Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ми както споменах фекалните води ако не са примесени с химикали са си чисти бреG.Petkov написа:...
Син флаг = чиста вода.
пп - залива на Дуни също е със син флаг аконезнаеш - http://www.segabg.com/article.php?id=699011" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Да , ама ти нещо се уля , бреПавел Иванов написа:Ми както споменах фекалните води ако не са примесени с химикали са си чисти бреG.Petkov написа:...
Син флаг = чиста вода.Лайното дава живот
Примерно на Тенерифе точно на един такъв плаж със син флаг , чисто черен обсидианов пясък който кога температурата на въздуха е 27 градуса е затоплен вече на 40 - 42 градуса , кристално синя вода , палми и пр. си имаше тръби и от двете страни на залива от които се изливаха благините на Лос Гигантес
Георге , не съ фталясвай щото ще останеш разочарован като получиш отговор на питането си
пп - залива на Дуни също е със син флаг аконезнаеш - http://www.segabg.com/article.php?id=699011" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
- Павел Иванов

А за тва колко ми дреме ако знаеш
Ти нали седеше тука регнат от сто места , ся що си скрит ? Той и Дончо тъй де . Явно е заразно
Ти нали седеше тука регнат от сто места , ся що си скрит ? Той и Дончо тъй де . Явно е заразно
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Вчера пих чаша бяло-Вино-обаче ме изкара Вид-че съм се натърколил
Та днеска пих литър Бира,сега изядох много хубава скара.
Направиха много добър щанд месарски в квартала със-плескавица,кюфтета в була,
наденици и плетени мезелъци.
Балдъзата ми подари от Германия -нов Тиган-и сега тренирам на него.
Вчера Правих котлети Сьомга.
Лашото е че пак корема върви пред мен-а се угоих само 2 дни.
Представям си да отида в чужбина на Блок маса-трябва да кача сигурно още 5-6 кила за седмица.
Та затова,в края на седмицата минавам на морска диета-квото си хвана-това ще ям на морето.
Та днеска пих литър Бира,сега изядох много хубава скара.
Направиха много добър щанд месарски в квартала със-плескавица,кюфтета в була,
наденици и плетени мезелъци.
Балдъзата ми подари от Германия -нов Тиган-и сега тренирам на него.
Вчера Правих котлети Сьомга.
Лашото е че пак корема върви пред мен-а се угоих само 2 дни.
Представям си да отида в чужбина на Блок маса-трябва да кача сигурно още 5-6 кила за седмица.
Та затова,в края на седмицата минавам на морска диета-квото си хвана-това ще ям на морето.
Риболовци.
В Германия вече са много толерантни към чужденците ! Явно са си научили урока от Втората световна и сега правят евала на всеки , независимо от де пристига !
Обаче ,според мен е редно да ги транспортират с кораби и самолети в Щатите ! Понеже само американците нямат никакви проблеми с етническата си принадлежност ! То там всичко е на всички и сега едва ли им е проблем да приютат къде половин милион сирийци, петдесетина хиляди афганистанци , двайсетина хиляди нигерийци и други още около 100-200 хиляди от други националности , да речем иракчани , пакистанци , ганайци и други етноси
, само и само да не са мексиканци
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0 ... erty_7.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0 ... erty_7.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
Последно промяна от Trias на Сря Сеп 02, 2015 12:22 am, променено общо 1 път.
- Vid
- кандидат преподавател

Ха, Люс, това с тиганя е много добро занятие.. Упражнявай се, че да ни споменеш някоя и друга техникаlusienn написа: Балдъзата ми подари от Германия -нов Тиган-и сега тренирам на него.
А, Триасе добре отново дошъл, ама така и не ми отговори на въпроса- пресните фекалии или тези отлежали в морето са по... да не го казвам, че таман вечерях...
Инак, тука си прав отчасти..
Я, мога да кажа следното- да си ги вземат всичките бежанци, щото точно те разбутаха нещата, щото били много демократични видите ли, дах ебе и хамериканските им боклуци..Trias написа: Обаче ,според мен е редно да ги транспортират с кораби и самолети в Щатите ! Понеже само американците нямат никакви проблеми с етническата си принадлежност !
Колко хубаво си беше при Саддам Хюсеина и Кадафито, ама оне дойдоха и въздадоха демокрация, и сега милиони циганайци от Либия и Сирия ще дойдат в европата да ги храним и поим..., че и в Б-я, сякаш си нямаме цигани де да храаним?
А, що омачкаха държави, а сега она смешна ислямска и кВа беше каста никой не я бара? Само гледаме по новините отрязани глави и прочие..
Таа паплач се смачква само за седмица, ама явно никой няма интерес да го направи, щото "интереса клати феса" и си мислЪ, че скоро евросъюза ще пропищи и ще се вземат мерки...
А, ние горките си и ще си останем само наблюдатели с два работещи изтребителя Миг от 8 на полоса, бахти и откъсациите де сме..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Красимир Атанасов
- учете се от него

По назад в темата писах, но пак ще повторя.
Плажа между Дюни и св. Тома е едно от най-дашните места на платерина!
Защо ли?
Ами където е платерината там са и биофибрите
Но това никога не е пречело на плажуващите там да се гмуркат да пълнят бузи до макс и излизайки рязко да изплюват водата като кит.
А относно синия флаг, то и слънчака го има..... Но все ми се струва, че ги раздават както Роската орден Стара планина, без заслуги.
Плажа между Дюни и св. Тома е едно от най-дашните места на платерина!
Защо ли?
Ами където е платерината там са и биофибрите
Но това никога не е пречело на плажуващите там да се гмуркат да пълнят бузи до макс и излизайки рязко да изплюват водата като кит.
А относно синия флаг, то и слънчака го има..... Но все ми се струва, че ги раздават както Роската орден Стара планина, без заслуги.
- GODzillata

Дончо куту е видел, че па се дискутирах хотели и куту щраус си е заровил главъта!Павел Иванов написа:...Той и Дончо тъй де .
Ае, тия бежанци.......не ми е ясно ко шъ стани, куту наводнят европата?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Don4o_62
- учете се от него

Кирчо,без хотели май скука настана
,освен за ядене,морски фекалий и бежанци друго актуално за деня и нощта няма
Кире я кажи зимата къде ще ходиш,питай къде е най актуално, та малко да се раздвижи темата откъм хотели,хем и други колеги няма да си играят на тука има,тука нема скрити колеги
че скука иначе, а аз ще чета и ще ви се радвам като малките дечица 
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
Дончо-аз отивам на морето,ама нащо-няма да дам линк-щото то ме касае само мен,и мойте приятели
та те така-отивам и си почивам-и няма нищо да снимам-освен плаж и риболов.
та те така-отивам и си почивам-и няма нищо да снимам-освен плаж и риболов.
Риболовци.
- G.Petkov

Don4o_62 написа:Кирчо,без хотели май скука настана ...
Ааааа,
Дончо, не си познал
Тя - темата за хотелите сега набира скорост, бре
Сезонът е такъв, хотелски
Тепърва и аз трябва нещо да напиша,
Люси отива и той на море, нищо че е само на риболов, едва ли ще спи на пясъка !
Та смятай, че до Коледа ще има развитие на "хотелската" тема - мощно
Още повече, че досега обсъждахме само спа-то във Велинград,
А то колко още има ............................ Сандански, Хисаря, Чифлика, Вършец, Панагюрище, Павел баня, с.Баня/до Банско/, Белчин баня и още сума ти Бани дето не съм ходил
Та може да раздуем мнооо яко !
Ако почне другия месец платения пъстървориболов - ще да разнообразя малко, ако има успех, разбира се!
Иначе, кой къде е ходил е вървежна тематика !
Свиквай и ни се радвай, като на деца
Пък аз ще се радвам на каките !
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Киро, к'ва диета почна ти бре брат?
Буквално изчезна
Или плакнеш пак муде някъде без да казваш
Буквално изчезна
Еха-вече съм почивка-сипах си едно Бяло Винце и си седя на сянка.
Сега сме 7 човека в Раздел Разни на линия-ама малко пишат,та по моя информация-мойта група ме чака на плажа-даже проверяват как е риболова-но това е тайна за сега.
Риба-има,Жега-много,ветрец подухва-и много жени и деца на плажа.
Сина вече е там-готви се за Дискотека довечера-писна ми-пак пари ще ми иска за Купон-ама
,
това е положението-всеки с времето си.
Утре и други ден-се очакват много горещи дни-така че се подготвяйте за плаж,или риболов някъде.
Краси-много поздрави от Гореща и Слънчева България.
Сега сме 7 човека в Раздел Разни на линия-ама малко пишат,та по моя информация-мойта група ме чака на плажа-даже проверяват как е риболова-но това е тайна за сега.
Риба-има,Жега-много,ветрец подухва-и много жени и деца на плажа.
Сина вече е там-готви се за Дискотека довечера-писна ми-пак пари ще ми иска за Купон-ама
,
това е положението-всеки с времето си.
Утре и други ден-се очакват много горещи дни-така че се подготвяйте за плаж,или риболов някъде.
Краси-много поздрави от Гореща и Слънчева България.
Риболовци.
- GODzillata

Два дни диета и се поболяхКрасимир Атанасов написа:Киро, к'ва диета почна ти бре брат?
Буквално изчезна![]()
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Кире-прочетоха го 6 човека в разни-ама не е много сигурно.
Поне са от редовните посетители.
Поне са от редовните посетители.
Риболовци.