Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Речен риболов
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Речен риболов
Оооо няма да ме изуми изобщо,аз съм от Пловдив където през града ни минава и много от рибарите които ходят често за риба изобщо не ходят на реката:)Veleka написа:Накрая да не се окаже, че и темичката е някоя шеговита закачка![]()
Аз лично не познавам такъв риболовец, който да живее на брега на някоя река и да няма познания за речния риболов.
Да но нямам друг избор пък и това не е голям проблем защото хвърлям от мост над рекатаN.Dimitrov написа:0.75 трудно се хвърля а на него ще му е още повече, но да пробва
С телескоп и макара. Относно дистанцията над реката има мостче и си хвърлям от там тъка че няма голямо значение дистанцията...olegdimitrov написа:Ми той, човека не казва нито с каква въдица ще лови нито на каква дистанция нито на коя река. Аз от това което разбирам е че си ловят местните чичовци в краката и вадят по някоя рибка и гледам да му помогна д общи работи:(
Ами сигурно е странно но е така... Едва тази година се запалих по риболоваVeleka написа:Накрая да не се окаже, че и темичката е някоя шеговита закачка![]()
Аз лично не познавам такъв риболовец, който да живее на брега на някоя река и да няма познания за речния риболов.

-
- научил се да хвърля
Ако брега е достъпен нямаш работа на тоя мост.
Колега, не е лошо да кажеш за коя река става въпрос. Например риболова на скобар по Струма се различава от този по Искър. С колко дълга въдица ловиш, какво влакно си намотал на макарата? На мен лично плувка 0,75 за пръчка с макара и речен риболов ми се струва доста малка, но така смятам аз де. Дай повечко подробности.
Влакно: 0.16 Прът 3 метра. Не става въпрос за такива реки като струма, марица и тн. Това е една малка рекичка. Иначе може да отида на янтра ще пиша допълнително за тамmiro253 написа:Колега, не е лошо да кажеш за коя река става въпрос. Например риболова на скобар по Струма се различава от този по Искър. С колко дълга въдица ловиш, какво влакно си намотал на макарата? На мен лично плувка 0,75 за пръчка с макара и речен риболов ми се струва доста малка, но така смятам аз де. Дай повечко подробности.

-
- фен клуб-скобар
е щом другите които ловят на реката вадят риби от 10м навътре , 3 метров не е удачен избор.
Имах предвит на 10 минути... Както и дае мисля че това е достатъчно. Благодаря много. Предвит това че няма иначе кой друг да ми дава насоки и да ми помага, защото съм начинаещ. Както казах хората които питам нищо не ми казват, сигурно ги е страх да не им изловя рибата... Скаперници. Мисля винаги когато имам нужда от помощ да пиша тук, но ще се опитам да не съм много нахален
Благодаря много.

-
- фен клуб-скобар
Колега предлагам ти да си изтеглиш от замунда филмите на Белополски, има най-различни теми на риболов във въпросните филми.
Има и много за скобар и морунаж, пишеш във замунда Риби и Такъми и ти излизат филми от поредицата, наистина много са образоващи, изгледал съм повечето и доста изводи си извадих.
Има и много за скобар и морунаж, пишеш във замунда Риби и Такъми и ти излизат филми от поредицата, наистина много са образоващи, изгледал съм повечето и доста изводи си извадих.
Вчера както си търсих някой филм в замунда, по случайност се натъкнах на тяхN.Dimitrov написа:Колега предлагам ти да си изтеглиш от замунда филмите на Белополски, има най-различни теми на риболов във въпросните филми.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Застъпвай въдицата и мятай ,захапвай форума и чети ... с подобни теми няма да се научиш!
Ключа без угризения!Успех!
Ключа без угризения!Успех!