Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Относно за аванса?
Модератор: sapuna
Re: Относно за аванса?
Малко мoже да поспорим ама секи си има свои лични предпочитания.Та аз ловя с Shimano Big Bitrunner и Daiwa Tournament s5000t та знам кое е по практичноsnegk написа:Байтрънара е една измислица за вземане на пари.Искам да чуя само едно предимство.Нещо което немога да го направя с мойта.Докато ти бутниш лостчето аз вече ще набирам рибата,настройката на аванса мога да я направя още на стойката така,че да не я барам с години.Въртя я единствено да си правя кефа.Още веднъж,байтрънера е измислен за наивници да си харчат парите.От всички филми които съм гледал(а те са много) единствените които ловят с байтрънар са тези които правят реклама на някоя фирма.Давайте си парите,те са ваши.carbolino написа:Бате байтрънър му е мaйката
-
- и господ не е толокова добър
Ако искаш лови с на господ макарите,това че си купил хубави марки не е казано,че самия модел е хубав.Приятелю сигорно не си ме разбрал що за човек съм,мога да си позволя да си купя къкъвто си поискам такъм,но предпочитам да купя нещо ефикасно и останалите пари да ги давам за расходки по водоемите.Да знаеш,такива дето парадират с хубави такъми а рибарски качества никакви не ми харесват.Само ще ти кажа за аванса,има едно положение на аванса когато набираш рибата аванса не мърда,а когато наведеш пръчката напред рибата си взима аванса.Ако беше ходил по язовирите щеше да го знаеш,но ти си бил зает да търсиш шибано и дайба.Пък аз бях си поръчал инфинити,но заради такива като теб ще ги откажа.
Последно промяна от snegk на Вто Фев 26, 2008 10:52 am, променено общо 1 път.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Баце не парадирам че ловя с хубави такъми а просто намекнах че съм привърженик на байтръннера.И ако съм те засегнал с нещо извинявай не съм от хората дето парадират с такъми.Просто съм от типа хора които не правят компромиси с хобито сиsnegk написа:Ако искаш лови с на господ макарите,това че си купил хубави марки не е казано,че самия модел е хубав.Приятелю сигорно не си ме разбрал що за човек съм,мога да си позволя да си купя къкъвто си поискам такъм,но предпочитам да купя нещо ефикасно и останалите пари да ги давам за расходки по водоемите.Да знаеш,такива дето парадират с хубави такъми а рибарски качества никакви не ми харесват.Само ще ти кажа за аванса,има едно положение на аванса когато набираш рибата аванса не мърда,а когато наведеш пръчката напред рибата си взима аванса.Ако беше ходил по язовирите щеше да го знаеш,но ти си бил зает да търсиш шибано и дайба.Пък аз бях си поръчал инфинити,но заради такива като теб ще ги откажа.
-
Брат аз ти казвам,че съм ловил с байтрънар и ако поне малко си заслужаваше щях да си купя.Наистина,модерно е.За профита не са небходими-аз не съм такъв.
Последно промяна от snegk на Вто Фев 26, 2008 10:53 am, променено общо 1 път.
snegk написа:Брат аз ти казвам,че съм ловил с байтрънар и ако поне малко си заслужаваше щях да си купя.Наистина,модерно е.За профита не са небходими-аз не съм такъв.
Нали за това ти казах че всеки си има предпочитания някои хора харесват руси други черни и тнт.
И пак ако съм ти прозвучал хвалебно извинявам се Просто тук където живея не е проблем да си купиш дайва или шимано проблема е че няма с кой един излет да споделиш

-
Само ще ти кажа за аванса,има едно положение на аванса когато набираш рибата аванса не мърда,а когато наведеш пръчката напред рибата си взима аванса..
Последно промяна от snegk на Вто Фев 26, 2008 10:53 am, променено общо 1 път.
Само едно искам да ти кажа ако имаш възможност да си купиш Shimano Big Baitrunner LC не я изпускай това най здравата макара правена някога от Шимано.Толкова е здрава че можеш на всеки излет да си я свалиш от пръта и да си чукаш орехите с нея
Аз пък набирам само когато наведа пръчкатаsnegk написа: Само ще ти кажа за аванса,има едно положение на аванса когато набираш рибата аванса не мърда,а когато наведеш пръчката напред рибата си взима аванса..
и не ми взема аванс защо ли

Определено за мене си е удобство баита
а някой по късно възприемат
нововъведенията.
Поради различни причини,
но времето си показва после.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
И аз винаги съм бил противник на байтовете!Концепцията си е моя,и си е обоснована на някаква си практика все пак!
Във връзка с постоянните дразги ще драсна няколко прояснителни слова:
-Преди година взех,че се чух със snegk по телефона!За няколко минутки разговор само/бе на откриване 2007/ знаех,че имам нов приятел!Направихме две национални срещи заедно,няколко съвместни излета и се уверих,че съм бил прав!
Упреква ме в употреба на алкохол по време на риболов-по скоро се бъзика.Ами прав си е!В тази връзка,завърза приятелство с брат ми/не е член на форума,но е мнооооого пекан/ и аз май оставам на заден план!
И все пак...аванса си е аванс,Илийчо си е Илийчо,аз съм си аз,а риболовът е за всички нас!
snegk е с Мавери и Тики,а аз с Фишермен и Юрохолд,но нищо не ни пречи да сме заедно по водоемите и да мислим по един и същ начин!
Пак казвам-аванса си е аванс,ама трябва да знаеш кога да го охлабиш!!!
Във връзка с постоянните дразги ще драсна няколко прояснителни слова:
-Преди година взех,че се чух със snegk по телефона!За няколко минутки разговор само/бе на откриване 2007/ знаех,че имам нов приятел!Направихме две национални срещи заедно,няколко съвместни излета и се уверих,че съм бил прав!
Упреква ме в употреба на алкохол по време на риболов-по скоро се бъзика.Ами прав си е!В тази връзка,завърза приятелство с брат ми/не е член на форума,но е мнооооого пекан/ и аз май оставам на заден план!

И все пак...аванса си е аванс,Илийчо си е Илийчо,аз съм си аз,а риболовът е за всички нас!
snegk е с Мавери и Тики,а аз с Фишермен и Юрохолд,но нищо не ни пречи да сме заедно по водоемите и да мислим по един и същ начин!
Пак казвам-аванса си е аванс,ама трябва да знаеш кога да го охлабиш!!!
Според мен най добрата комбинация е Баитруннер с Big Pit шпула
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
От това твое мнение вече разбирам,че ти никога не си ловил шаран!carbolino написа:Според мен най добрата комбинация е Баитруннер с Big Pit шпула

Ловил съм не с въдица а с шише ако става за въпрос.Ще ти кажа само къде съм израстнал а именно в селата Беловица и Езерово хората които ги познават знаят кой язовири са в близост от тяхsapuna написа:От това твое мнение вече разбирам,че ти никога не си ловил шаран!carbolino написа:Според мен най добрата комбинация е Баитруннер с Big Pit шпула
защо бре Митакsapuna написа:От това твое мнение вече разбирам,че ти никога не си ловил шаран!carbolino написа:Според мен най добрата комбинация е Баитруннер с Big Pit шпула
Ако това не е макара на 100 процента за шарко
коя е.
Аз ако бях на мястото на човека щях да се обидя.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Карби, и аз съм тръгнал от шишето!Какво ли не съм експириментирал и импровивизирал!?!?Шишето си е Биг Пит,ама му куца байта май!
Извини ме за преценката!
Чипи,едното е аванс,а другото измятане!

Чипи,едното е аванс,а другото измятане!