Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Д-р Флекс »

Много благодаря на всички отговорили, най-вече на кюстендилци - и този път не излъгахте очакванията ми! :D :D

За сведение на заинтересованите: днес реката край Копиловци е ниска, бистра, кафеникаво-оцветена, рибките, които аз ловя (не скобари, или мрени) бяха активни - берекет версън.
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

Нивото на реката е като от преди седмица, цвят добър. Хващах доста едри мрени, на закътани места в района на Бобошево и по някой скобар :D За Благоевград нямам инфо , там спецовете които следят непрекъснато къде се е групирал скобара да кажат :D
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Днес счупих 4 въдици :shock: :shock: :shock:

Инфо за ниво и цвят - 50см на горе и избистря.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

topsoft написа:Днес счупих 4 въдици :shock: :shock: :shock:

Инфо за ниво и цвят - 50см на горе и избистря.

как така 4, да не полудя на реката
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Не. Две от риба и две от закачка.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

калин кацаров написа:Нивото на реката е като от преди седмица, цвят добър. Хващах доста едри мрени, на закътани места в района на Бобошево и по някой скобар :D За Благоевград нямам инфо , там спецовете които следят непрекъснато къде се е групирал скобара да кажат :D
Така е спецове сме;) Вчера на Благоевград бях с лицето Топсофт-посрещна ни доста голяма,бърза и мътна река-и се започна купона: няма пипане,нерви и сочен хуй....появихме се нощес на реката и още тогава разбрахме за четвъртития,отпадна ни първоначалния план и трябваше да импровизираме! Сутринта се появи още един голям човек Наскобо баце :D ! Липсата на живот до 11 ме накара да тръгна с Наско към Бобошево,за проверка на цвят и ниво и така и стана реката там си беше ,все едно не е валяло!Беше пълно с хора и тръгнахме на обиколка към Кн! Топсофта остана на Благоевград! След 3 часа обиколки се върнахме към Благоевград,защото бяха тръгнали некви риби! Докато се върнахме Иво беше успял да извади 8-9 риби през времето на самостоятелен риболов.После дойдохме ние с Наско пак се подредихме сутрешно! Направих една бърза серия от 5 скобара,три откачени,над мен Топсофта хвана и той още толкоз ,и после всичко свърши! Започна се трошенето на тояги или впрочем то беше почнало:)Към 4 групата се увеличи с още един елемент на високо академично ниво,а именно Асен Продиджи,който както винаги ни посрещна с торба ледена бира:)))))) Той единствен до края успя да извади две риби и да затвори жалкият риболов!Извадих един скобар който теже 1.5 кг-беше малък в сравнение с премазването на онези риби ,които лових преди три дни
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

topsoft написа:Днес счупих 4 въдици :shock: :shock: :shock:

.
Ако ще кандидатстваш за Гинес, пиши ме свидетел
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Студени бири яко па ако иска да кълве сеч с 8маверо ....сам си ги лови
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

ама 4-ри ли болонезки е носил :)
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Вчера следобяда на Невестино реката вдигнала с 15-на см. но пак бистра. Риби слабо нерв много и тръгване преждевременно.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

калин кацаров написа:ама 4-ри ли болонезки е носил :)
две си носеше-пляс,после пляз на директна тикичка и накрая взема болонезка ,,жокер от приятел,,да се зашие тотално.Гинес пасти да яде.За рожденият му ден е заслужил нещо якичко;)

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Петък смазване,вчера закрих подобаващо-пак смазване! Говориме за глиганести риби;) Реката сура и леко подкачила ! Риби от кило до две! Всичко извадено на 0.10 повод с уникалния ми мавер фреция 8 метра! Имах вадене на риби по 15 минути в бързо течение! Един колега с боло закачи три риби под мен и той милия го гледах се чудеше как да ги вади и само държеше бая време и после тишина :D!Отидох да обядвам към 3 и един ми вика ,,има ли,, викам да,вика ,,фризера ми е пълен със скобари,ще ги опушваме,, викам му аз мойте ги пускам.... И той,, да дойда да ми ги дадеш тогава,, викам му може ама друг ден :D и той е ,,,защо бре ще ги пускаш,, и те така с тея чобани! Направих няколко много силни риболова и затварям за съжаление бивака:) Успех и до нови срещи!

Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

Марти, вчерашния ти риболов буди единствено и само РЕСПЕКТ!!! Толкова много трофейни скобари за еднодневен излет са по възможностите на малцина. Вчера аз също бях на риболов в района на Благоевград и накратко ще споделя впечатленията си. Река Стума ми предложи перфектни условия за риболов, но скобарите не бяха активни през целия ден. Стартирах риболова в 08.00ч. с 6м болонеза и до 16.00ч. имах само три риби. В момента, в който слънцето се скри зад облак скобите се активизираха и до 19.30ч. интензивността в кълването им беше впечатляваща. Само две риби извадих над килограм, останалите по 500-700гр. Рапорт даден.
Последно промяна от Veleka на Сря Авг 26, 2015 5:14 pm, променено общо 1 път.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Малко са хората на които показвам снимки,Велека е един от тях

Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

DJONI RINGO написа:.......... Успех и до нови срещи!

Марто на добър час!!!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”