Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Къца- кълве воблери BG
Абе аз тия ги видях, ама ми се искаше от другите, че съм ги видял в действие като игра на равномерна и туйч, ама то па как викаш ти нема да станекъца - кълве написа:Виж № 3 и 5 от 61 ва страница.Може би искаш да са по тънки,но за целта ще ми трябват нови пет бона,а знаеш ли как се връщат подобни средства?Д.Граховски написа:Къци, имам една идея, ама ще требе малко да си поиграеш за един два кастъм модела. Тия моделчета да ги напреавиш на 3-4 см за пъстърва, окраски, лешанка, пъстървичка и някое розово извращение. Какво мислиш? Имат много хубава игра на туйч и ще станат според мен. Може плуващи и потъващи да спретнеш, пък аз ще те промотирамкъца - кълве написа:Време е да ви представя цялата колекция "КЪЦА - КЪЛВЕ"1.Рибка 10 сантиметра, 12 грама ,плаваща,гази около 2 метра.
2.Рибка 7 сантиметра,8 грама, плаваща,гази около 1,5 метра.
.Пък и не съм сигурен в резултата,а за мен това е най-важно.

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- къца - кълве
- сериозен играч
№ 5 е със същата извивка,но изглежда тумбесто защото е късо-3 сантиметра.

.Колегите които не вярват ще кажа само едно,къци ще ви бие и с вързани очи! А аз ще ви бия и с неговия воблер и сьс всякаква стръв на пауново перо...Поздрав...ivo Vratsa написа:В името на спорта - готов съм на предизвикателството. Аз ще ловя само с Голди. Ако спечеля, да се спре рекламата, ако загубя лично му се извинявам и му подарявам 5 воблера от моята кутия
- Vid
- кандидат преподавател
Я, па много бих искал Къца да позагърби Уеко кефалското си амплоа и да направи шепа воблери за друг риболов.... А, дано, ама надали???????????
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Важното е че това което прави се доказва, в тая менте държава, нека са повече като Къци!Vid написа:Я, па много бих искал Къца да позагърби Уеко кефалското си амплоа и да направи шепа воблери за друг риболов.... А, дано, ама надали???????????
Здравейте.Доста отдавна следя рекламите на Къци и дано не обидя някого.Четох доста за прехвалените воблери и отзиви и снимки видях.Търсих да си взема от тях,но доскоро не ги намирах.Аз съм от Русе и явно е малко далечко.Накрая успях да се сдобия с няколко и то в магазина на мой приятел.Само дето приятеля ми сигурно не следи рекламите на Къци,защото си беше подредил магазина тематично и (незнайно защо)бяха в една секция със сръбските Видра.Е,установих че разликата е в това,че сръбските са оцветени доста по добре.Май някой е крал.
Както и да е,купих си няколко(то,не че нямам кефалски воблери).Всеки път настоявам на тях,но явно по нашия край не вървят.Иначе се движат добре.Между другото,имам няколко голдита-и там успеха ми е същия.А иначе,по долното течение на Янтра кефали има доста и кълват но на други примамки.
Както и да е,купих си няколко(то,не че нямам кефалски воблери).Всеки път настоявам на тях,но явно по нашия край не вървят.Иначе се движат добре.Между другото,имам няколко голдита-и там успеха ми е същия.А иначе,по долното течение на Янтра кефали има доста и кълват но на други примамки.
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
- къца - кълве
- сериозен играч
С тоя таблет само чета, но не мога да отговоря.Vid написа:Я, па много бих искал Къца да позагърби Уеко кефалското си амплоа и да направи шепа воблери за друг риболов.... А, дано, ама надали???????????

- къца - кълве
- сериозен играч
Цитирам Stefan4etoo,но отговарям на elbosi.Това изказване важи за река Янтра,не знам кое течение,но е Янтра.Тук имаме една и съща река и еднакви воблери.Разликата е в човека.Дали причината не е там ?Много пъти съм чул,че "къца - кълве" са сръбски.Чул съм и това,че сръбските са по-добре оцветени,но моите имат по-добра игра.Може би затова ги бия в състезания. http://www.starividri.org" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; Мога да гарантирам,че не съм взел нищо от сръбските.Прилагам фактите,че празни приказки много.stefan4etoo написа:Благодаря за коетокъца - кълве написа:Днес е 30.06.2014г.последния срок за клипове.Искам да благодаря на Stefan4etoo за направените клипове,на Видю който показа улова извън класацията и на всички които ползваха "КЪЦА - КЪЛВЕ".Stefan4etoo получи съвсем заслужено 25 бр.Бях се подготвил с 400бр.за награди,но много от вас не пожелаха да си направят труда.![]()
![]()
![]()
Къца ама кви са тия воблери брето неска за един час с червената и жълтата жаба(най вече червената) изпонабодох де що има кефал бре
.Без да преувеличавам кацнал на едно дърво(дънер изкоренен от водата миналата седмица)имам сигурно над 30 риби като имам и два по около килото.Направих клипчета на първите 10 (нали обещах)и след това само ловя
.На всяка проводка удар,на всяка втора риба
![]()
Ама нещо ми се ебава компа и не мога да го свържа с телефона да прехвърля клипчетата.Като отстраня проблема ще ги кача![]()
![]()
![]()
![]()

Колега,сигурно си се засегнал,но истината е такава.Когато кефалите кълват,както пише stefan4etoo на всяка проводка кълване а на всяка втора рибка,тогава и гола кука с малко станиол да пуснеш.пак ще ловиш.Много колеги от този форум го знаят.Проблема се получава когато,примерно реката падне и рибите се изпокрият,тогава да ги предизвикаш.
Да,видях че си хванал кефал два килограма и нещо на турнира.По това време на годината и аз ловях по над 20 риби на излет.Покажи ми сега,на 50 санта вода какво ловиш.Щот аз мога да покажа нещо от неделя
http://mitaka2001.snimka.bg/fishing/fishing.875708" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Не се засягай.Нищо лично.Нали и аз мога да си имам мнение за твоята си тема.
Да,видях че си хванал кефал два килограма и нещо на турнира.По това време на годината и аз ловях по над 20 риби на излет.Покажи ми сега,на 50 санта вода какво ловиш.Щот аз мога да покажа нещо от неделя
http://mitaka2001.snimka.bg/fishing/fishing.875708" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
- къца - кълве
- сериозен играч
Имам бизонска кожаelbosi написа:Колега,сигурно си се засегнал,но истината е такава.Когато кефалите кълват,както пише stefan4etoo на всяка проводка кълване а на всяка втора рибка,тогава и гола кука с малко станиол да пуснеш.пак ще ловиш.Много колеги от този форум го знаят.Проблема се получава когато,примерно реката падне и рибите се изпокрият,тогава да ги предизвикаш.
http://mitaka2001.snimka.bg/fishing/fishing.875708" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow

- къца - кълве
- сериозен играч
Знам,че ниската вода и горещината пречат на спининга,но можете да споделите в темата това ,което казвате на лични.

Страхотни воблери прави колегата Къца, имах няколко страхотни излета с тях и много много уловени риби като тези:

трябва да уточня, че съм съвсем "пресен" в този вид риболов, започнах с 3 воблерчета на марката Goldy ,на които имах известен успех( това преди месец) което запали искрата, но след като се сдобих с воблерите Къца-Кълве (като единия ми е подарък от Майстора)вече огъня пламна, рибите ставаха все по-големи и по-големи докато вчера ...... излъгах ей тоя красавец: (извинявам се за лошото качество)

50+см , 2.4кг което е личен рекорд за мен при риболова ми на река Янтра, дори смятам че е доста добро постижение за нашите реки.Имаше и още доста риби, които пуснах да пораснат поне толкова

Воблерите Къца Кълве - ВЕЛИКИ!
п.п. И само да добавя имах и няколко излета по река Осъм като бях пълно капо??? но се оказа , че 2 дни преди това в района рибата е била изтровена!
- къца - кълве
- сериозен играч
Благодаря !
Приятелю !
Как да обясня на хората,че не сме се виждали с теб в реалния живот ?!
Приятелю !
Как да обясня на хората,че не сме се виждали с теб в реалния живот ?!

- sa4kov
- научил се да хвърля
Здрасти , само чета за тези воблери на Къци и не знам как и от къде мога да се здобия с тях , от къде да си поръчам някое друго воблерче
Колега имаш ли каталог нещо да си избера някое от творенията ти. 

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
- къца - кълве
- сериозен играч
На 61 ва страница можеш да видиш моделите,но другото е за лични.