Най- Доброто място !!!!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

KARAK
новобранец
новобранец

Най- Доброто място !!!!

Мнение от KARAK »

Здравейте колеги !!!

Хората които посещават този сайт са от най-различни места на страната и всеки се интересува от местата за риболов близки до него . защото по най- различни причини ги посещава по често. Тук има сериозни рибари и бих искал да разкажете кое е мястото където мечтаете да отидете за риба и къде бихте отишли ако имахте достатачно време, средства и всичко от което зависи един добър риболов .Идеята е да научим за интересни места за които не знаем . Знам че има много хора пристрастени към едно или две места а дори не подозират колко по добри а може би и по близки до тях места има .
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

бих искал да разкажете кое е мястото където мечтаете да отидете за риба и къде бихте отишли ако имахте достатачно време, средства и всичко от което зависи един добър риболов
Делтата на Дунав или Волга; Сибир :roll: :roll: :roll:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Искам си на нашата река Чая преди 20 години , да хващам черна мряна по 1 кило , а не като сега да отбирам дребосъка , който като че ли като се избистри водата само той остава . Аххх :D :D :D мечти , мечти.
Клавиатура риба не лови!!!
kashalota
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kashalota »

Има едно място на р.Дунав между селата Байкал и Долни Вадин, местността се казва Таваните, та на това място големите сомове се събират да играят белот!
Изображение
"Ако криеш невежеството си, никой няма да ти се присмее, но и никога нищо няма да научиш."
Рей Бредбъри "451 градуса по Фаренхайт"
Изображение
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Абе Локале ..Стига с тези килограмови мрени бре :shock: :shock: :shock:

Така като пишеш и аз искам Чая.
А също така и езерата в рила..
Волга...
А гледах в един сайт за вид мряна обитаваща Турция дето става 100кг :shock: :shock: :shock: Е ТАМ ИСКАМ (ама да не ме погне някой гневен Кюрд) :roll:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

аз със удоволствие бих отишъл на делтата на река Волга, но за съжаление за там трябват доста солидни парични ресурси. Надявам се един ден тази моя мечта да се сбъдне и също така там да има толкова риба колкото и сега :roll:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

То въпроса беше друг, ама щом споделяме мечти - моята е Куба и карибско море! Риба тон, риба меч, пачанги, бамбучи и прочие "маргарити" и блаженство!
колкото повече вали, толкова повече вали
Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Fisherman66 »

ЕЕЕЕЕХ, мечтииииииииииии.... :? Кат се замечтахме... риболови ми се на Дунавската делта или Мисисипи.... като малък четях приключенията на Том Сойер и Хък Фин... на секо фърляне (когато не се занимаваха с глупости де) - сомище! :shock:
хито
новобранец
новобранец

Мнение от хито »

rimohit написа:.......А също така и езерата в рила.....
Ако толкова ти е дожаляло за езерата може да ми прегледаш галерията :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”