Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Умния човек бързо стига до истината.Павел Иванов написа:.......Бах ти и Олимпийската ривиера , се едно Ахтопол през деведесетте........ Добре че остана още малко и повече у живот нема да стъпя тука , както и на места с преобладаващо сръбско/македоно/румънско присъствие.......
Вместо питието на лесбосите си порка Yeni Raki и му е гот. И звездите на хотелите са истински, не надписани. И ултрата си е ултра, и ол ина си е ол ин. Нема изпиване и изяждане, и те глезят като цар. И пак е Ривиера.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Паф, аз па спрямо бракята србе, неам забележки, даже напротиф, мноо ма радват!
Сичко имги е подредено, учтиви и вежливи са, неа нерви, сичко е споко и лежерно, раната и пийеньето са арни...и те така...йутре че пуснем снимки и ша ви реди къ искарах таме.
Сичко имги е подредено, учтиви и вежливи са, неа нерви, сичко е споко и лежерно, раната и пийеньето са арни...и те така...йутре че пуснем снимки и ша ви реди къ искарах таме.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов

Бетовене , по принцип в региона сме идвали в едно много прилично хотелче , на няколко километра преди Паралия , ама то си е с частен плаж и тия чудеса ги нема . Тая година зор да огреем баш те тука и е . Като цяло обаче и мен у комшалъка по ми аресва .
Кире немаш забележки по две причини . Първо щото ги съпоставяш единствено с пустиняците , второ щот не си ги виждал кво правят кът идат на море
Кире немаш забележки по две причини . Първо щото ги съпоставяш единствено с пустиняците , второ щот не си ги виждал кво правят кът идат на море
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata

Виждал съм ги в Турция, ама на фона на руснаците беха мноо културни.Павел Иванов написа:... Първо щото ги съпоставяш единствено с пустиняците , второ щот не си ги виждал кво правят кът идат на море
Може би зависи от коя част са...

- G.Petkov

Павел Иванов написа:...Бах ти и Олимпийската ривиера ...
Е, може за това да е Олимпийска, щото всички участват
Виж, на Касандра са си предимно нашенци и се чувствам като у дома, не че го искам
GODzillata написа:...Виждал съм ги в Турция, ама на фона на руснаците беха мноо културни...
На този фон, определено всичко бледнее
Особено, като дойдат хора от Владивосток и Камчатка,
..... И на мен са ми се събирали очите в точка - три препълнени чинии в две ръце и два стакана с водка
И като казах водка, та една картина завинаги съм я запомнил:
Сутрин, лека прохлада преди горещия ден, закуска, обилна, към изобилие клони.
Сядат до нас двама мужици с две тьоти, яки всичките
На масата нищо - единия мужик вади от джоба "измръзнала" Столичная, явно от камерата на хладилника в стаята, щото и там на закуска не дават къркане
Вземат четири чаши и наливат по 100 !
Чук-чук и до дна
За миг дишането спира, очите изпъкват и лицето се отпуска в блаженна физиономия.
Едната тьотя отива и взема общо 100 гр. колбаса
Другия мужик също вади Столичная от джоба и налива отново,
Но вече се пие на глътки, започва лежерен разговор и работата потръгва
Първия мужик се обръща към мен и пита искаме ли и ние по 100 !
Аз се засмях и отказах, човека каза че греша и всеки си довърши закуската!
Та тия бяха мнооо културни
После се виждахме по масите, забелязаха че също добре се представяме, макар и не от сутринта
А наред с узото обичам и йени раки, даже много
- GODzillata

Започна ежегодната проЗташка, сиганска и пошла проява, наречена "видински панаир"!
В момента дудне няк'ва турбо чалга и озвучава целия град, като дори и 3-ния ми стъклопакет не мое да спре!
УжасТ!!! Цяла седмица тряа се трае тфа, нема сила, която да го спре, ебем ти заповед на общината за ношната тишина от 22 часа, куту самата община е инициатор и организатор на тфа смрадливо мероприятие!
БЛЯК!!!

В момента дудне няк'ва турбо чалга и озвучава целия град, като дори и 3-ния ми стъклопакет не мое да спре!
УжасТ!!! Цяла седмица тряа се трае тфа, нема сила, която да го спре, ебем ти заповед на общината за ношната тишина от 22 часа, куту самата община е инициатор и организатор на тфа смрадливо мероприятие!
БЛЯК!!!

- Красимир Атанасов
- учете се от него

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Баси мамата
Такъв зор да си купя почивка не съм имал!
Бах аз тоз оборотен Велинград аз да еба.
Едните още нямали цени, другите имали на не били обявени, трети незнам си к'во....
Отделно няма нито един хотел със положителни коментари, все някой от нещо не е доволен.
Отделно като чета резюмето на хотелите и като видя, че 5* хотел започва със това, че има БЕЗПЛАТНО WI FI и ми се пълнят със сълзи иначе красивите очи.
Ще упорствам още малко и при нужда ще сменим дестинацията.
Такъв зор да си купя почивка не съм имал!
Бах аз тоз оборотен Велинград аз да еба.
Едните още нямали цени, другите имали на не били обявени, трети незнам си к'во....
Отделно няма нито един хотел със положителни коментари, все някой от нещо не е доволен.
Отделно като чета резюмето на хотелите и като видя, че 5* хотел започва със това, че има БЕЗПЛАТНО WI FI и ми се пълнят със сълзи иначе красивите очи.
Ще упорствам още малко и при нужда ще сменим дестинацията.
- GODzillata

Беги у српско или турско.Красимир Атанасов написа: Ще упорствам още малко и при нужда ще сменим дестинацията.

- Красимир Атанасов
- учете се от него

- GODzillata

...то и аз т'ва виках, особено след "Среднощен експрес", ама яла те - престраших се.Красимир Атанасов написа:В турско никога!
Пробвай хотел Хисар в Хисаря тогава.

Виж това дали те удовлетворява и ми драсни два редаКрасимир Атанасов написа:....Такъв зор да си купя почивка не съм имал!
.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata

Да ви редим сега......децата зор да идем те тук:

И колко му е - газ, след 2 часа вече се бяхме настанили в едно малко семейно хотелче с басейнче и зона за теферич, както и хубава, идилична гледка:

Хвърлихме багажа и веднага атакувахме т.нар. "аква-парк".....има какво да се желае откъм атракциони, но затова пък водата беше хубава и чиста:
Спасителка на плажа

Специално за Жорката снимах едно српско пенционерско дупе:

На другия ден се плицикахме в жежките басейни тук:

Имаше и една хубава, кристална рекичка, бъкана с безгрижно плуващи пъстърви:

Само тук са 5:

КрЪсотЪ, ей!

В парка имаше катерички и сърнички:

А това са им кошчетата за боклук:

...нЪл се сещате ко щеше да е у БГ? - рибите изловени, сърничките - изгърмени, а тенекиите от кошчетата - откраднати - я за вторични, я за варене на компоти и рИкия...и те така, па после нека ми разпраа Пафката, че бракята срби били диви.
Влезнеш в заведение или магазин - посрещат те с усмивка, вежливи, учтиви, обслужват те бързо и хубаво - с кеф им оставяш бакшиш, и с кеф след време се връщаш отново, докато в БГ обикновено не повтаряме някое място!

И колко му е - газ, след 2 часа вече се бяхме настанили в едно малко семейно хотелче с басейнче и зона за теферич, както и хубава, идилична гледка:

Хвърлихме багажа и веднага атакувахме т.нар. "аква-парк".....има какво да се желае откъм атракциони, но затова пък водата беше хубава и чиста:
Спасителка на плажа

Специално за Жорката снимах едно српско пенционерско дупе:

На другия ден се плицикахме в жежките басейни тук:

Имаше и една хубава, кристална рекичка, бъкана с безгрижно плуващи пъстърви:

Само тук са 5:

КрЪсотЪ, ей!

В парка имаше катерички и сърнички:

А това са им кошчетата за боклук:

...нЪл се сещате ко щеше да е у БГ? - рибите изловени, сърничките - изгърмени, а тенекиите от кошчетата - откраднати - я за вторични, я за варене на компоти и рИкия...и те така, па после нека ми разпраа Пафката, че бракята срби били диви.
Влезнеш в заведение или магазин - посрещат те с усмивка, вежливи, учтиви, обслужват те бързо и хубаво - с кеф им оставяш бакшиш, и с кеф след време се връщаш отново, докато в БГ обикновено не повтаряме някое място!

- трапера
- сериозен играч

Жега е, аз съм се скрил на сянка и ме мързи да цитирам мнения.... Пия си леден Францисканер и те така
*** Люс, кви са тия кубици БГВ!?!?
Аз съм в ново жилище от година и осем месеца. В банята имам 86 м3 като сина и жената стоят горе-долу по еднакво време вътре. В кухнята имам 15 м3. А имам съдомиялна машина. Зимата мога да кажа, че съм ходил по къс ръкав. При изравнителната сметка ми върнаха пари!!! Иначе са "ИЗЧИСЛИЛИ" някакъв разход (по квадратура на жилището, явно) и ми включват в наема 87евро. Ако ги надхвърля-доплащам. Ако не-връщат. Горе долу, същото е с ел.енергията.
*** Кире, светлото пиво е за жабуренье
*** Тук, у Мюнхена града голяма, сме одили, на баварска, на гръцка, на српска, на азиатска, на българска кръчма...
-на немската държат, манджата да е приготвена прясна, да е добре оформена, да е Фкусна....остават озадачени, след като си се нахранил и оставаш да поркаш и да мезиш! Швабите идват, поръчват, ядат и пият и си тръгват. (изключение прави Октоберфест, където ходят/и от цял свят/ да се натряскат)
-на гръцка и српска-подаръци от заведението узаки или сливовиц, като сервитьорите сядат с теб и шорат, докато се чудиш колко бакшиш да оставиш
-на азиатска, бюфета трябва да е винаги пълен.
-на българските (има две) може човек да хапне български гозби. Едната е малко стил "за разбирачи и изискани вкусове", макар да се води снек бар и бистро. Другата е тип механа.Преди три години бях там за ЧНГ. Цигански оркестър от двама мангала ми развали настроението. Повече не съм ходил.
***А ако някой иска да види истински досадници и мърлячи, да иде в Азия при
Арабелите, или в Африка при негрите. Аз няма нужда да ходя, те са пред дома ми
Но отидох отзад да пуша и се насладих на по-приятни гледки. И на такива, чак не са за показване
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Трапер-вчера пак ходих да видя кво става с тая цифра топла вода.
Сега в офиса-друг човек намирам,обяснявам му че всяка година си плащам колкото ми пратят сметката,
и даже накрая 2 пъти ми връщат .
Човека вика-сега вика има проблем с наща мрежа и не може да влезе в системата.
Викам виж тоя абонатен номер и влез в сайта на Топлофикация.
Влиза той-и вижда сумата-голяма хвана се за главата.
Взе ми номера,дадох му и моя телефон-като влизам в офиса с рибарската фанелка за престиж-от Зарибяването-ако е Рибар-да ми вземе присърце случая.
Обеща-като му пуснат системата да провери.
Обажда се по някое време-вика грешката е наша,тоест не на фирмата като цяло а на техен служител,който е подал-грешни данни.
Обаче сега тука пише че тая вода ти е от 2013 година лятото до сега,тогава сме ти сменили водомерите-мене тогава ме е нямало бил съм за Риба,и от тогава те водиме на отчет.
Е викам-вчера твоя колега ми каза че тия кубици са за 1 година,сега станаха-3 сезона-така
става,викам ама сега не си пазя бележките-всичко съм хвърлил и платеното до тук.
Щом вика е на Сайта на Топлофикация-там пари не връщат-плати си,нема как.
Ако писнеш че ти е развален водомера,ще се обадиш на Софийска вода-да ти го сменят,
но ако пуснеш при нас жалба-се таксувало по 4 кубика на човек-максималното,или 120 литра на човек на ден-и за 3 години цифрата е Огромна.
Та са требва да плащам-всичко до тук,тоест 740 лв до месец Април-и после ако искам да си го сменявам с протокол.
Сега в офиса-друг човек намирам,обяснявам му че всяка година си плащам колкото ми пратят сметката,
и даже накрая 2 пъти ми връщат .
Човека вика-сега вика има проблем с наща мрежа и не може да влезе в системата.
Викам виж тоя абонатен номер и влез в сайта на Топлофикация.
Влиза той-и вижда сумата-голяма хвана се за главата.
Взе ми номера,дадох му и моя телефон-като влизам в офиса с рибарската фанелка за престиж-от Зарибяването-ако е Рибар-да ми вземе присърце случая.
Обеща-като му пуснат системата да провери.
Обажда се по някое време-вика грешката е наша,тоест не на фирмата като цяло а на техен служител,който е подал-грешни данни.
Обаче сега тука пише че тая вода ти е от 2013 година лятото до сега,тогава сме ти сменили водомерите-мене тогава ме е нямало бил съм за Риба,и от тогава те водиме на отчет.
Е викам-вчера твоя колега ми каза че тия кубици са за 1 година,сега станаха-3 сезона-така
става,викам ама сега не си пазя бележките-всичко съм хвърлил и платеното до тук.
Щом вика е на Сайта на Топлофикация-там пари не връщат-плати си,нема как.
Ако писнеш че ти е развален водомера,ще се обадиш на Софийска вода-да ти го сменят,
но ако пуснеш при нас жалба-се таксувало по 4 кубика на човек-максималното,или 120 литра на човек на ден-и за 3 години цифрата е Огромна.
Та са требва да плащам-всичко до тук,тоест 740 лв до месец Април-и после ако искам да си го сменявам с протокол.
Риболовци.