Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
Re: Жребчево
Вчера бях на ракетната - вода има но май бях на най-плиткото и риболовът беше почти нулев - 1 слънчак ме спаси да не съм капо! Покрай мен ловяха предимно платики но редки удъри и то много навътре на пружини. Пробвах на ваглер с мача но пред мен нямаше и метър дълбочина и то много навътре а други свободни места просто нямаше да се преместя!
-
- новобранец
Здравеите днес на жребеца на боклука доста риби на фидер и щека,водата доста е паднала.пс Колеги шаранджии язовира не е ваш.има закони за брои въдици
- maranzika
- сериозен играч
Здравейте,
Имам следното питане:От мои познати чувам че язовира от пътя изглеждал доста спаднал.Интерисува ме колко точно е спаднал(ако може ориентировъчна снимка).Взел съм си отпуска и в петък мислим да пристигаме на язовира със семействата.Целта не е толкова риболова,колкото почивката.За целта е необходима сянка(поне да не е на майната си).Та ако може някой да ме напъти за подобно място в момента ще съм безкрайно благодарен.Пък за хлапетата все ще намерим вода да замятат червейте....
Имам следното питане:От мои познати чувам че язовира от пътя изглеждал доста спаднал.Интерисува ме колко точно е спаднал(ако може ориентировъчна снимка).Взел съм си отпуска и в петък мислим да пристигаме на язовира със семействата.Целта не е толкова риболова,колкото почивката.За целта е необходима сянка(поне да не е на майната си).Та ако може някой да ме напъти за подобно място в момента ще съм безкрайно благодарен.Пък за хлапетата все ще намерим вода да замятат червейте....

- maranzika
- сериозен играч
Добре де,или местата са малко или рибата е много та толкова се криете...
Значи който ме е питал за инфо винаги съм отговарял без никакво замисляне даже.И сега когато искам аз информация-греда.Живи и здрави.Сигурно всички са на язовира и затова нямат време да пишат.
Конкретно ме интерисува на места 16,23 и 24 как е нивото и може ли да се отиде с ниска лека кола(не я жаля много по принцип).

Конкретно ме интерисува на места 16,23 и 24 как е нивото и може ли да се отиде с ниска лека кола(не я жаля много по принцип).

Информацията ми за нивото няма да е актуална защото ходих преди месец.Бяхме малко преди 17 от към Паничерево има горичка не е стръмно децата играха на воля.За 16 не знам но за 23 и 24 не пробвай има улеи от дъждовете аз съм със Тойота 4х4 и опрях на 5-6 места.Наслука!

Колега,за нивото не знам,но за 23 и 24 място е трудно за лека кола-по-добре се ориентирай към 16.
по скоро мантинелата горе в боровата гора или на ракетнатаdino2 написа:Колега,за нивото не знам,но за 23 и 24 място е трудно за лека кола-по-добре се ориентирай към 16.
-
- новобранец
Колега пробваи на жребчето водата е на около 20-25 от сянката и есравнително равно
- maranzika
- сериозен играч
Значи да разбирам че на Орехите не може да се отиде с лека кола?
Тъкмо за там мислехме да се засилваме.Ще се решава утре и ..газ..После ще има отзиви(дано не са само от масата)

-
- новобранец
Ако сте лодка може да ходите където си искате, а и някоя по такава риба може хванете.
НА СЛУКА!
- AzAzEl
- научил се да хвърля
Привет.maranzika написа:Значи да разбирам че на Орехите не може да се отиде с лека кола?![]()
Тъкмо за там мислехме да се засилваме.Ще се решава утре и ..газ..После ще има отзиви(дано не са само от масата)
Миналия петък бях на Къшлите (по картата). Там достъпът е само за висок джип. Като цяло преди да тръгна разпитах и отзивите на повечето места бяха лоши. Колеги за 10 дни, с разпъване на 300 метра и хранене - тук таме някоя платика. От брега, ако не си надълбоко - нищо. При мен беше добре, в ръкава на дълбокото, след обилно хранене - 4 добри платики и 15 червенопери, имаше и маломерни, плюс няколко уклея и костурчета.
Поздрави,
10 "Червената пръст" може и да ти е добър вариант, срещу садките, слънцето е в гръб има широколистна горичка.. ако не вали се слиза с кола от главния път директно по един черен, след Графа..maranzika написа:Значи да разбирам че на Орехите не може да се отиде с лека кола?![]()
- maranzika
- сериозен играч
Благодаря на всички колеги за съветите..Вече сме заели едно място (след църквата на скалите) и утре почваме...риболова.. 

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Успех! Чакаме продължение ,а аз тръгвам за Копринка!maranzika написа:Благодаря на всички колеги за съветите..Вече сме заели едно място (след църквата на скалите) и утре почваме...риболова..
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- maranzika
- сериозен играч
Ето и обещаното инфо...maranzika написа:После ще има отзиви(дано не са само от масата)
Бяхме заели перфектно място до камъните след църквата.Стига се с колата до край и от там нататъка и да искаш не може.Та там под дърветата бяхме разпънали "циганията".Сянка колкото искаш ,но водата е на майната си.Пълно с народ по целият язовир,но не виждах да ловят някакви по-съществени риби.При нас доста приличен риболов в плиткажа(3-4м.) на дъно на пружини и на фидер.Платики(300-500гр.) и червеноперки.Щом аз успях да хвана 3-4кг. риба за половин ден значи е добре работата.Извадихме и 1 морунаж,3 каракудки и 1 малко шаранче.Стръв-90% сладка царевица.На плувка също се ловеше добре стига да няма вятър като вчерашния...Хищника обаче никакъв го нямаше.За 3 ходения по скалите чак до другият големият полуостров на силикони и блесни имам хванато 1 костурче педя.И то не на дъното а в средният слой.Това обяснява и защо нищо не хванах на силиконите де...На малка рибка едната вечер колега хвана 5-6 прилични костура и до там...Явно трябва да поизстине водата още доста,защото в момента е бая топла(къпахме се двата дена доста навътре)...
..Не съм снимал,защото ме мързеше,пък и нямаше нищо интересно(освен покрай масата) за снимане.
Рапорт даден.

.