Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Лобош (Пчелина)
Модератор: Paublo_Eskobar
- akoto13
- ще става разбирач
Re: Язовир Лобош (Пчелина)
Здравейте приятели. От много време ми се ловат хубави червеноперки и знам, че в язовира ги има. Тази неделя съм решил да се разхода до Лобуш. Проблема, е че не съм идвал от много време и не знам какво е положнието. Ще съм благодарен, ако някой ме насочи към подходящо място или някакви насоки, които биха били от полза. Единствено ме интересува червенопера.мерси
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- emo vasilev
- сериозен играч
Местността "борчетата " ако ти говори нещо .....Идвайки от към стената подминаваш отбивката за понтоните и завиваш на дясно по първия черен път който видиш .Пътя е доста кофти - има дълбоки коловози и караш между тръни - стигаш до една полянка където е и края на пътя .От там имаш 200 метра до водата .Брега е отвесен - дълбочина на 20 метра около 3 м.във водораслите ,стръв торен червей а червеноперките са с размер от номер 46 до детски плавници..... 

-
- новобранец
инфо за радибош?благодаря !
- akoto13
- ще става разбирач
Здравейте. Първо да благодаря да информацията по-горе. Днес се разходих до язовира. Първо пробвах да отида до препоръчаното място, но не съм сигурен че бях точно там. След стената подминах доста отбивки и се заврях в една , по-която се кара доста по черен път и стигнах до една полянка.След нея има горичка с много сянка. Аз застанах преди нея на местото, което ми се видя с най- малко трева на вътре. Тревата беше на поне 20-25 метра на вътре. С мача не сътворих почти нищо и минах на фидер. Набързо се хванаха три хубави риби, но и трите се откачаха като почнеше тревата и после спря.Няма баране, и не видях хубаво какви са рибите, много далече бяха.Поседяхме до 12 и реших да се преместиме отстрани на стената.Ловяха се дребни и средни каракудета, костурета и много и едър уклей.Водата буквално вреше от риба. Така,че който иска хубав уклей нека лови там.Имаше ято от над 50 корморана, които караха водата да завира от риба. Аз до сега не бях виждал такова нещо. Живи и здрави
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Вчера посетих язовира откъм Радибош, за цял ден нямаше дори 1 удар. Хората минават и си прибират такса "паркинг" дори и да си без кола.
-
- новобранец
Здравейте колеги, с едни приятелчета искаме да посетим язовира и да преспим на палатки (2 - 3 броя).Ако може да ми препоръчате някое място(по възможност и отбелязано на картата) лесно достъпно може и по черен път, че колите не са от най-проходимите
. Предполагам че за риболов ще целим каракуди, костури и надявам се някой и друг лин. Благодаря предварително.

- ivan pehlivansci
- ще става разбирач
Утре смятам да посетя язовир Лобош в района на с.Радибош. Всяка информация би ми била полезна, имайки предвид, че не съм ходил там от 4 години. Предимно ще ловя каракуда и червеноперка.
След утрешния излет ще споделя впечатления и аз.
Мерси предварително!
Поздрави!
Мерси предварително!
Поздрави!
-
- новобранец
Колега добре си избрал мястото ,но там се плаща ако мислиш че си струва им плати таксата е 10 лв.!Иначе ще ловиш хубави каракуди на дъно поне аз ги лових в началото на август !Но ще чакам инфо теб и твоя излет !Поздрави!ivan pehlivansci написа:Утре смятам да посетя язовир Лобош в района на с.Радибош. Всяка информация би ми била полезна, имайки предвид, че не съм ходил там от 4 години. Предимно ще ловя каракуда и червеноперка.
Мерси предварително!
Поздрави!
- ivan pehlivansci
- ще става разбирач
Мерси колега!
- Martin Mihailov
- учете се от него
Утре сьм на Вучански камик.Вечерта ще ви дам инфо та да знаете за уикенда кьде даги морите.
Здравейте.Някой с информация за радибош,излизат ли каракуди?
-
- ще става разбирач
Леле ега ги покъсаш!Martin Mihailov написа:Утре сьм на Вучански камик.Вечерта ще ви дам инфо та да знаете за уикенда кьде даги морите.

- Martin Mihailov
- учете се от него
Инфо за спинингистите.За един час 28 костура на дьгли 4см вт.
Никой не дава информация за радибош,а е пълно с хора.Събота около 18.30 бяхме на радибош,мястото беше малко преди скалите.Докато оправим бивака почти се беше стъмнило.Захранихме и започнаха да излизат средни каракуди и добри линове.Хванехме един лин почти килограм и още шест по дребни.На сутринта станахме в 7,язовира беше перфектен,захранихме доволно,но до обед само дребни каракуди и костурчета.Това е от мен,дано съм бил полезен на някого.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега,има ли все още такса паркинг?