа за морски кефал и разните му скатове и змиорки по Гърция и Турция, даже и някой октопод може да се ковне.