Язовир Лобош (Пчелина)

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Язовир Лобош (Пчелина)

Мнение от akoto13 »

Здравейте приятели. От много време ми се ловат хубави червеноперки и знам, че в язовира ги има. Тази неделя съм решил да се разхода до Лобуш. Проблема, е че не съм идвал от много време и не знам какво е положнието. Ще съм благодарен, ако някой ме насочи към подходящо място или някакви насоки, които биха били от полза. Единствено ме интересува червенопера.мерси
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Местността "борчетата " ако ти говори нещо .....Идвайки от към стената подминаваш отбивката за понтоните и завиваш на дясно по първия черен път който видиш .Пътя е доста кофти - има дълбоки коловози и караш между тръни - стигаш до една полянка където е и края на пътя .От там имаш 200 метра до водата .Брега е отвесен - дълбочина на 20 метра около 3 м.във водораслите ,стръв торен червей а червеноперките са с размер от номер 46 до детски плавници..... :wink:
palamuda84
новобранец
новобранец

Мнение от palamuda84 »

инфо за радибош?благодаря !
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Здравейте. Първо да благодаря да информацията по-горе. Днес се разходих до язовира. Първо пробвах да отида до препоръчаното място, но не съм сигурен че бях точно там. След стената подминах доста отбивки и се заврях в една , по-която се кара доста по черен път и стигнах до една полянка.След нея има горичка с много сянка. Аз застанах преди нея на местото, което ми се видя с най- малко трева на вътре. Тревата беше на поне 20-25 метра на вътре. С мача не сътворих почти нищо и минах на фидер. Набързо се хванаха три хубави риби, но и трите се откачаха като почнеше тревата и после спря.Няма баране, и не видях хубаво какви са рибите, много далече бяха.Поседяхме до 12 и реших да се преместиме отстрани на стената.Ловяха се дребни и средни каракудета, костурета и много и едър уклей.Водата буквално вреше от риба. Така,че който иска хубав уклей нека лови там.Имаше ято от над 50 корморана, които караха водата да завира от риба. Аз до сега не бях виждал такова нещо. Живи и здрави
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
tune
новобранец
новобранец

Мнение от tune »

Вчера посетих язовира откъм Радибош, за цял ден нямаше дори 1 удар. Хората минават и си прибират такса "паркинг" дори и да си без кола.
fire_ivan1355
новобранец
новобранец

Мнение от fire_ivan1355 »

Здравейте колеги, с едни приятелчета искаме да посетим язовира и да преспим на палатки (2 - 3 броя).Ако може да ми препоръчате някое място(по възможност и отбелязано на картата) лесно достъпно може и по черен път, че колите не са от най-проходимите :) . Предполагам че за риболов ще целим каракуди, костури и надявам се някой и друг лин. Благодаря предварително.
Аватар
ivan pehlivansci
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivan pehlivansci »

Утре смятам да посетя язовир Лобош в района на с.Радибош. Всяка информация би ми била полезна, имайки предвид, че не съм ходил там от 4 години. Предимно ще ловя каракуда и червеноперка.

След утрешния излет ще споделя впечатления и аз.

Мерси предварително!

Поздрави!
palamuda84
новобранец
новобранец

Мнение от palamuda84 »

ivan pehlivansci написа:Утре смятам да посетя язовир Лобош в района на с.Радибош. Всяка информация би ми била полезна, имайки предвид, че не съм ходил там от 4 години. Предимно ще ловя каракуда и червеноперка.

След утрешния излет ще споделя впечатления и аз.

Мерси предварително!

Поздрави!
Колега добре си избрал мястото ,но там се плаща ако мислиш че си струва им плати таксата е 10 лв.!Иначе ще ловиш хубави каракуди на дъно поне аз ги лових в началото на август !Но ще чакам инфо теб и твоя излет !Поздрави!
Аватар
ivan pehlivansci
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivan pehlivansci »

Мерси колега!
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Утре сьм на Вучански камик.Вечерта ще ви дам инфо та да знаете за уикенда кьде даги морите.
Dreamer85
новобранец
новобранец

Мнение от Dreamer85 »

Здравейте.Някой с информация за радибош,излизат ли каракуди?
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Martin Mihailov написа:Утре сьм на Вучански камик.Вечерта ще ви дам инфо та да знаете за уикенда кьде даги морите.
Леле ега ги покъсаш! :lol: :lol: :lol: И постни някой снимка бре ! :lol:
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Инфо за спинингистите.За един час 28 костура на дьгли 4см вт.
Dreamer85
новобранец
новобранец

Мнение от Dreamer85 »

Никой не дава информация за радибош,а е пълно с хора.Събота около 18.30 бяхме на радибош,мястото беше малко преди скалите.Докато оправим бивака почти се беше стъмнило.Захранихме и започнаха да излизат средни каракуди и добри линове.Хванехме един лин почти килограм и още шест по дребни.На сутринта станахме в 7,язовира беше перфектен,захранихме доволно,но до обед само дребни каракуди и костурчета.Това е от мен,дано съм бил полезен на някого.
djago1981kn
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от djago1981kn »

Колега,има ли все още такса паркинг?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”