Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Жребчево
Рапорт приет,и рапорт за Копринка -Гъз върху гъз-с нанасяне шаран на царевица на 5-8метра и много платика и червенопер!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Верно ли излизат парцали над 10 кила ?
Над двадесет.
Смятай.Утре тръгваме 6 човека
Омешаха се малко рибите от двата язовира
Сега има да се чудим къде са тези над 10,че и над 20кг. Нали си има тема и за Копринка-драскайте и там

Здравейте колеги,
Някой може ли да сподели информация за риболова на яз. Жребчево. Излиза ли риба? Имам предвид мирна, аз само за такава ходя. Всякаква информация, ще ми бъде полезна.
Благодаря предварително!
Поздрави,
Петър!
Някой може ли да сподели информация за риболова на яз. Жребчево. Излиза ли риба? Имам предвид мирна, аз само за такава ходя. Всякаква информация, ще ми бъде полезна.
Благодаря предварително!
Поздрави,
Петър!
CATCH AND RELEASE
- maranzika
- сериозен играч
Нищо по-различно от това.Колегата в неделя е хванал 6-7 кг. пак такива риби...maranzika написа:.При нас доста приличен риболов в плиткажа(3-4м.) на дъно на пружини и на фидер.Платики(300-500гр.) и червеноперки.Щом аз успях да хвана 3-4кг. риба за половин ден значи е добре работата.Извадихме и 1 морунаж,3 каракудки и 1 малко шаранче.Стръв-90% сладка царевица.На плувка също се ловеше добре стига да няма вятър като вчерашния...
Ако се вярва на снимката - нивото е прилично, а хора май никакви!
Вчера - 08.11 направихме излет до язовира.(Излет е точната дума).
По язовира само вятър. На Ромския - мост обилно количество римляни и ако успееш да се вместиш - нормално каракуди от среден размер до дребни.
По язовира само вятър. На Ромския - мост обилно количество римляни и ако успееш да се вместиш - нормално каракуди от среден размер до дребни.
Над римския мост - разлятото , много малко вода - каракуда , червенопера и по някоя щучка но само малки са останали . Преди 2 седмици се вадиха щуки над 4-те килограма и то често
Е те това е-ромски мост = на цигански мост ,римляни=пак на цигани-там е така .xpu161 написа: На Ромския - мост обилно количество римляни

Късмет.Всичко е до късмет. 

Е те това е-ромски мост = на цигански мост ,римляни=пак на цигани-там е така .xpu161 написа: На Ромския - мост обилно количество римляни

Късмет.Всичко е до късмет. 

А някаква информация относно нивото на язовира и има ли някакво движение около устието, боклуците съседните места?