Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Fishing Reels Shimano v/s Daiwa
Модератор: sapuna
Re: Fishing Reels Shimano v/s Daiwa
Горд собственик съм да, НА шимано :2броя симетри 3000 и 4000, сиена 4000, ултегра hsc 10000 3броя, и това е за сега. Имам и една Дайва,една 15 годишна сомаджйка на дам,която си работи перфектно и три релета +пет много стари за спомен. Токоз делфин, такива разни.Венелин Радушев написа:Горещ катран и чувал с перушина! Безобразие, ти да си горд собственик на symetre, пък той така да говори.... ЕРЕС!топлия написа: Пп. Към наскобо. От всеки бих го преглътнал, но ти да предадеш шиманото........ Разочарован съм![]()
![]()
![]()
Така,че не се мъчи да ме бъзикаш.........ако имах възможност, щях да имам и стелла, но уви!
За пореден "и последен "път ще се повторя
Макарата трябва да ми доставя удоволствие. Да важно е да е здрава, но не е най важното! Shimano е това което ми е на сърце, най яките макари. И дай боже някой ден да мога да си взема еднастелла, тогава ще видиш какво значи ГОРД СОБСТВЕНИК.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
За шаранджиийските макари подкрепям горещо !!!!! При първа възможност и аз ще се сдобия с такива !топлия написа:Горд собственик съм да, НА шимано :2броя симетри 3000 и 4000, сиена 4000, ултегра hsc 10000 3броя, и това е за сега. Имам и една Дайва,една 15 годишна сомаджйка на дам,която си работи перфектно и три релета +пет много стари за спомен. Токоз делфин, такива разни.Венелин Радушев написа:Горещ катран и чувал с перушина! Безобразие, ти да си горд собственик на symetre, пък той така да говори.... ЕРЕС!топлия написа: Пп. Към наскобо. От всеки бих го преглътнал, но ти да предадеш шиманото........ Разочарован съм![]()
![]()
![]()
Така,че не се мъчи да ме бъзикаш.........ако имах възможност, щях да имам и стелла, но уви!
Макарата трябва да ми доставя удоволствие. Да важно е да е здрава, но не е най важното! Shimano е това което ми е на сърце, най яките макари. И дай боже някой ден да мога да си взема еднастелла, тогава ще видиш какво значи ГОРД СОБСТВЕНИК.

Имам exage, ползвам го за морски спининг и съм пре-доволен. Не ме интересуват други марки засега.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Още дълги години да си ги ползваш със здраве! Идеята ти е, че не е толкова важно макарата да е здрава, а да е Shimano? Интересен поглед върху риболова, то така и за риби не е нужно да се ходи, вадиш си ги от калъфа, прочетеш надписа, погалиш я и така.... Имаше едно момиче в периферията на компанията ми /в студентските години/, събрали сме се на купон, питаш я какво ще пие - "Аз пия само уиски /надменно/", после вади от чантата си патронче Савой Клуб......топлия написа: Горд собственик съм да, НА шимано :2броя симетри 3000 и 4000, сиена 4000, ултегра hsc 10000 3броя, и това е за сега. Имам и една Дайва,една 15 годишна сомаджйка на дам,която си работи перфектно и три релета +пет много стари за спомен. Токоз делфин, такива разни.
Жив да не съм! Тогава ние тука ще трябва да вдигаме ръка и питаме -"може ли", преди да напишем нещо...топлия написа:И дай боже някой ден да мога да си взема еднастелла, тогава ще видиш какво значи ГОРД СОБСТВЕНИК.

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Най обичам без мАкари!
Що се занимавате с тие чакръци

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
А какво Ше галиме като не ходим на риба. Да разпъвам 6 метрова болонеза в мазето е рисковано и за бурканите и за неяchirusa_bg написа:Най обичам без мАкари!

Към Венелин..... Пак нищо не разбра.......
Идеята е да доставя удоволствие от РИБОЛОВА
Шиманото е уникално в това!
Пп. Не пия уиски, карам го на ракия.
И не се бой, от мен няма да искаш разрешение, има си модератори за тази цел.
Нещо май се ядоса а! А НЕДЕЙ!
Всичко трябва да е приятелска закачка.
Ако не нека спрем. Не желая да се карам с никого.
ВСЕКИ СИ Е УНИКАЛЕН! И ИМА ПРАВО НА ЛИЧНО МНЕНИЕ.
Уважавам твоето и прекратявам спора.

Пп. Не пия уиски, карам го на ракия.

Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
- m65
- вече хвърля и на тежко
Ако имаш финансова възможност за Shimano Stella по добре си вземи два броя Shimano TWINPOWER, според мен е по доброто решение. Е може би няма да си чак токова горд, но със сигурност ще бъдеш по-доволен собственик.топлия написа:Горд собственик съм да, НА шимано :2броя симетри 3000 и 4000, сиена 4000, ултегра hsc 10000 3броя, и това е за сега. Имам и една Дайва,една 15 годишна сомаджйка на дам,която си работи перфектно и три релета +пет много стари за спомен. Токоз делфин, такива разни.Венелин Радушев написа:Горещ катран и чувал с перушина! Безобразие, ти да си горд собственик на symetre, пък той така да говори.... ЕРЕС!топлия написа: Пп. Към наскобо. От всеки бих го преглътнал, но ти да предадеш шиманото........ Разочарован съм![]()
![]()
![]()
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Аз ядосан? Бъркаш се! Темата си е по начало шегаджийска и не смятам, че сме се отклонявали от тона.топлия написа:Към Венелин..... Пак нищо не разбра.......![]()
Пп. Не пия уиски, карам го на ракия.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- разбира нещата
И коя дайва ще се опре на BBLChshopov написа:Дайва са макарите,разбира се!

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За BBLC не знам , ама на това -никояДимитър Чаушев написа:И коя дайва ще се опре на BBLC

пп: да добавя ,че нямам нищо общо с феновете на която и да е от 2те марки

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- разбира нещата
ЗА ПРОТОКОЛА !
И аз нямам нищо общо с феновете !

Айде айде, никой няма нищо общо, но накрая всеки си взема ШИМАНО!
И почва да се кефи

И почва да се кефи

- hshopov
- разбира нещата
Най доброто bblc е продаденото , Мите...
И аз ще си купя шимано...не ми стигат парите за дайва 

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако този въпрос го зададеш в Англия с доста не разбиращ поглед ще те попитат "Защо трябва да купуваш заубер при положение, че има daiwa tdr или x match?" Това са култови макари доказали се сред доста състезатели и любители. Друг определящ фактор е сервиза след покупката. Да кажем, че купуваш Стела за 2000лв, става инцидент и чупиш нещо, и след това какво ....... ще си чешеш "макарите". Сервизът на Daiwa в това отношение е уникален преди две седмици си счупих върха на мухарката и в рамките на една седмица вече държах чисто новото си коляно в ръце директно пратено от Daiwa.bboy написа:Кое Шибано/Дайба смятате за добър заместител на заубер?
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation