Шаранджийски страсти..приливи и отливи,пълен релакс

Модератори: bobopeli, sapuna

топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Шаранджийски страсти..приливи и отливи,пълен релакс

Мнение от топлия »

:drinkers: :lol: :lol: :lol:
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

hshopov написа:
antivik написа:Пак страотно представяне и кеф! Ей най-после да ви видя и вас на по-нормално място де да не е с копане и осигурителни въжета и опасност от изтъркалване бре :lol: . Обаче софрата си я снимал след 2-3 "белота" кат гледам :wink: , нещо фокуса леко избягал :drinkers: .
:lol: :lol: :lol:
Софрата си е много убава...има си и прЪжоли има си и кИфтета...а фокуса....еби му мамата
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:
hshopov написа:
antivik написа:Пак страотно представяне и кеф! Ей най-после да ви видя и вас на по-нормално място де да не е с копане и осигурителни въжета и опасност от изтъркалване бре :lol: . Обаче софрата си я снимал след 2-3 "белота" кат гледам :wink: , нещо фокуса леко избягал :drinkers: .
:lol: :lol: :lol:
Софрата си е много убава...има си и прЪжоли има си и кИфтета...а фокуса....еби му мамата
Снимката имах в предвид бре, :wink: не софрата. Я си те знам, че си тертеплия и софрата нема да я изложиш :drinkers:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа: Снимката имах в предвид бре, :wink: не софрата. Я си те знам, че си тертеплия и софрата нема да я изложиш :drinkers:
С телефон на 2 ракии толкова Вик... :D Чакам с нетърпение началото на септември....тогава вече поне 5 дни ще се размажа по язовирите...ще има и флейки и розов домат...и патладжан...матладжан...Луд умора нема :lol:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:
antivik написа: Снимката имах в предвид бре, :wink: не софрата. Я си те знам, че си тертеплия и софрата нема да я изложиш :drinkers:
С телефон на 2 ракии толкова Вик... :D Чакам с нетърпение началото на септември....тогава вече поне 5 дни ще се размажа по язовирите...ще има и флейки и розов домат...и патладжан...матладжан...Луд умора нема :lol:
:wink: Значи правилно съм се сетил, че 2 "белота" в повече са виновни.... :lol: :drinkers:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”