Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- smel1968
- ще става разбирач
Re: С лодка в морето 2015-сафрид
krp написа:Болата вчера 2.09.
Цял ден.. като добре започна..гледам аз вълничка още от влизане и правя план къде и как да се вмъкна..тъмно още.
Успешно 5.30 вътре и излизам от залива, че рекох да развия въдиците и какво да видя.. Да ги бях взелДобър старт..айде обратно
Сутринта даваше добре като започна от 6 до към 11ч. после от 12,30 до 16 не е спирало. Много ми хареса като течението и вятъра ме водят по една дълбочина и така постоянно си има рибка.
Стартирах пред Болата на 26-28м. после слезе до 23-24, а вечерта от 16ч. пред носа източно от 30 до 22м не спираше да дава и беше пълно. Рибата беше между 9-22метър. На по дълбокото към дъното имаше по-големи. Сравнително среден и едър вече сафрид. По-добре от предния ден като размер, а смао ден разлика..
5 изядени куки.. Едно отнесено олово с 2 долни куки след силен удар. Един цял такъм си замина заради отворен вирбел..не знам как стана това??
Като сложих по-тежкото олово, че бая ме местеше ме нападнаха циганите... Скорост им трябва..2 Циганки.
Пуснах и за тях също такъм...но не ме отразиха, малко несериозно го клатих
Към 11кг.на финал. Днес почивен го пиша..въпреки че сутринта в залива на Варна беше мноооого спокойно чак исках да вляза пак
Можеш да пробваш-снощи от две места ми казаха че са взели сафрид пред Траката и Галата.
Но ми казаха-не съм бил там а на работа-така че ти решаваш колко е вянорно инфото.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Днес на болата от сутринта до обяд 7кг. едър сафрид, един колега каза че е извадил 20 чернокопа
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Днес на Бяла 4кл. сафрид за около 3 часа после голямо търсене така ине тръгна. И на обяд чао.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Днес на болата по 3-3.5кг сафрид +една циганка и три кандидат чернокоба
Това от 6.30 до към 13ч
Това от 6.30 до към 13ч
Егати, той с всеки ден расте тоя сафрид..добре добре.. Преди 3 дни беше дребен, вчера смесен, а днес вече едро.. Къде точно беше риболовът в района?nikitov74 написа:Днес на болата от сутринта до обяд 7кг. едър сафрид, един колега каза че е извадил 20 чернокопа
Благодаря много! Ще ми спестиш пътя до севера и повечко сън! Утре живот и здраве ще проверя инфото и ще пиша!smel1968 написа: Можеш да пробваш-снощи от две места ми казаха че са взели сафрид пред Траката и Галата.
Но ми казаха-не съм бил там а на работа-така че ти решаваш колко е вянорно инфото.
-
- новобранец
Днес на Болата 16 кг. двама 10 циганки и няколко кандидат чернокопа.Мача беше от 6,30 до 15 часа.Ще кача и снимки !!!
Последно промяна от niki2mollov@abv.bg на Чет Сеп 03, 2015 9:13 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Мача за нас приключи колегите които останаха да пишат,понеже рибата още папаше!!
Отново малко инфо от мен.Вчера и днес на болата от 18-20часа кал от риба .Сряда рибата беше пред носа около 20-ият метър,а днес пред БОЛАТА около 15-ият метър.Според моите скромни наблюдения ,вечер по-добре дава.http://www.nariba.com/forum/posting.php ... 06&t=89941#" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

скалата е 1:300000 .. ако увелича още ще ви гръмне главата от закачки .. където е отбелязана рибата .. там сме вадили калкан ;щ не мога да ги изкарам на координати .. трябва на ръка

- smel1968
- ще става разбирач
Благодаря много! Ще ми спестиш пътя до севера и повечко сън! Утре живот и здраве ще проверя инфото и ще пиша![/quote]smel1968 написа: Можеш да пробваш-снощи от две места ми казаха че са взели сафрид пред Траката и Галата.
Има сафрид във Варна но извън залива-1,5 мили след поворота-там има едно дере/както го наричат по старите рибари/-вчера след обяд е дало добре-по 3-4 сафрида на пускане,не са пълнили чепаретата но са доволни.Не знам защо минава толкова на вътре и не влиза в залива-може някой по знаещ да обясни причината.
- smel1968
- ще става разбирач
Само да добавя,че и в момента вземат мешано сафрид,циганка и педя чернокоп 3 мили навътре от рейда на Галата.
Който му стиска да отива.
Който му стиска да отива.
Ниакаква информациа за Бяла колеги.
Проверката е направена. Сафрида е пред Галата също. 22-24м дълбочина. Взема се от 7-10-15 най-често. На 2-3км навътре съм точно пред носа. Още вземам 10.51ч.
В крайна сметка с колко риба приключи деня и едър ли е сафрида ?krp написа:Проверката е направена. Сафрида е пред Галата също. 22-24м дълбочина. Взема се от 7-10-15 най-често. На 2-3км навътре съм точно пред носа. Още вземам 10.51ч.
Здравейте всички щастливи и други колеги,
започвам да се надръвчвам като чета ,ама не ми е ясно кат пускате за сафрид куки 9-10 как се хващат циганки и чернокопи-не трябва ли да заедреят и куките
Мерси и на слука
започвам да се надръвчвам като чета ,ама не ми е ясно кат пускате за сафрид куки 9-10 как се хващат циганки и чернокопи-не трябва ли да заедреят и куките

Мерси и на слука