Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- sa4kov
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колеги , някой ходил ли е по тези местности за риба , как са реките тук и има ли хубави места за риболов ,или е загуба на време... 

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
- кирил великий
- разбира нещата
Някой да даде инфо за Безден - язовира - струва ли си?
-
- вече хвърля и на тежко
Зависи за кой точно питашкирил великий написа:Някой да даде инфо за Безден - язовира - струва ли си?

Най-големия си струва и можеш да си направиш кефа на 100%!5лв е на въдица и ако искаш риба се заплаща допълнително.Има много шаран и на мен обикновено за няколко часа ми омръзва.Има и заведение за хапване и пийване.
За един приятен излет близо до София е идеален

- кирил великий
- разбира нещата
Мерси, bubsa. Точно нещо такова ми трябва, за да сменя малко "Мелниците". Прочее миналата седмица на Мелниците беше изключително добре откъм тлъсти шарани и удари.
- pac_master_boy
- новобранец
Колеги, някой ходил ли е скоро на Пожарево? Какво е положението?

Вчера ходих целенасочено за шаран. Две късания и много каракуда. Срещу мен двамата колеги извадиха общо 5 шарана. Лових до шавара където се влива рекичката. Дано съм бил полезен.pac_master_boy написа:Колеги, някой ходил ли е скоро на Пожарево? Какво е положението?
p.s.: вечерта пуснаха риба

- pac_master_boy
- новобранец
Благодаря, колега. Утре/днес ще го пробвам. Късанията на дъно ли бяха или на плувка? Предполагам е стандартното - царевичка с бял?mitak_73 написа:Вчера ходих целенасочено за шаран. Две късания и много каракуда. Срещу мен двамата колеги извадиха общо 5 шарана. Лових до шавара където се влива рекичката. Дано съм бил полезен.pac_master_boy написа:Колеги, някой ходил ли е скоро на Пожарево? Какво е положението?

На плувка лових, но само на царевица. Бял хвърлях за подхранка. Наслука.pac_master_boy написа:Благодаря, колега. Утре/днес ще го пробвам. Късанията на дъно ли бяха или на плувка? Предполагам е стандартното - царевичка с бял?mitak_73 написа:Вчера ходих целенасочено за шаран. Две късания и много каракуда. Срещу мен двамата колеги извадиха общо 5 шарана. Лових до шавара където се влива рекичката. Дано съм бил полезен.pac_master_boy написа:Колеги, някой ходил ли е скоро на Пожарево? Какво е положението?

- stoiann80
- научил се да хвърля
Здравейте. Назад в темата четох, че "Санчо Панса" е с целогодишна забрана. Вчера към обяд пътувах към Негован и минавайки покрай гьола видях, че е фраш....
От любопитство отбих и се разходих между колегите да видя как са нещата. Откъм пътя вадеха каракуди (по педя) на жито, а един от местните пенсионери беше извадил две щукички по около 30-ина см. Когато попитах за статута на водоема, всеки отговаряше с недомлъвки, та не ми стана ясно аджеба, ако в делничен ден отида там и минат на проверка, ще изгоря ли или не?...
Ще съм благодарен за актуално ионфо относно този водоем.
От любопитство отбих и се разходих между колегите да видя как са нещата. Откъм пътя вадеха каракуди (по педя) на жито, а един от местните пенсионери беше извадил две щукички по около 30-ина см. Когато попитах за статута на водоема, всеки отговаряше с недомлъвки, та не ми стана ясно аджеба, ако в делничен ден отида там и минат на проверка, ще изгоря ли или не?...
Ще съм благодарен за актуално ионфо относно този водоем.
Memento mori
Ще гориш ако минат
По-добре ходи на баластриерата - същият резултат (дори понякога по-добър)
По-добре ходи на баластриерата - същият резултат (дори понякога по-добър)
- stoiann80
- научил се да хвърля
Добре де, в почивни дни не проверяват ли? Вчера нямаше свободно местенце...
Благодаря за инфото. Не ми се рискува. ще се ходи отсреща
Благодаря за инфото. Не ми се рискува. ще се ходи отсреща

Memento mori
-
- новобранец
Боби, нашта хигиениска ме дрънка цяла седмица,донесими рибки та рибки.Сутринта в 7ч.съм на Кътинския гьол,малко студ малко вятър, няма как имам задача.Директен 6м., пинки и няколко уклея в торбето и до тук,нещо стана и до 9ч. мъртвило.Влезе в действие и мача, но уви!Захраних с няколко шепи жито и ето индикация и първата бабка ми доиде на гости,те гадините не искат месце,а житце.Отсреща колегите сменяха торен, земен, бял,шарен не пипа и не пипа.Едни си отиваха други идваха , а при мен капка по капка половин кофичка и така до 12ч., събрах багажа и дома.Рибета дадени / сигурно сега се пържат / да и е сладко.Е колеги, Н А С Л У К А
- Прикачени файлове
-
- 021.jpg (286.7 KiB) Преглеждано 1288 пъти
-
- 022.jpg (295.58 KiB) Преглеждано 1288 пъти
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
stoiann80 написа:...ако в делничен ден отида там и минат на проверка, ще изгоря ли или не?..
Аз не ходя на това езеро,
Но често минавам по пътя.
И в делничен, и в празничен, и в почивните дни е пълно с народ!!!!!!!
Даже не мога да разбера,
С какво риболовците пречат на водолюбивите птици в района, в сравнение с оживеното шосе и издаващите неистов грохот бетоновози и тежки камиони в непосредствена близост!
Та все си мисля, че това е поредната българска демагогия и простотия,
Също като лайняното море в луксозния курорт Лозенец!
Сега вече прекръстен на Лайнозенец

Никой с нищо не пречи на патките.G.Petkov написа:stoiann80 написа:...ако в делничен ден отида там и минат на проверка, ще изгоря ли или не?..
Аз не ходя на това езеро,
Но често минавам по пътя.
И в делничен, и в празничен, и в почивните дни е пълно с народ!!!!!!!
Даже не мога да разбера,
С какво риболовците пречат на водолюбивите птици в района, в сравнение с оживеното шосе и издаващите неистов грохот бетоновози и тежки камиони в непосредствена близост!
Та все си мисля, че това е поредната българска демагогия и простотия,
Също като лайняното море в луксозния курорт Лозенец!
Сега вече прекръстен на Лайнозенец!
Просто там се правиха простотии с евросредства и за да се оправдае ..хм..усвояването е необходим фасон, па бил той и само на хартия. Нищо повече.
3 дневен излет на Чукурово-Тараторското. Рибите взимаха само на торен, но има дребни костурчета, които са много досадни, а на царевица имаше само 1 удар.