Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Най- Доброто място !!!!
Модератор: sapuna
Най- Доброто място !!!!
Здравейте колеги !!!
Хората които посещават този сайт са от най-различни места на страната и всеки се интересува от местата за риболов близки до него . защото по най- различни причини ги посещава по често. Тук има сериозни рибари и бих искал да разкажете кое е мястото където мечтаете да отидете за риба и къде бихте отишли ако имахте достатачно време, средства и всичко от което зависи един добър риболов .Идеята е да научим за интересни места за които не знаем . Знам че има много хора пристрастени към едно или две места а дори не подозират колко по добри а може би и по близки до тях места има .
Хората които посещават този сайт са от най-различни места на страната и всеки се интересува от местата за риболов близки до него . защото по най- различни причини ги посещава по често. Тук има сериозни рибари и бих искал да разкажете кое е мястото където мечтаете да отидете за риба и къде бихте отишли ако имахте достатачно време, средства и всичко от което зависи един добър риболов .Идеята е да научим за интересни места за които не знаем . Знам че има много хора пристрастени към едно или две места а дори не подозират колко по добри а може би и по близки до тях места има .
-
- сериозен играч
Абе Локале ..Стига с тези килограмови мрени бре
Така като пишеш и аз искам Чая.
А също така и езерата в рила..
Волга...
А гледах в един сайт за вид мряна обитаваща Турция дето става 100кг
Е ТАМ ИСКАМ (ама да не ме погне някой гневен Кюрд) 

Така като пишеш и аз искам Чая.
А също така и езерата в рила..
Волга...
А гледах в един сайт за вид мряна обитаваща Турция дето става 100кг

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
аз със удоволствие бих отишъл на делтата на река Волга, но за съжаление за там трябват доста солидни парични ресурси. Надявам се един ден тази моя мечта да се сбъдне и също така там да има толкова риба колкото и сега 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка: