Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2015-сафрид
Всичко добре ама защо дребен утре ще ти покажа чепаретата за йедроe2001 написа:много колеги бяха днес на болата,но не пишат!Към 18,00 влязохме 2-ма човека екипаж и до 19,30 резултат 4 кг дребен сафрид.Утре сме пак на линия! Успех!!!
Болата,
7 и нещо сутринта бях вътре. Вече имаше 25+ лодки. Сутринта беше силно. От 20 до 30м. Аз бях 26-30 пред Болата. До 12-13ч вървеше постоянно обаче на 10-15 метър имах попадения веднага още с пускането. И така до 15ч. После от 17 и нещо 18 пак по тръгна но по-слабо от сутринта за мен. Малко преди залез се засили че даже отгоре излезе. 1 циганка. Пробвах с големите куки като я хванах но без успех. Тръгнах че все съм последен на излизане.
Между другото имаше през деня плуващи отгоре май сафриди. Много спокойни се разхождаха около лодката.
Запознах се с други колеги, любители и профита...Кеф. .побъбрихме си на излизане на ''пристанище'' Болата..
Утре пак раничко съм на линия. Ще пиша от водата.
А иначе си напълних кофичката до обяд на 80 % а другите 20 вечерта.
Наслука на всички!
7 и нещо сутринта бях вътре. Вече имаше 25+ лодки. Сутринта беше силно. От 20 до 30м. Аз бях 26-30 пред Болата. До 12-13ч вървеше постоянно обаче на 10-15 метър имах попадения веднага още с пускането. И така до 15ч. После от 17 и нещо 18 пак по тръгна но по-слабо от сутринта за мен. Малко преди залез се засили че даже отгоре излезе. 1 циганка. Пробвах с големите куки като я хванах но без успех. Тръгнах че все съм последен на излизане.
Между другото имаше през деня плуващи отгоре май сафриди. Много спокойни се разхождаха около лодката.
Запознах се с други колеги, любители и профита...Кеф. .побъбрихме си на излизане на ''пристанище'' Болата..
Утре пак раничко съм на линия. Ще пиша от водата.
А иначе си напълних кофичката до обяд на 80 % а другите 20 вечерта.
Наслука на всички!
И на мен ако можеdido_di написа:Всичко добре ама защо дребен утре ще ти покажа чепаретата за йедроe2001 написа:много колеги бяха днес на болата,но не пишат!Към 18,00 влязохме 2-ма човека екипаж и до 19,30 резултат 4 кг дребен сафрид.Утре сме пак на линия! Успех!!!

3.20 сиво синя промарин+9.9 Меркурий.
Аз съм с боса глава.. Калин
-
- новобранец
Вчера на Болата по 4 кг. на човек. Много разпилян.
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вчера на Болата след кратки почивки за освежаване на барчето те това

рибата много пръсната и държи предимно средния слоѝ на водата

рибата много пръсната и държи предимно средния слоѝ на водата
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Болата в момента.
Сутринта имаше. Продължава да има и в момента. Около 70-100 лодки. Голямото село тръгна от пред Болата и върви на юг вече от носа. Рибата между 20-30м. 11.45ч.
Вълна няма. Лека южен вятър.
Следобедни вечерно влизащите вероятно ще имат трудности с влизането предвид многото лодки и плаж уважи.
Успех!
Сутринта имаше. Продължава да има и в момента. Около 70-100 лодки. Голямото село тръгна от пред Болата и върви на юг вече от носа. Рибата между 20-30м. 11.45ч.
Вълна няма. Лека южен вятър.
Следобедни вечерно влизащите вероятно ще имат трудности с влизането предвид многото лодки и плаж уважи.
Успех!
Никога не съм хващал циганка или паламуд. Чух обаче че се прави срез някъде отзад на рибата за да изтече кръвта. Бихте ли обяснили къде точно се прави този срез, пък може и да ме срещне някога такава риба.
Пашата обича смелите.
-
- новобранец
Уловен чернокоп пред мидарника на Мириус на Маслен нос- днес.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Моят улов днес на същото място е като на горната снимка като махнем чернокопа 

Днес на Болата двамата с е2001 около10кг сафрид и първия чернокопец.Това до обед после напече и чао,а рибата си вървеше.Но останаха 50 лодки така , има кой да я мори.Успех.
Вчера на Бяла от 7 до към 13.00 двама 4 кг сафрид и една циганка явно мача е бил в грешната посока 

вечерта от 18.30 -20.00 срещу болата на 30-ят метър 4кг двама екипаж.
днес на маслен нос от 7 до 2 часа 6кг сафрид и три циганки по 300гр трима човека ако някой е хванал пак 10-15 кг лъже като рибар
-
- вече хвърля и на тежко
Днес двама 21.5кг
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Вчера на Созопол (Острова) от 1600 до 1900 часа -6 кг, хубав едър сафрид. Пасажите се виждаха на сонара между 10 и 20-ия метър, от обща дълбочина 36 метра.