Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- smel1968
- ще става разбирач
Re: С лодка в морето 2015-сафрид
Колега хората ти казвт на готово къде и каква риба има-това не е ли достатъчно?Penev1987 написа:В крайна сметка с колко риба приключи деня и едър ли е сафрида ?krp написа:Проверката е направена. Сафрида е пред Галата също. 22-24м дълбочина. Взема се от 7-10-15 най-често. На 2-3км навътре съм точно пред носа. Още вземам 10.51ч.
Всеки хваща различни количества на едно и също място-факторите за успешен и неуспешен риболов са много.Така че крайната сметка можеш да си я направиш сам ако си отишъл за риба и си хванал.А и никой тук не търси крайна сметка-това е хоби.
А по точно за последен път отговарям за количество-от сутринта до 11 часа по 6 кг. мешана риба.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Днес на Болата от 11.00 - 17.00 сафрид около 5 кг на човек и 10 чернокопа . Не е много едър от време на време някоя хаймана вдига адреналина .
Утре обаче ще е малко кофти вятъра - ама на мерака нищо не му пречи .
Утре обаче ще е малко кофти вятъра - ама на мерака нищо не му пречи .
днес на созопол по 10кг на човек
10+ кг средно едър и едър. Не можах да го измеря но 12л кофа я напълних, че преля доста навън от вечерната част.Penev1987 написа:В крайна сметка с колко риба приключи деня и едър ли е сафрида ?krp написа:Проверката е направена. Сафрида е пред Галата също. 22-24м дълбочина. Взема се от 7-10-15 най-често. На 2-3км навътре съм точно пред носа. Още вземам 10.51ч.
Струва си пред пътя до Болата, само морето да е спокойно. Забравих да цъкна координати с тел.но утре ще влизам рано, но на златните и мога да ги проверя от сонара и да ги постна или на ЛС . Като ориентир 3-5км навътре зад корабите на рейда пред Галата. Късмет че морето беше ок че лесно се придвижвах. Рибарските корабчета и те минаха до мен..като ориентир. Смело навътре докато не започне да дава повече от 1 ,2 . Улова беше пускаш вадиш.особено сутрин до 11 и вечер след 16. През другото време по 1-2. НЕ е на дъното рибата!
Днес птичките ми помогнаха да я открия по бързо. .
То целия район там е първо до 23 после пада до 21 и риба имаше почти навсякъде. 1 чернокоп
А което беше интересно..пуснах преди носа до камъните до фарватера и много големи сафриди, но единични бройки и рядко и реших да отида навътре.
Събраха се 6-10 лодки в района иначе..
Наслука утре!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Петък на Бяла даде доволно предимно едър сафрид. Рибата не е на дъното постоянно се мести но пасажите са плътни
- atanasov1589
- ще става разбирач
Днес влязохме в 6ч ,минахме покрай Галата и продължихме само на вътре през 22-23метър
докато не почна да пада дълбочината до19.5м
със спирки тук-там имаме по 20-30сафрида до към 10ч
Dnes na biala dovolno
Днес на маслен нос много слабо по 1,5 кг сафрид и десетина попчета на човек да кажат и колегите които бяха там как беше до по късно че ние излязохме към 11 да не се срамуват
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Да бяхте отишли още малко навътре,до следващите 24м,atanasov1589 написа:Днес влязохме в 6ч ,минахме покрай Галата и продължихме само на вътре през 22-23метър
белким щяхте да спасите поне някой сириец.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- atanasov1589
- ще става разбирач
Имах чувството,че още малко навътре щяхме да стигнем 24ят метър пред Калиакра
Ние бяхме доста пред селцето от 10тина пръснати лодки,а на хоризонта мъждукаха още две,ама и те се местеха като (пръдливи)
Ние бяхме доста пред селцето от 10тина пръснати лодки,а на хоризонта мъждукаха още две,ама и те се местеха като (пръдливи)
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мислех днес точно нататък да разходя лодката,
ама бабата ме контрира с въпрос: - няма ли да ги
закарам на плаж с внучките,и моите илюзии веднага се изпариха да го Е...
А как само се бях замечтал да пробвам някои неща,добре че бяха минали 5 минути.
Повече не си позволявам да мечтая.
За утре няма да мечтая - плана е същия.
ама бабата ме контрира с въпрос: - няма ли да ги
закарам на плаж с внучките,и моите илюзии веднага се изпариха да го Е...
А как само се бях замечтал да пробвам някои неща,добре че бяха минали 5 минути.
Повече не си позволявам да мечтая.
За утре няма да мечтая - плана е същия.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
На маслен нос слабичко да колега, и бая къпане падна в лодката на излизане. Наслука на всички.
Днес на Болата много вятър и малко риба. Сутринта времето си беше нормално, но около обяд се раздуха и вдигна вълна. Докато се усетя и с моя " цървул" вече бях на един далян след Русалка. Между другото рибата беше там. Близко до даляна. Дълбочина около 15 метра а рибата се въртеше около 10 м. Имах няколко липсващи куки може би защото работих с 10-тки.
Накрая около 4 кг грацо - сафрид.
Накрая около 4 кг грацо - сафрид.
iiivvvaaa написа:Днес на маслен нос много слабо по 1,5 кг сафрид и десетина попчета на човек да кажат и колегите които бяха там как беше до по късно че ние излязохме към 11 да не се срамуват
Също толкова,после се раздуха и дигна вълната.
Това от Петък вечер за 2 часа на стъмване.
Нашата група-Теди-Сомаджията.
Това е близо до мидарниците,като духне влизаме вътре в тях,и се връзваме-на сивите бидони,
за въжетата.
Сега е тихо и напече здраво-само за плаж.
С тия 2 лодки влизам.
Имаше и некоя циганка.
Слаба работа-пръсната риба-взима 1 час на залез слънце и сутрин рано.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
Днес на Бяла много лодки и малко риба по около 2кг на човек.