Fishing Reels Shimano v/s Daiwa

Модератор: sapuna

топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Fishing Reels Shimano v/s Daiwa

Мнение от топлия »

Венелин Радушев написа:
топлия написа: Пп. Към наскобо. От всеки бих го преглътнал, но ти да предадеш шиманото........ Разочарован съм :axe: :lol: :lol: :fishing2:
Горещ катран и чувал с перушина! Безобразие, ти да си горд собственик на symetre, пък той така да говори.... ЕРЕС! :rolleyes:
Горд собственик съм да, НА шимано :2броя симетри 3000 и 4000, сиена 4000, ултегра hsc 10000 3броя, и това е за сега. Имам и една Дайва,една 15 годишна сомаджйка на дам,която си работи перфектно и три релета +пет много стари за спомен. Токоз делфин, такива разни.
Така,че не се мъчи да ме бъзикаш.........ако имах възможност, щях да имам и стелла, но уви!
За пореден "и последен "път ще се повторя
Макарата трябва да ми доставя удоволствие. Да важно е да е здрава, но не е най важното! Shimano е това което ми е на сърце, най яките макари. И дай боже някой ден да мога да си взема еднастелла, тогава ще видиш какво значи ГОРД СОБСТВЕНИК.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Спартак
новобранец
новобранец

Мнение от Спартак »

топлия написа:
Венелин Радушев написа:
топлия написа: Пп. Към наскобо. От всеки бих го преглътнал, но ти да предадеш шиманото........ Разочарован съм :axe: :lol: :lol: :fishing2:
Горещ катран и чувал с перушина! Безобразие, ти да си горд собственик на symetre, пък той така да говори.... ЕРЕС! :rolleyes:
Горд собственик съм да, НА шимано :2броя симетри 3000 и 4000, сиена 4000, ултегра hsc 10000 3броя, и това е за сега. Имам и една Дайва,една 15 годишна сомаджйка на дам,която си работи перфектно и три релета +пет много стари за спомен. Токоз делфин, такива разни.
Така,че не се мъчи да ме бъзикаш.........ако имах възможност, щях да имам и стелла, но уви!
Макарата трябва да ми доставя удоволствие. Да важно е да е здрава, но не е най важното! Shimano е това което ми е на сърце, най яките макари. И дай боже някой ден да мога да си взема еднастелла, тогава ще видиш какво значи ГОРД СОБСТВЕНИК.
За шаранджиийските макари подкрепям горещо !!!!! При първа възможност и аз ще се сдобия с такива ! 8)
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Имам exage, ползвам го за морски спининг и съм пре-доволен. Не ме интересуват други марки засега.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

топлия написа: Горд собственик съм да, НА шимано :2броя симетри 3000 и 4000, сиена 4000, ултегра hsc 10000 3броя, и това е за сега. Имам и една Дайва,една 15 годишна сомаджйка на дам,която си работи перфектно и три релета +пет много стари за спомен. Токоз делфин, такива разни.
Още дълги години да си ги ползваш със здраве! Идеята ти е, че не е толкова важно макарата да е здрава, а да е Shimano? Интересен поглед върху риболова, то така и за риби не е нужно да се ходи, вадиш си ги от калъфа, прочетеш надписа, погалиш я и така.... Имаше едно момиче в периферията на компанията ми /в студентските години/, събрали сме се на купон, питаш я какво ще пие - "Аз пия само уиски /надменно/", после вади от чантата си патронче Савой Клуб......
топлия написа:И дай боже някой ден да мога да си взема еднастелла, тогава ще видиш какво значи ГОРД СОБСТВЕНИК.
Жив да не съм! Тогава ние тука ще трябва да вдигаме ръка и питаме -"може ли", преди да напишем нещо... :roll:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Най обичам без мАкари!
Що се занимавате с тие чакръци :rolleyes:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

chirusa_bg написа:Най обичам без мАкари!
Що се занимавате с тие чакръци :rolleyes:
А какво Ше галиме като не ходим на риба. Да разпъвам 6 метрова болонеза в мазето е рисковано и за бурканите и за нея :lol: .
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Към Венелин..... Пак нищо не разбра....... :rolleyes:
Идеята е да доставя удоволствие от РИБОЛОВА
Шиманото е уникално в това!
Пп. Не пия уиски, карам го на ракия. :drinkers: :lol: :lol: :lol: :drinkers:
И не се бой, от мен няма да искаш разрешение, има си модератори за тази цел.
Нещо май се ядоса а! А НЕДЕЙ!
Всичко трябва да е приятелска закачка.
Ако не нека спрем. Не желая да се карам с никого.
ВСЕКИ СИ Е УНИКАЛЕН! И ИМА ПРАВО НА ЛИЧНО МНЕНИЕ.
Уважавам твоето и прекратявам спора.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Аватар
m65
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m65 »

топлия написа:
Венелин Радушев написа:
Ако имаш финансова възможност за Shimano Stella по добре си вземи два броя Shimano TWINPOWER, според мен е по доброто решение. Е може би няма да си чак токова горд, но със сигурност ще бъдеш по-доволен собственик.
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

топлия написа:Към Венелин..... Пак нищо не разбра....... :rolleyes:
Идеята е да доставя удоволствие от РИБОЛОВА
Шиманото е уникално в това!
Пп. Не пия уиски, карам го на ракия. :drinkers: :lol: :lol: :lol: :drinkers:
И не се бой, от мен няма да искаш разрешение, има си модератори за тази цел.
Нещо май се ядоса а! А НЕДЕЙ!
Всичко трябва да е приятелска закачка.
Ако не нека спрем. Не желая да се карам с никого.
ВСЕКИ СИ Е УНИКАЛЕН! И ИМА ПРАВО НА ЛИЧНО МНЕНИЕ.
Уважавам твоето и прекратявам спора.
Аз ядосан? Бъркаш се! Темата си е по начало шегаджийска и не смятам, че сме се отклонявали от тона. :)
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

hshopov написа:Дайва са макарите,разбира се!
И коя дайва ще се опре на BBLC :drinkers:
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Димитър Чаушев написа:И коя дайва ще се опре на BBLC
За BBLC не знам , ама на това -никоя :)

Изображение

пп: да добавя ,че нямам нищо общо с феновете на която и да е от 2те марки :)
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

ЗА ПРОТОКОЛА !
:lol: И аз нямам нищо общо с феновете !
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Айде айде, никой няма нищо общо, но накрая всеки си взема ШИМАНО! :fishing2: :lol: :lol:
И почва да се кефи :fishing2: :fishing6:
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Най доброто bblc е продаденото , Мите... :lol: И аз ще си купя шимано...не ми стигат парите за дайва :mrgreen:
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

bboy написа:Кое Шибано/Дайба смятате за добър заместител на заубер?
Ако този въпрос го зададеш в Англия с доста не разбиращ поглед ще те попитат "Защо трябва да купуваш заубер при положение, че има daiwa tdr или x match?" Това са култови макари доказали се сред доста състезатели и любители. Друг определящ фактор е сервиза след покупката. Да кажем, че купуваш Стела за 2000лв, става инцидент и чупиш нещо, и след това какво ....... ще си чешеш "макарите". Сервизът на Daiwa в това отношение е уникален преди две седмици си счупих върха на мухарката и в рамките на една седмица вече държах чисто новото си коляно в ръце директно пратено от Daiwa.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”